Uitslag Van Jouw Persoonlijkheidstest (1)

Uitslag van jouw persoonlijkheidstest (1)

0

phone140 80ptOk dan.. In ieder geval ben je wel met jezelf bezig,anders zou je bijvoorbeeld nooit deze test gedaan hebben. Het is van belang dat je sommige situaties beter gaat inschatten. Waarbij je moet opletten dat je niet altijd op de voorgrond staat en je mening aan anderen opdringt. Deel jezelf een minder belangrijke rol toe, zowel thuis, bij vrienden, familie, alsook op je werk.

81 120ptphone2Je persoonlijkheid heeft op bepaalde vlakken nogal wat groei doorgemaakt. Dat het misschien is gebeurd door schade en schande maakt niet zo veel uit. Je hebt een goede start gemaakt. Wees vooral heel eerlijk tegen jezelf. Stel kritische vragen aan jezelf en.. heel belangrijk, geef jezelf ook hardop antwoord. Als je hardop antwoord aan jezelf geeft, zul je bemerken dat je nog eerlijker bent tegen je “IK”. Op die manier kan je de “mindere kanten” van jezelf de goede kant opsturen en niet stagneren in de groei van je persoonlijkheid.

nokia9110121 175ptMensen die eenmaal een bepaald niveau hebben bereikt, zullen dat niet zo snel kwijt raken. Het is als fietsen, dat kan je niet verleren. Probeer alleen een beetje bedachtzaam te zijn in je omgang met mensen die een wat mindere groei hebben doorgemaakt dan jij. Irritaties zijn snel opgewekt en vaak onnodig. Mensen hebben, niemand uitgezonderd, geduld en tijd nodig. Als jij in staat bent om ze dat te geven is jouw verdere groei onontkoombaar.

Wil je nog een persoonlijkheidstest doen? Klik hier

Share.