Pendulums

Pendulums742 keer gelezen sinds
8
minuten leestijd
8
minuten leestijd
742 keer gelezen sinds

0
(0)

Pendulums zijn overal om ons heen, beïnvloeden onze gedachten en gedrag, en toch blijven we ons vaak niet bewust van hun impact. Duik in dit fascinerende concept en ontdek hoe we onze authenticiteit kunnen herwinnen door de invloed van pendulums te erkennen en te leren beheersen.

Het idee is dat, hoewel je bepaalde gedachtestructuren niet fysiek kunt zien, we ons bevinden in een collectief bewustzijn en allemaal met elkaar verbonden zijn. Wat er gebeurt, is dat er letterlijk gedachten om ons heen zijn die we niet noodzakelijk kunnen zien.

En wanneer we in contact komen met andere mensen, activeren we op een bepaalde manier deze verschillende gedachtevormen. Ik weet dat dit esoterisch klinkt, maar eerst…

Alvast 5 van de belangrijkste punten

  1. Pendulums: Pendulums worden beschouwd als gedachtestructuren die energie aantrekken en beïnvloeden. Ze kunnen ontstaan rondom bijna elk aspect van het leven, van politiek tot sport en muziek.

  2. Het doel van Pendulums: Het hoofddoel van pendulums is om meer energie te verkrijgen. Ze kunnen echter ook invloed hebben op individuele gedachten en gedragingen, wat leidt tot het beperken van persoonlijke waarheid en zelfexpressie.

  3. De Invloed van Pendulums: Pendulums kunnen gedachten domineren en beïnvloeden, vooral als mensen niet bewust zijn van hun invloed. Ze kunnen mensen ook afleiden van hun authentieke zelf en hun ware frequentie.

  4. Hoe om te gaan met Pendulums: Het ‘verslaan’ van een pendulum is niet realistisch of zelfs nuttig. In plaats daarvan is het belangrijk om bewust te worden van hun aanwezigheid en te leren hoe je ze kunt negeren als ze op een negatieve manier invloed op je hebben.

  5. Pendulums in de Muziekwereld: Het concept van pendulums kan zelfs worden toegepast op het gebied van muziek, waar bepaalde frequenties mensen kunnen vasthouden in een bepaalde staat. Dit bewustzijn kan helpen om hun invloed te minimaliseren en een meer authentieke levenservaring mogelijk te maken.

De aard van pendulums

Het doel van een pendulum is om meer energie te verkrijgen. Pendulums zijn gedachtestructuren die ook binnen onze realiteit bestaan en het zijn grote gedachtestructuren omdat er miljarden mensen zijn die vergelijkbare gedachten hebben.

Bijvoorbeeld, of je nu politiek rechts of links bent, er zijn pendulums rond beide politieke stromingen. En er zijn gedachtestructuren rond beide, bijna als een set regels die bepalen wat het betekent om een linkse rakker of een rechtse vuller te zijn (voel je de lading al? 🤔).

Deze twee pendulums strijden tegen elkaar omdat ze gelijk willen hebben. Er zijn pendulums rondom voetbalteams, rondom sporten, rondom films, rondom muziek. Er is een pendulum rondom mijn YouTube-kanaal. Het idee achter pendulums is dat ze meer energie krijgen naarmate meer mensen zich erop focussen.

De invloed van pendulums

Wanneer je je laat meeslepen door bepaalde pendulums, kunnen ze op een bepaalde manier je gedachten domineren. Ik zie dit vaak gebeuren met samenzweringstheorieën. Mensen raken verstrikt in een konijnenhol.

Het neemt dan zoveel van hun leven in beslag en ze voelen zich interessant, maar ook verspreid, alsof er veel rommel in hun gedachten is omdat ze aan allerlei dingen denken die vaak veel weerstand oproepen, maar waardoor ze ook gemakkelijker resoneren met meer van hetzelfde.

