Druiven

Druiven

0

druiven2Druiven zijn beter voor ons dan de meeste mensen denken, zowel de blauwe als de witte. In blauwe druiven zit een stof die heel goed is voor de bloedvaten. Ook zijn ze goed voor heel wat klachten wat de spijsvertering betreft. Ze zijn heel goed voor mensen met Reuma.  Bovendien maken ze de darmen schoon, vooral als druiven op de nuchtere maag worden gegeten. Je kent toch wel de uitdrukking: “De dood huist in de darmen”? Dus mensen, maak schoon die darmen! Je kunt ook een druivenkuur doen, dat omvat ruim 500 gram druiven per dag.

De Druivenkuur
Bij deze druivenkuur is het belangrijk dat je de velletjes en pitten niet naar binnen krijgt, want dat veroorzaakt al snel verstoppingen. Het is het beste om dat op je nuchtere maag te doen.. Dat hoeft natuurlijk niet als je af en toe een tros druiven eet. Doe dit een paar weken achter elkaar en let wel: deze kuur kan heel heilzaam zijn voor je lichaam.

Let er op:
dat je een goede kwaliteit koopt. Het beste zijn de biologische, maar die zijn erg duur en soms niet te vinden. Het is niet voor niets dat zieke mensen vaak druiven krijgen. Ze zijn zeer versterkend, vooral voor onze ingewanden. 

Share.