Image

Zet De Juiste Frequentie Direct Als Eerste In De Ochtend De Komende 7 Dagen – Esther Hicks 2024


85 keer gelezen sinds
13
minuten leestijd
13
minuten leestijd
85 keer gelezen sinds

4
(1)

Naarmate je begint te beseffen dat je leeft in een Universum dat vibratie georiënteerd is, dat het allemaal draait om vibrationele frequenties en dat je emoties je vertellen over de relatie die je hebt tussen alles wat je geworden bent en wat je op dit moment toelaat. Als je nu de intentie stelt om je goed te willen voelen en je laat zien dat je je goed kunt voelen, dan heb je vaak de

Naarmate je je bewust wordt dat we leven in een universum dat is gebaseerd op vibraties en frequenties, zul je ook begrijpen dat je emoties een weerspiegeling zijn van de verhouding tussen wie je geworden bent en wat je op dit moment toelaat in je leven. Als je de intentie stelt om je goed te voelen en laat zien dat je dat kunt, dan vergroot je de kans om die intentie waar te maken.

De beste tijd om die positieve intentie te bevestigen is ‘s ochtends vroeg. Tijdens de nacht, als je slaapt, verandert je aantrekkingspunt ten opzichte van wanneer je wakker bent. Overdag zijn je overtuigingen actiever, is je aantrekkingspunt sterker en is er al een bepaalde ‘beweging’ op gang gekomen. Daardoor is het lastiger om je plotseling te richten op iets wat je niet wilt en van onderwerp te veranderen.

Er is immers al een bepaalde energie of richting ingezet. Maar tijdens de nacht neemt die beweging af. Daarom heb je ‘s ochtends de beste kans om de dag goed te starten, om ‘met het juiste been uit bed te stappen’ en je vibrationele toon of frequentie in te stellen zoals je van plan was.

Stel ‘s ochtends je intentie vast om Gewoon blij te zijn

Als je elke ochtend deze positieve intentie stelt door tegen jezelf te zeggen: ‘Aha, dit is een volledig nieuwe dag en niets van gisteren is nu nog relevant, behalve dat ik een aantal verlangens heb ontwikkeld die speciaal voor mij zijn bedoeld.

Vandaag is het mijn voornaamste intentie om te focussen op wat ik wil ervaren, ongeacht waar ik naartoe ga, wat ik doe of met wie ik het doe.’ Stel deze intentie vroeg op de dag en zoek naar dingen die goed voelen. Dan zul je merken dat je aantrekkingspunt dag na dag duidelijk zal verbeteren.

Waarom je aantrekkingspunt?

Dit punt is cruciaal om te begrijpen. Als je ons tot nu toe hebt kunnen volgen, dan voelen we dat je de boodschap hebt begrepen. Als je ook het volgende goed begrijpt, zal het op een krachtige manier tot je doordringen.

We willen dat je beseft dat de dingen die je wenst niet plotseling van het ene op het andere moment zullen manifesteren, want je vibrationele frequentie zal niet zo snel veranderen. Maar er zullen wel kleine aanpassingen plaatsvinden en je zult dat geleidelijk beginnen op te merken.

Focus op de manifestatie van je emotionele vibrationele frequentie

De manifestaties waar je je op moet richten, zijn dichtbij en beginnen bij je vibrationele frequentie. Het begint met nieuwe gedachten die bij je opkomen, gedachten die normaal niet in je opkomen.

Je zult dingen inzien die je normaal niet inziet. En tegelijkertijd zul je een emotionele lading of stroom voelen. Dat is het teken dat je vibrationele, emotionele frequentie aan het veranderen is.

Als je je voor een tijdje kunt richten op die emoties in plaats van te focussen op de uiteindelijke, volledige manifestatie, dan zullen die emoties leiden tot meer nieuwe gedachten. Je zult impulsen en ingevingen krijgen over waar je naartoe moet gaan, wanneer en met wie.

Allerlei nieuwe dingen zullen in je opkomen. En deze manifestaties op gedachte-niveau zullen uitgroeien tot gerealiseerde ervaringen in je leven die anderen om je heen ook kunnen waarnemen.