Pendulums

Het doel van pendulums

Nu is het zo dat pendulums je ervan weerhouden om in je authentieke waarheid te leven. Ze weerhouden je ervan om je ware zelf uit te drukken. Pendulums zijn niet altijd slecht, maar over het algemeen hebben ze hun eigen intentie, hun eigen doel.

Daarom is het erg belangrijk om je bewust te worden van situaties waarin pendulums jouw kracht kunnen afnemen. Er zijn pendulums rondom het nieuws, rondom sporten, rondom bijna alles.

Het pendulum neemt hen over

Dus wanneer mensen het nieuws kijken en denken dat ze hun eigen gedachten hebben, is het vaak een pendulum dat hen overneemt. Dan raken ze in angst en dat weerhoudt hen ervan om in hun ware frequentie te zijn, weerhoudt hen ervan om hun eigen realiteit te creëren en hun eigen energie te benutten.

Pendulums zijn op een bepaalde manier als gedachtestructuren die je misschien niet zichtbaar ziet, maar die een bepaalde kracht kunnen hebben als je al je energie erin stopt en je je er niet van bewust bent.

Het verslaan van een pendulum

Wat is het proces om een pendulum te verslaan? Twee antwoorden: Dat kan je niet. Dat kan je niet. Hoe meer je tegen een pendulum vecht, hoe groter het wordt. Dit zie je gebeuren wanneer mensen strijden om president te worden. Degene die het sterkste pendulum heeft, wint meestal. Zelfs als je tegen een pendulum vecht, voed je het met energie.

Pendulums

Correctie naar beneden

Bijvoorbeeld, wanneer je Trump ziet strijden om president te worden, krijgt hij veel aandacht. Hij heeft veel fanatieke aanhangers die hem graag zien winnen, maar er zijn ook veel mensen die niet willen dat hij wint. Dat voedt zijn pendulum juist.

Ook personen in de YouTube-wereld, zoals Logan Paul en David Dobrik, hadden destijds zeer sterke pendulums. Het groeide tot zo’n mate dat ze een onbereikbaar niveau van invloed hadden. Maar soms gebeurt er iets met pendulums, vooral als je erin verdwaalt, dan komt er een soort correctie, meestal naar beneden.

Word je bewust van deze energie

En dat is wat er gebeurde met zowel Logan Paul als David Dobrik. De bedoeling van deze pendulums en de kracht ervan is om ze waar te nemen en te negeren als ze op een negatieve manier je leven beheersen.

Het nieuws, negeer het nieuws, je vecht niet tegen het nieuws, je kijkt er gewoon niet naar, je stemt er niet op af. Word je bewust van die energie.

Dus pendulums zijn op een bepaalde manier gedachtestructuren en het is een vreemd soort verborgen esoterisch concept. Maar toen ik me er eenmaal van bewust werd, begon ik me ook meer bewust te worden van de muziek die ik beluisterde.

Want wil je iets interessants weten? Er zijn bepaalde frequenties waarop de meeste populaire muziek is afgestemd, die mensen in een bepaalde frequentie houden.

De frequentie van 432 hertz

Ik heb gehoord, ik weet niet of dit waar is, maar ik heb gehoord dat de frequentie van 432 hertz, die de frequentie van het hart, de frequentie van liefde, vertegenwoordigt, eigenlijk niet toegestaan is in de meeste muziek. Ik weet niet hoe waar dit is, maar ik weet wel dat veel muziek afgestemd is op net iets boven of onder die frequentie, wat mensen in dissonantie houdt. 

Pendulums versterken zich met onze focus

Het concept van pendulums is zowel fascinerend als ontluisterend. Deze gedachtestructuren zijn alomtegenwoordig en hebben de potentie om ons denken en ons gedrag te beïnvloeden, soms zonder dat we ons daarvan bewust zijn.

