De Kracht van Woorden

De Kracht van Woorden341 keer gelezen sinds
7
minuten leestijd
7
minuten leestijd
341 keer gelezen sinds

0
(0)

Ben je moe van het worstelen om de eindjes aan elkaar te knopen?

Ben je het zat om anderen hun droomleven te zien leiden terwijl je vastzit in een eindeloze cyclus van schaarste?

Wat als ik je zou vertellen dat de woorden die je vandaag spreekt de kracht hebben om rijkdom naar je leven te trekken?

Ja, je hebt het goed gehoord, slechts zes woorden die je alle rijkdom kunnen brengen die je ooit hebt gewenst. Maar wacht, voordat we dieper ingaan, laat me je eerst iets vragen.

Heb je de moed om deze woorden met onwrikbare overtuiging uit te spreken?

Ben je bereid om moedige actie te ondernemen en de principes van de Wet van Aantrekking volledig te omarmen?

Want onthoud, het is niet genoeg om alleen de woorden te zeggen, je moet ze leven en voelen met elke vezel van je wezen.

Laten we eerst een bijzonder persoon bespreken.

Eric Butterworth was een Amerikaanse schrijver en spreker die een vitale rol speelde in de nieuwe denkbeweging. Wat was zijn overtuiging? Eric geloofde dat we de kracht hebben om samen met het universum onze werkelijkheid te creëren.

Ja, je hebt het goed gehoord, we kunnen daadwerkelijk onze realiteit beïnvloeden door onze gedachten en bewustzijn. Eric zag God niet als een externe entiteit, maar als een creatieve kracht die door alles wat bestaat stroomt. Het is als een ongelooflijke energie die in ons en om ons heen pulseert.

Luister goed, ieder van ons heeft toegang tot deze bijzondere kracht, het is alsof we een directe lijn hebben naar onbeperkt potentieel, en raad eens waar het allemaal begint?

Precies, in onze mindset.

We moeten onze mindset verschuiven van schaarste naar overvloed, die gedachten loslaten die ons tegenhouden en de oneindige mogelijkheden omarmen die ons omringen. Stel je het zo voor: stel je voor dat je een schatkist hebt en daarbinnen is overvloed aan kansen, liefde en voorspoed.

Maar de sleutel om het te openen ligt in onze mindset.

We moeten die schakelaar omzetten van de modus van schaarste naar de modus van overvloed. Ze zeggen dat de Wet van Aantrekking werkt als een magneet die aantrekt wat we denken en voelen. Het is alsof het universum zijn eigen Amazon Prime heeft die precies levert wat wij uitzenden. Klinkt gek, nietwaar?

Kwantumfysica vertelt ons dat alles energie is, ja, alles, inclusief onze gedachten en emoties.

Dus wanneer we positieve energie uitstralen, creëert dat ongelooflijke vibraties die daadwerkelijk de realiteit kunnen vormen die we ervaren. Eric Butterworth definieerde bewustzijn op een fascinerende manier. Voor hem is het niet zomaar iets abstracts, het is een staat van zijn waarin onze geest, lichaam en geest in perfecte harmonie zijn.

Stel je het voor als een rustige oase van vrede, liefde, vreugde en vervulling. Voorspoed is meer dan alleen geld en materiële bezittingen, het is een manier van leven en denken. Het gaat erom overvloed in al haar vormen te omarmen en te genieten van de glorieuze symfonie van het leven.

De Wet van Aantrekking werkt zijn magie wanneer we onze gedachten, emoties en energie in lijn brengen met wat we verlangen. Als we positieve vibes uitstralen, vooral als het om geld gaat, kan het universum niet anders dan daarop reageren. Het is als een ultieme wisselwerking.

Mag ik je een verhaal vertellen?

Stel je voor dat er op een zekere dag een jong persoon was die wilde leren van een wijze en gerespecteerde monnik. Hij ging naar de monnik toe en stelde een brandende vraag: “Hoe kan ik wijs worden?” En wat er toen gebeurde, zal je volledig verrassen. De monnik nam de jonge persoon mee naar een vredige stroom en doopte plotseling zijn hoofd onder water voor slechts een paar seconden.