Dit beloven we je zeker. Maar als je die nieuwe vibrationele frequentie vindt en deze vervolgens niet vasthoudt, als je die steeds weer verliest en opnieuw moet vinden, dan zul je die manifestaties in je leven niet tot stand brengen. Dat is wat je ontmoedigd doet voelen en doet twijfelen aan je vermogen om je eigen realiteit te creëren.

Leef niet voorwaardelijk, maar onvoorwaardelijk

Als je je te veel richt op wat je in het hier en nu waarneemt in plaats van op wat je werkelijk wenst, dan belemmert dat je vibrationele frequentie. Dit brengt ons bij het belangrijkste punt van deze discussie.

We hebben het over het creëren van je eigen realiteit, maar je moet begrijpen dat als je voorwaardelijk leeft – te gefixeerd op de huidige omstandigheden – die huidige omstandigheden voorkomen dat je de gewenste, verbeterde versie van je realiteit kunt manifesteren.

Je kunt namelijk niet tegelijkertijd de vibrationele frequentie van ‘wat is’ en de frequentie van ‘wat komt’ uitstralen. Als je je focust op de afwezigheid van wat je wenst, dan oefen je de vibrationele frequentie van die afwezigheid, waardoor je de weg naar wat je wilt gemanifesteerd krijgen blokkeert.

Want de Wet van Aantrekking brengt alle coöperatieve componenten bijeen, het proces is al in werking gezet. Je gewenste vibrationele realiteit bevat alles wat je wilt, je moet alleen maar de juiste frequentie aannemen, zodat je het kunt gaan ervaren. Weet je nog hoe dat voelt als je zegt: ‘Oh, ik heb zojuist een geweldig idee gekregen’?

Dat komt doordat je even je weerstand en negatieve gedachten hebt losgelaten. Je voelde je goed en bij afwezigheid van weerstand kon dat idee binnenkomen. Maar de meesten houden die inspirerende ideeën niet in leven door de vruchtbare bodem te koesteren die ze mogelijk maakt. In plaats daarvan dood je ze weer met de ‘realiteit’.

Je zegt dan: ‘Oh, maar dat is niet realistisch. Ik ken niemand anders die dat heeft gedaan. Dat gaat bij mij niet zo lopen.’ Je beperkt jezelf door te blijven focussen op wat er nu is. Maar wat er nu is, is geen bondgenoot van wat er kan komen. Soms wel, maar vaak ook niet. Met andere woorden, als wat er nu is mooi is, focus daar dan op en meer van datzelfde zal komen. Maar je moet selectief zijn in waar je je op richt.

Een onvoorwaardelijke vibrationele realiteit

Er is een belangrijke vibrationele frequentie waar we nadrukkelijk over willen spreken en die je moet onthouden: het is een onvoorwaardelijke trilling. Deze gewenste vibrationele realiteit is onvoorwaardelijk.

Als je jezelf toestaat om je te richten op een manier die deze niet-fysieke bron-energie en gedachten over je gewenste pad toelaat, luister dan goed: je hogere zelf (InnerBeing) weet precies waar je staat in relatie tot al je verlangens.

Is het niet fijn dat je hogere zelf weet waar het zich bevindt en je daarnaartoe roept? Maar je moet wel in de buurt komen om die impulsen te kunnen opvangen.

Als je dus voor een tijdje besluit om, in plaats van te proberen de situatie te veranderen zodat je je beter voelt, de situatie te negeren en op een andere manier een betere gemoedstoestand te vinden, dan zal dat ervoor zorgen dat de situatie zelf verandert – begrijp je dat verschil?

Het is essentieel voor bewust creëren om je niet te focussen op ongewenste omstandigheden, want dat versterkt de vibrationele frequentie ervan. Onvoorwaardelijk zijn betekent je wilskracht gebruiken, en de enige manier om dat te doen is door je te richten op wat beter voelt.

Kijk naar wat goed gaat in je leven

Er kunnen 10 belangrijke gebieden in je leven zijn. Stel dat op 9 van die gebieden het extreem goed gaat, maar jij je blijft focussen op dat ene gebied dat niet goed loopt. En dat is vaak wat mensen doen – ze zoeken naar problemen om zich op te richten en ertegenaan te vechten.

Maar dit universum is gebaseerd op aantrekking en insluiting. Wanneer je ‘nee’ zegt tegen iets, zeg je eigenlijk ‘ja’ tegen de dingen die je niet wilt. Ja zeggen tegen wat je wél wilt, brengt het dichterbij.