Pendulums voeden zich met onze energie, versterken zich met onze focus en kunnen, als we niet oplettend zijn, onze perceptie van de werkelijkheid overnemen en ons van onze authentieke waarheid afleiden.

Vechten tegen een pendulum is zinloos

Ze zijn geen slechte entiteiten op zich, maar hun inherente doel – energie verkrijgen – kan op gespannen voet staan met onze eigen intenties en aspiraties. Het is daarom van cruciaal belang om bewust te zijn van hun aanwezigheid en invloed, en om strategieën te ontwikkelen om onze interactie met hen te beheren.

Vechten tegen een pendulum is zinloos, omdat dit alleen maar voeding geeft aan zijn kracht. In plaats daarvan is het beter om het te negeren en je energie te richten op die zaken die echt resoneren met je eigen kernwaarden en overtuigingen.

Pendulums

Onzichtbaar en ongrijpbaar

Het begrijpen en navigeren door het complexe landschap van pendulums kan een moeilijke opgave zijn, vooral omdat ze onzichtbaar en ongrijpbaar zijn.

Toch is het een reis die de moeite waard is om te ondernemen, omdat het ons kan helpen om dichter bij onze eigen waarheid te leven, om authentieker te zijn in onze interacties, en om ons leven te vormen op een manier die echt resoneert met wie we zijn.

Bewuster kiezen

Bovendien kan dit besef ons ertoe aanzetten om bewuster te kiezen waar we onze aandacht en energie aan besteden – of dat nu muziek is, nieuws of politieke ideologieën.

Uiteindelijk gaat het niet zozeer om het ‘verslaan’ van een pendulum, maar om het beheersen van onze interactie met hen, om onze eigen energie te behouden en te kanaliseren naar die dingen die echt belangrijk voor ons zijn.

Conclusie

Pendulums, volgens de “Reality Transurfing” theorie, zijn krachtige gedachtestructuren die energie aantrekken en kunnen beïnvloeden hoe we denken en ons gedragen.

Deze structuren kunnen ontstaan rondom bijna elk aspect van het leven, zoals politiek, sport, muziek of zelfs individuele persoonlijkheden. Hoewel pendulums niet noodzakelijkerwijs slecht zijn, kunnen ze, als we ons niet bewust zijn van hun invloed, onze persoonlijke waarheid en zelfexpressie beperken.

Het ‘verslaan’ van een pendulum is geen realistische optie; in plaats daarvan zou ons doel moeten zijn om hun aanwezigheid te herkennen en te leren hoe we ze kunnen negeren wanneer ze negatief op ons leven inwerken.

Een bewustzijn van deze structuren en hun werking kan ons helpen om hun invloed te verminderen en ons in staat stellen om meer authentiek en waarheidsgetrouw te leven.

Het idee van frequenties in muziek als pendulums is een voorbeeld hiervan, wat aangeeft dat bewustzijn van dergelijke structuren overal in ons leven kan worden toegepast.

Veelgestelde vragen

Wat zijn pendulums?

Pendulums in Reality Transurfing zijn gedachtestructuren die energie aantrekken en onze gedachten en gedrag beïnvloeden. Ze kunnen worden gevormd rondom bijna elk aspect van het leven.

Hoe beïnvloeden pendulums ons?

Pendulums kunnen onze gedachten en gedragingen domineren, en kunnen ons afleiden van onze authentieke zelf en onze ware frequentie, vooral als we ons niet bewust zijn van hun invloed.

Hoe gaan we het beste omgaan met deze pendulums?

We kunnen geen pendulum 'verslaan', maar we kunnen leren om hun aanwezigheid te herkennen en hoe we ze kunnen negeren als ze op een negatieve manier invloed op ons hebben.

Hoe vond je dit artikel?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Omdat je dit bericht zo kon waarderen.. Zou je het willen delen?

Volg ons op sociale media!

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor je was!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Image Not Found

Factchecking: Nick Haenen | Spelling en grammatica: Sofie Janssen


Zoeken