werkelijkheid manifesteert

Wat je in je werkelijkheid manifesteert – Dr. Joe Dispenza639 keer gelezen sinds
4
minuten leestijd
4
minuten leestijd
639 keer gelezen sinds

0
(0)

Stel je voor dat je de macht hebt om je leven te veranderen door simpelweg je denken te veranderen. Wat als elke gedachte die je hebt, elke overtuiging die je hebt, elke emotie die je voelt, je werkelijkheid manifesteert? Dit is niet alleen een mooie gedachte, maar wetenschappelijk bewezen en de sleutel tot persoonlijke groei.

werkelijkheid manifesteert

Het idee dat ons denken onze werkelijkheid manifesteert

Het idee dat de manier waarop we denken invloed heeft op ons leven is niets nieuws. Toch geloven velen van ons niet echt in de waarheid hiervan. We staan ​​op, beginnen onze dag en gaan door met ons leven zonder echt bewust te zijn van hoe we onze toekomst creëren. Maar waarom geloven we het niet?

Waarom mensen het niet kunnen geloven

De reden waarom veel mensen het idee dat ons denken ons leven beïnvloedt en onze werkelijkheid manifesteert niet geloven, is omdat we onszelf vaak niet bewust zijn van hoe we onze gedachten beheersen. We laten onze gedachten gewoon opkomen en gaan, in plaats van ze bewust te beheersen en te richten op wat we willen creëren in ons leven.

Hoe ons brein werkt volgens de neuro-wetenschap

Volgens de neuro-wetenschap is ons brein een weerspiegeling van alles wat we in ons leven weten. Ons brein is een record van onze omgeving en onze ervaringen. Dit brengt ons bij de vraag, beheerst onze omgeving ons denken, of beheersen wij onze omgeving door ons denken?

Hoe we onszelf vastzetten in onze denkpatronen

Veel mensen leven hun leven in een soort van automatische piloot, volgend dezelfde dagelijkse routine. Dit beperkt ons denken tot wat we al kennen en ervaren, waardoor we steeds dezelfde dingen creëren in ons leven. We blijven in een soort van vicieuze cirkel van hetzelfde denken en hetzelfde handelen.

Hoe we ons denken kunnen veranderen

Om echt verandering in ons leven te creëren, moeten we ons denken groter maken dan onze omgeving. Beroemde mensen zoals William Wallace, Mahatma Gandhi, Martin Luther King, Queen Elizabeth the First en Joan of Arc, hadden allemaal een visie, een idee dat zo sterk in hun geest was, dat ze begonnen te leven alsof die realiteit al bestond. Ook wij zijn in staat om in een toekomst te geloven die we nog niet kunnen zien of ervaren.

Hoe we onze persoonlijkheid kunnen veranderen

Onze persoonlijkheid is wat onze persoonlijke realiteit creëert. Onze persoonlijkheid bestaat uit hoe we denken, handelen en ons voelen. Als we onze persoonlijke realiteit willen veranderen, moeten we fundamentele veranderingen aanbrengen in onze gedachten, gewoonten en emoties. Dit kan moeilijk zijn, omdat we geneigd zijn om te proberen een nieuwe realiteit te creëren als dezelfde persoon, en dat werkt vaak niet.

Conclusie

We hebben de macht om ons denken en daarmee ons leven te veranderen. Door ons bewust te zijn van hoe ons denken ons leven beïnvloedt, kunnen we stappen ondernemen om onze gedachten te veranderen en zo onze persoonlijke realiteit te veranderen. Laten we beginnen met het geloven in de kracht van ons denken en werken aan het creëren van de toekomst waar we naar streven.

Veelgestelde vragen

Wat is het idee dat ons denken ons leven beïnvloedt?

Het idee dat ons denken ons leven beïnvloedt is de gedachte dat onze gedachten en overtuigingen de realiteit creëren waarin we leven. Onze gedachten en overtuigingen kunnen onze emoties, gedrag en ervaringen beïnvloeden.

Waarom geloven veel mensen niet in dit idee?

Veel mensen geloven niet in dit idee omdat ze niet bewust zijn van hoe ze hun gedachten beheersen. Ze laten hun gedachten gewoon opkomen en gaan, in plaats van ze bewust te beheersen en te richten op wat ze willen creëren in hun leven.

Hoe kunnen we ons denken veranderen om ons leven te veranderen?

Om ons denken te veranderen en daarmee ons leven te veranderen, moeten we ons bewust zijn van hoe ons denken ons leven beïnvloedt. We moeten onze gedachten beheersen en richten op wat we willen creëren in ons leven.

Bron: Dr Joe Dispenza – Learn How to Reprogram Your Mind

Hoe vond je dit artikel?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Factchecking: Nick Haenen | Spelling en grammatica: Sofie Janssen


Zoeken


Persoonlijkheidstesten ⭐

Libido Test – Mannen

Libido Test – Mannen

29 januari 20231228 views
Creëert het Universum zichzelf?

Visuele Persoonlijkheid Test

17 januari 2023940 views
Doe de ADHD test

A.D.H.D. Test

13 januari 2023598 views
Hoe inclusief ben jij? Doe de test!

Inclusiviteit Test

13 januari 2023662 views
Stress test

Stress Test

3 februari 20211768 views
Spiritualiteitstest

Spiritualiteit Test

3 februari 20211037 views
Persoonlijkheid Test

Persoonlijkheid Test

3 februari 2021823 views
IJdelheid Test

IJdelheid Test

3 februari 2021566 views
Emotionele Intelligentie Test

Emotionele Intelligentie Test

3 februari 20211155 views