Dus door je te focussen op die ongewenste conditie, houd je jezelf op afstand van wat je eigenlijk wél wenst. Als je zou besluiten dat het ertoe doet hoe je je voelt, dat deze ene ongewenste conditie minder belangrijk is dan andere gebieden…

Stel er zijn 10 belangrijke gebieden in je leven en op 1 gebied gaat het niet goed, maar op de andere 9 wel. Als je je zou richten op die 9 gebieden die goed gaan, of zelfs maar op 1 van die 9, dan zou dat ene negatieve gebied in lijn moeten komen. Want vibrationeel gezien heb je het dan opgeschoond.

Focus op wat wel goed gaat

Vibrationeel gebruik je de 9 gebieden die goed gaan als basis om je vibrationele frequentie uit te zenden. Dit betekent dat je nu impulsen krijgt over al het andere. Je krijgt ingevingen over de dingen die niet goed gaan. Laten we het omdraaien: stel dat op 9 gebieden het vreselijk gaat en op 1 gebied gaat het goed. Als je je dan focust op die 9 slechte gebieden, voel je je verschrikkelijk.

Maar als je je richt op dat ene goede gebied, voel je je beter. Dus focus je je daar meer en meer op en ga je je steeds beter voelen. Dan komen die andere 9 gebieden vanzelf in overeenstemming, want je brengt jezelf in de vibrationele frequentie waarin de oplossing past die je zoekt. De frequentie van een oplossing is volledig anders dan de frequentie van een probleem.

Maar wat is dan het nut van al dat contrast om ons heen? Welnu, dat contrast zorgt ervoor dat je kunt identificeren wat je eigenlijk wilt. Het is stap 1 van het creatieve proces. Als je niet weet wat je niet wilt, kun je ook niet weten wat je wel wilt. Stap 1 is dat onderscheidende, vragende proces. En dat verlangen gaat als een raket richting je hogere zelf, waar al het coöperatieve wordt aangetrokken. De vraag is: ben jij een van die coöperatieve componenten? Het antwoord is: als je je goed voelt, ja. Als je je niet goed voelt, nee, dan werk je momenteel niet mee.

Stap 1 is dus dat jij vraagt. Stap 2 is dat de Bron daar staat met alles wat je bent geworden en volgens de Wet van Aantrekking alles naar je toe roept. Dan licht het pad voor je op, het pad van de minste weerstand is dan kristalhelder. Je hogere zelf weet precies waar alle stappen zijn, niet alleen de meest directe, maar ook de aangenaamste stappen onderweg. En luister goed, dit is nog belangrijker: de meest logische stap die je kunt vinden.

Volg het pad van de minste weerstand

Als we het hebben over het pad van de minste weerstand, moet je begrijpen dat jij degene bent die weerstand op dat pad creëert. Maar maak je geen zorgen, je hogere zelf blijft je blijven roepen. En hoe meer je naar die plek komt waar je de openbaringen beseft die je worden aangeboden, des te helderder het pad van de minste weerstand voor je zal worden. Totdat er op een gegeven moment geen weerstand meer is waar je over struikelt. Je zou je dan in een staat van gemak, flow, plezier, overvloed, snelheid en levendigheid moeten bevinden.

  1. Stap 1 is dus dat het leven ervoor zorgt dat je leert vragen wat je verlangt.
  2. Stap 2 is dat de Bron al je verlangens verzamelt, de frequentie ervan vasthoudt en je er constant naartoe roept. Als je vraagt, wordt het je gegeven. Dat zou een heel goed boek kunnen zijn, toch?
  3. Maar stap 3 is waar we het met jou over hebben. Dat is dat jij die juiste frequentie moet vinden. Je moet oefenen om die te vinden, wat betekent dat je moet luisteren naar hoe je je voelt. Je moet de frequentie vinden die je naar die plek van besef brengt, en dan ben je vertrokken.

Er zijn geen grenzen voor jou, er is niets wat je niet kunt zijn, doen of hebben. Als deze fysieke realiteit de kracht heeft om verlangens in jou op te wekken, dan heeft deze realiteit ook de kracht om die volledig gemanifesteerde verlangens te leveren. Waar het dus eigenlijk om gaat, is dat jij een manier moet vinden om gelukkig te zijn in de tussenperiode tussen het ontstaan van het verlangen (de vibrationele realiteit) en de volledige manifestatie ervan.