Kun je raden hoe de jonge persoon reageerde? Laten we zeggen dat het niet fraai overkwam. Nadat hij weer boven water kwam, was de jonge persoon verbouwereerd en eiste een verklaring van de monnik. Hij kon niet begrijpen waarom hij dit moest ondergaan en wat het met wijsheid te maken had.

Maar hier wordt het echt interessant. De wijze monnik zei: “Wat wilde je het meest toen je onder water was?” De jonge persoon was in de war en antwoordde: “Ademen, natuurlijk.” De monnik legde uit dat wijsheid lijkt op een onlesbare dorst naar kennis, net zoals je wanhopig naar lucht hunkert als je bijna geen adem meer hebt.

Het is die constante drang om meer te leren, antwoorden te vinden en te groeien op onze reis. De jonge persoon realiseerde zich dat wijsheid niet alleen draait om het vergaren van kennis, oh nee, het gaat veel dieper. Het gaat erom die brandende nieuwsgierigheid in ons te koesteren die altijd snakt naar groei en nieuwe inzichten.

Laten we nu praten over voorspoed en hoe het verbonden is met onze evolutie. Net zoals armoede een specifieke manier van leven en denken is, geldt dat ook voor voorspoed. Ze zijn als twee aparte paden, één leidt naar schaarste en de andere naar overvloed.

Die scheiding is slechts een illusie.

Onze gedachten en intenties vormen onze realiteit. Dus als we geld of iets anders verlangen, moeten we onszelf in overeenstemming brengen met het grotere geheel. Alles is met elkaar verbonden. Financiële problemen kunnen vaak een weerspiegeling zijn van wat er binnenin ons gaande is.

Het is alsof onze interne bewustzijnsstaat zich manifesteert in onze externe omstandigheden. Als we ons overweldigd voelen of aanvoelen dat er iets mis is, is het omdat we uit de pas lopen met de goddelijke stroom.

Nu, laten we het hebben over een gebed om voorspoed aan te trekken. Laten we het over geld hebben. Heb je ooit het gewicht van tekort ervaren of het gevoel gehad dat je geen financiële overvloed verdient?

Vertrouw me, we hebben er allemaal wel eens mee te maken gehad. Maar vrees niet, want ik ga zes magische woorden onthullen die deze negatieve gevoelens kunnen loslaten. Ben je er klaar voor? Hier zijn ze: “Ik accepteer, ik verdien, ik sta toe.” Spreek ze uit met overtuiging en kijk hoe de magie zich ontvouwt.

  1. Stap één: accepteer al het geld dat het universum naar je toe wil sturen. Richt je energie op overvloed en voorspoed. Geloof me, het komt jouw kant op, dus wees klaar om het te ontvangen.
  2. Stap twee: bevestig je eigenwaarde als een goddelijk wezen. Jij maakt deel uit van iets groters, iets werkelijk magnifieks. Door deze overvloed in je leven toe te laten, laat je beperkende overtuigingen en negatieve gedachten los die je praktische overvloed blokkeren.
  3. Stap drie: beoefen de aanwezigheid van de substantie van God, van goddelijke energie, met toewijding en volharding. Dit betekent dat je een diep gevoel van verbinding met het spirituele rijk voedt.

En raad eens?

Voorspoed zal in je leven beginnen te stromen. Het draait allemaal om mindfulness, het richten van onze gedachten en energie op positieve en welvarende uitkomsten, dankbaar zijn voor de overvloed die we al hebben, en het allerbelangrijkste, actie ondernemen om onze doelen te bereiken.

Onthoud, alles in dit uitgestrekte universum, inclusief geld en rijkdom, is gemaakt van de goddelijke substantie van God of het Universum. Hoe je het noemen wilt. Dus door de aanwezigheid ervan te erkennen en het in ons leven uit te nodigen, kunnen we er meer van aantrekken.

Ben je klaar om voorspoed en overvloed te verwelkomen?

Ik weet dat ik dat ben.

Laten we het in elke aspect van ons leven laten stromen.

Laat gezondheid stromen, laat liefde stromen, en bovenal, laat het goddelijke in ons stromen.

Omarm deze tot nu toe voor jou verborgen kracht en zie hoe je hele leven transformeert.

Hoe vond je dit artikel?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Factchecking: Nick Haenen | Spelling en grammatica: Sofie Janssen


Laat je een berichtje achter?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken