Platte buik

Thuis trainen voor een super platte buik tijdens COVID-19601 keer gelezen sinds
4
minuten leestijd
4
minuten leestijd
601 keer gelezen sinds

0
(0)

De beste buikspier trainingen om een platte buik te krijgen doe je in combinatie met hoge intensiteit intervaltraining (HIIT) en krachttraining. Beide soorten lichaamsbeweging verbranden meer calorieën dan vet, dus het werken aan elke spiergroep zal leiden tot een plattere, meer gedefinieerde buik. De beste buikspier trainingen voor mannen omvat ook krachttraining. Dit helpt je meer calorieën te verbranden en je hart gezond te houden.

Kies de training die het beste bij je past

Platte buikTerwijl je sit-ups en crunches doet, moet je zeker ook cardio in je training opnemen. Deze helpen je je hele lichaam te verstevigen terwijl ze ook je lichaamsvetpercentage verlagen. Deze oefeningen zijn geweldig om vet te verliezen en de buik in vorm te krijgen. De beste training voor een platte buik omvat kleine dagelijkse veranderingen, dus kies de training die het beste bij je past. Je kunt ook andere soorten oefeningen inbouwen die het hele lichaam aanpakken, zoals incline (omhoog) lopen of crunches doen.

Een platte buik krijg je door het hele lichaam te trainen

Om dit te doen, moet je ernaar streven het percentage lichaamsvet te verminderen. Hiervoor kun je een verscheidenheid aan oefeningen gebruiken. De sportschool gebruiken is de beste optie, maar je kunt ook minstens net zo goed thuis trainen. Als je thuis traint, zorg er dan voor dat je regelmatig traint.

Het uitvoeren van sit-ups vereist discipline en vastberadenheid. Een platte buik is een uitstekende indicator van kracht. Maar om een platte buik te hebben, moet je meer calorieën verbranden dan je eet. En om buikvet te verliezen, moet je minder calorieën eten dan je verbrandt. Zo kun je je hele lichaam strakker maken, ook je buik. Als je tijdens COVID-19 een platte buik wilt hebben, begin dan vandaag nog met een trainingsschema!

Benen trainen met dumbbells

Dumbbell squats vereisen een platte buik om een uitstekend teken van kracht te zijn. Om een platte buik te krijgen, moet je meer calorieën verbranden dan je verbrandt. Daarom is een platte buik een indicator van je kracht en discipline. Om buikvet te verliezen, moet je minder calorieën eten dan je verbrandt. Dit kun je echter doen door je te concentreren op krachttraining en aerobe oefeningen.

Ademhalingsoefeningen voor ontspanning en conditie

Als je tijdens COVID op zoek bent naar een platte buik, kan thuis trainen je helpen om er te komen. Veel studies tonen aan dat stress ervoor kan zorgen dat buikvet zich ophoopt. Naast het verminderen van stress kunnen ook diepe ademhalingsoefeningen helpen om stress te verlichten. Haal bijvoorbeeld diep adem om de stress te verlichten, en herhaal dit dan. Probeer je te ontspannen. Zo bereik je met voldoende training in een mum van tijd een platte buik.

De bureaustoel is niet goed voor je gezondheid

Het houden van een platte buik is essentieel voor een gezond leven. Onderzoek heeft aangetoond dat de hele dag achter een bureau zitten slecht is voor je gezondheid. Maar als je tijd kunt vrijmaken om thuis een paar oefeningen te doen, heb je meer kans om buikvet te verliezen. De beste manier om buikvet te verliezen is je gezondheid te verbeteren. Leer meer over je gezondheid door het volgende te doen.

Squats zijn een effectieve oefening om een platte buik op te bouwen. Ze bewerken de buikspieren door ze in te spannen. Ze helpen ook rugpijn te verminderen. Ze helpen je ook een goede houding op te bouwen. Als je sit ups doet, bouw je tijdens COVID-19 een platte buik op. De beste work-outs zijn die die je thuis doet. Zo kun je buikvet verliezen zonder naar een sportschool te gaan.

Squats: Deze oefeningen werken op je buikspieren

Je moet met gestrekte benen gaan staan. Je kunt een halter of kettlebell in je handen houden en ze naar beneden laten zakken. Tijdens de oefening moeten je benen gebogen zijn en je rug moet vlak zijn. Zorg ervoor dat je na de training tien seconden rust neemt. Zorg ervoor dat je buikspieren gedurende de hele training bezig zijn.

Hoe vond je dit artikel?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Omdat je dit bericht zo kon waarderen.. Zou je het willen delen?

Volg ons op sociale media!

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor je was!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Image Not Found

Factchecking: Nick Haenen | Spelling en grammatica: Sofie Janssen


Gerelateerde Artikelen

Zoeken