Begrijp ons niet verkeerd, je kunt denken: ‘Oké, jullie willen gewoon dat we gelukkig worden zodat we de dingen die niet werken niet opmerken.’ Maar zo werkt het niet. Als je gelukkig bent, kun je de dingen die je wilt juist niet vermijden, want die móeten dan naar je toe komen en jij zult ze ervaren.

En och, wat is het leuk om bewust te definiëren wat je verlangt en vervolgens doelbewust je frequentie af te stemmen door te luisteren naar hoe je je voelt, en dan te zien hoe het pad zich ontvouwt. Wat een mooi pad! Na verloop van tijd zul je gaan begrijpen dat de reis het allerbelangrijkste was, dat de bestemming vluchtig is.

Link: YouTube video

We willen dat je alles krijgt wat je wilt

Begrijp ons goed, we willen absoluut dat je al die dingen krijgt die je wenst. We willen dat je elk gewenst ding bereikt. Je bent bij deze leringen uitgekomen omdat manifestatie de kern van dit alles is. We proberen je niet van je verlangens af te brengen, we willen alleen dat je meer vreugde vindt onderweg naar deze manifestaties toe.

Vaak voelen de dingen die je wenst als een teleurstelling omdat je ze nog niet hebt, waardoor je ontmoedigd raakt of de schuld gaat zoeken bij anderen voor waarom je ze nog niet hebt. Je zegt dan meestal slim: ‘Het moet de schuld van mijn moeder zijn geweest. Had zij het anders aangepakt in het begin, dan had ik nu een veel betere uitgangspositie gehad.’

conclusie

In essentie draait het er dus om dat je je focust op een positieve, gewenste vibrationele frequentie in het hier en nu. Laat los wat er in het verleden is gebeurd en richt je niet op wat er nog niet is gemanifesteerd. Koester in plaats daarvan een staat van vreugde, blijdschap en vertrouwen.

Op die manier zul je de manifestaties die je wenst aantrekken en zul je met meer gemak en voldoening door het leven gaan. Jouw emotionele frequentie is de sleutel om je verlangens te realiseren. Het is tijd om die kracht in het nu aan te wenden.

Wat is het belangrijkste punt van de Wet van Aantrekking?

Het belangrijkste punt is dat jouw emotionele vibratie/frequentie cruciaal is voor het manifesteren van je verlangens. Door je te focussen op positieve emoties en gedachten, zul je de dingen die je wenst aantrekken in je leven.

Waarom is het belangrijk om ‘s ochtends je intentie te stellen?

In de ochtend is je aantrekkingspunt of vibratie het zuiverst, omdat overdag je overtuigingen en gedachtepatronen al actief zijn geworden. Door ‘s ochtends je intentie te stellen om blij te zijn, begin je de dag met een positieve vibratie.

Hoe kan ik mijn vibrationele frequentie verhogen?

Focus je op de dingen die goed gaan in je leven in plaats van de problemen. Koester een staat van vreugde, blijdschap en vertrouwen. Luister naar je emoties en volg impulsen die een beter gevoel geven.

Waarom is het belangrijk om niet op de huidige omstandigheden te focussen?

Als je je teveel richt op de huidige ongewenste omstandigheden, versterk je de vibratie daarvan. In plaats daarvan moet je je richten op hoe je je wilt voelen om manifestaties in lijn te brengen met die gewenste vibratie.

Wat betekent ‘het pad van de minste weerstand’ volgen?

Door je vibratie te verhogen en te luisteren naar positieve intuïties en impulsen, zal het pad naar manifestatie van je verlangens gemakkelijker en met minder weerstand verlopen. Je hogere zelf weet de aangenaamste weg ernaar toe.

Hoe vond je dit artikel?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 4 / 5. Stemtelling: 1

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Factchecking, Spelling en grammatica: Nick Haenen & Sofie Janssen

Factchecking, Spelling en grammatica: 
Nick Haenen & Sofie Janssen

Persoonlijkheidstesten

De Stress test
Inclusiviteit Test
Libido Test Voor Mannen