Manifesteer je Ideale Leven- Technieken, Mindset en Duurzame Resultaten

Manifesteer je Ideale Leven: Mijn Persoonlijke Ervaringen – Liesbeth van der Weerdt493 keer gelezen sinds
3
minuten leestijd
3
minuten leestijd
493 keer gelezen sinds

0
(0)

Al meer dan 10 jaar experimenteer ik met verschillende manifestatietechnieken. Toegegeven, dit maakt me sneller oud dan ik zou willen, maar in al die tijd heb ik werkelijk alles geprobeerd, van scripting tot affirmaties, tot zelfs die viral TikTok-trends, waarbij je bijna carpaaltunnelsyndroom krijgt als je een beetje te enthousiast wordt. Soms bleken deze technieken effectief, soms niet, maar de voldoening die we allemaal zoeken, bleef uit bij mij. Het was simpelweg nooit gemakkelijk achteraf bekeken.

Het leven is al moeilijk genoeg, dus waarom zouden we het niet wat gemakkelijker maken als dat kan? Of je nu verlangt naar liefde, een carrière nastreeft, of hunkert naar vrijheid, ik wil je de mindset en de stappen delen die echt duurzame resultaten opleveren. Zodat je eindelijk kunt beginnen met het manifesteren van wat je wilt in het leven, op een moeiteloze manier.

Manifesteer je Ideale Leven- Technieken, Mindset en Duurzame Resultaten

De focus op altijd meer

Wat voor mij bijzonder moeilijk was, was het besef dat we soms zo geobsedeerd zijn door het bereiken van doelen, zelfverbetering en het manifesteren van ons ideale leven, dat we vergeten te genieten van het leven dat we nu hebben.

Elke dag bevat zoveel goeds en schoonheid, als we maar even stilstaan om dat te waarderen. We zijn vaak zo gefocust op meer willen, meer krijgen, meer manifesteren. Maar wanneer nemen we de tijd om te genieten van wat we nu hebben? Laten we vandaag dankbaar zijn voor het leven dat ons gegeven is.

Alleen dank je wel zeggen is niet genoeg

Ik wil niet degene zijn die je alleen maar vertelt hoe je meer kunt krijgen. Dat zou niet eerlijk zijn. Laten we waardering uiten voor hoe ver we al zijn gekomen en leren tevreden zijn met wat we nu hebben. De weg naar het bereiken van wat je wilt, begint met een oprechte dankbaarheid voor wat je nu al bezit.

Dankbaarheid is meer dan alleen “dank je wel” zeggen; het komt tot uiting in hoe je gebruikmaakt van wat je al hebt en hoe je ervan geniet. Als je niet tevreden bent met je huidige lichaam, hoe kun je dan verwachten dat je het lichaam van je dromen krijgt? Als je niet waardeert wat je nu hebt, hoe kun je dan klaar zijn om meer te ontvangen?

Manifesteer je Ideale Leven- Technieken, Mindset en Duurzame Resultaten

Hoe kom je dichter bij je doel

Laten we onze doelen niet op een onbereikbaar voetstuk plaatsen. Wanneer we onszelf overtuigen dat iets boven ons niveau is, wordt het moeilijk om ernaar te streven en onszelf te zien als iemand die dat kan bereiken.

We moeten onszelf op dat voetstuk zetten en realiseren dat we het verdienen om te hebben wat we willen. Dit kunnen we doen door kleine aanpassingen te maken in onze fysieke omgeving, onze houding en onze emoties.

Deze subtiele wijzigingen kunnen onze interne frequentie veranderen en ons dichter bij ons doel brengen.

Positieve veranderingen

Laten we dus beginnen met het integreren van kleine hints van onze gewenste realiteit in ons huidige leven en observeren hoe dit ons gevoel beïnvloedt.

Laten we bewust worden van de positieve veranderingen en synchroniciteiten die optreden als we onszelf toestaan te voelen alsof onze verlangens al vervuld zijn.

Door te genieten van wat we al hebben, realiseren we ons dat we al op een hoger niveau zijn dan we ooit hadden durven dromen. Vanuit deze positie kunnen we doorgaan naar onze volgende doelen en bergen beklimmen, in de wetenschap dat we al succesvol en vervuld zijn.

Geef het eens een kans en kijk hoe het je leven kan transformeren. En vergeet niet, zodra je de top van je berg bereikt hebt, erken dan hoe ver je bent gekomen en geniet van het uitzicht.

Hoe vond je dit artikel?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Factchecking: Nick Haenen | Spelling en grammatica: Sofie Janssen


Zoeken


Persoonlijkheidstesten ⭐

Libido Test – Mannen

Libido Test – Mannen

29 januari 20231228 views
Creëert het Universum zichzelf?

Visuele Persoonlijkheid Test

17 januari 2023940 views
Doe de ADHD test

A.D.H.D. Test

13 januari 2023598 views
Hoe inclusief ben jij? Doe de test!

Inclusiviteit Test

13 januari 2023662 views
Stress test

Stress Test

3 februari 20211768 views
Spiritualiteitstest

Spiritualiteit Test

3 februari 20211037 views
Persoonlijkheid Test

Persoonlijkheid Test

3 februari 2021823 views
IJdelheid Test

IJdelheid Test

3 februari 2021566 views
Emotionele Intelligentie Test

Emotionele Intelligentie Test

3 februari 20211155 views