Ashtanga Yoga door Laruga Glaser

The Impossible | Ashtanga Yoga door Laruga Glaser408 keer gelezen sinds
3
minuten leestijd
3
minuten leestijd
408 keer gelezen sinds

0
(0)

Ashtanga Yoga is een vorm van yoga die bekend staat om zijn krachtige en veeleisende houdingen. Binnen deze traditie is er een houding die vaak wordt aangeduid als “The Impossible.” Deze houding is een symbool van de uitdagingen en mogelijkheden binnen de yogapraktijk, en niemand belichaamt dit beter dan Laruga Glaser.

Wie is Laruga Glaser?

Laruga Glaser is een internationaal erkende Ashtanga Yoga-leraar met meer dan twee decennia ervaring. Haar benadering van yoga is er een die de geest, het lichaam en de ziel samenbrengt. Ze is vooral bekend om haar vermogen om “The Impossible” uit te voeren, een houding die voor velen onbereikbaar lijkt.

De Reis naar “The Impossible”

Laruga’s reis naar het beheersen van “The Impossible” was er een van toewijding, geduld en doorzettingsvermogen. Ze begon haar yogapraktijk als een manier om fysieke en mentale balans te vinden. Naarmate ze vorderde, werd ze aangetrokken tot de uitdagingen van Ashtanga Yoga.

“The Impossible” is niet zomaar een houding; het is een reis op zich. Het vereist een combinatie van kracht, flexibiliteit, concentratie en ademhaling. Laruga heeft jaren besteed aan het verfijnen van deze elementen om deze iconische houding te bereiken.

De Filosofie Achter “The Impossible”

Voor Laruga is “The Impossible” meer dan alleen een fysieke prestatie; het is een filosofische benadering van het leven. Het staat voor het overwinnen van beperkingen en het bereiken van wat onmogelijk lijkt. Het is een herinnering dat met toewijding en geloof, het onmogelijke mogelijk wordt.

De Impact van Ashtanga Yoga door Laruga Glaser

Laruga’s benadering van Ashtanga Yoga heeft velen geïnspireerd om hun eigen grenzen te verkennen. Haar lessen zijn een combinatie van technische vaardigheid en spirituele begeleiding. Ze moedigt haar studenten aan om niet alleen hun lichaam maar ook hun geest te ontwikkelen.

Conclusie

The Impossible” in Ashtanga Yoga door Laruga Glaser is meer dan een houding; het is een symbool van wat mogelijk is met toewijding, geduld en geloof. Laruga’s reis naar het beheersen van deze houding is een inspiratie voor ons allemaal en een herinnering dat de enige beperkingen die we hebben, degenen zijn die we onszelf opleggen.

Of je nu een doorgewinterde yogi bent of net begint, de lessen die Laruga biedt in haar benadering van “The Impossible” zijn universeel en kunnen worden toegepast in alle aspecten van het leven.

Link: YouTube video

Hoe vond je dit artikel?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Omdat je dit bericht zo kon waarderen.. Zou je het willen delen?

Volg ons op sociale media!

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor je was!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Factchecking: Nick Haenen | Spelling en grammatica: Sofie Janssen


Gerelateerde Artikelen:

Elderly Woman Doing Yoga Exercise

Waarom Yoga essentieel is voor mensen boven de 50

19 februari 202466 views13 min leestijd

Zoeken