De 10 stappen van manifestatie

De 10 stappen van manifestatie uitgelegd door dr. Joe Dispenza542 keer gelezen sinds
4
minuten leestijd
4
minuten leestijd
542 keer gelezen sinds

1
(1)

Dr. Joe Dispenza heeft voor ons op een heldere manier De 10 stappen van manifestatie uitgelegd die nodig zijn om je leven om te gooien naar dat leven waar je altijd van hebt gedroomd. Hieronder de video en daaronder de uitleg.

https://www.youtube.com/watch?v=pw7JfPyn-_c

De 10 stappen van manifestatie

1: Mystieke momenten en hersengolven

Wanneer iemand een mystiek moment beleeft, krijgt hij of zij eigenlijk toegang tot informatie uit het (quantum)veld die voor hen belangrijk is. De persoon komt in bepaalde hersengolf-staten die zo elegant, coherent en bovennatuurlijk zijn dat hun brein dat nooit zelf zouden kunnen doen. Het gebeurt echt met hen en wij observeren dit. Vanuit wiskundig oogpunt is de kans dat deze hersengolf-staat plaatsvindt vrijwel nul. Maar als het gebeurt, duurt het meestal maar een milliseconde en hier hebben we iemand die deze staat 15 minuten volhoudt.

2: Staat van opwinding en verbinding

Er is een staat van opwinding die plaatsvindt in het zenuwstelsel wanneer dit gebeurt, maar de staat van opwinding is geen angst, pijn, woede of iets dergelijks. De staat van opwinding is extase, gelukzaligheid en verbondenheid. Dit is een zeer krachtig signaal dat naar het lichaam komt, maar het komt niet van de buitenomgeving. Het komt van binnenuit de persoon.

3: Van bèta naar alfa en thèta hersengolven

Wanneer iemand leert zijn of haar hersengolven te vertragen en van de bèta-hersengolfstaat (waar we ons nu in bevinden) naar de alfa-staat te gaan, verdwijnt de stem in ons hoofd en wordt men creatiever. Als je een persoon leert hoe hij of zij hun lichaam kan laten inslapen terwijl ze tegelijkertijd wakker blijven, bevinden ze zich in de theta-staat. In deze staat is de deur tussen het bewuste en het onderbewuste wijd open voor informatie.

De 10 stappen van manifestatie

4: Informatie uit het kwantumveld

De persoon krijgt in hun meditatie geen informatie uit hun omgeving, maar uit het kwantumveld. Alles wat frequentie heeft in dat veld draagt informatie. Wanneer er een resonantie of harmonie is tussen het brein en het veld, begint het brein informatie uit het kwantumveld te verkrijgen. De persoon ervaart een volledig zintuiglijke ervaring zonder hun zintuigen. Ze bevinden zich in een andere dimensie.

5: De pijnappelklier en biologische upgrades

De staat van opwinding activeert een klein kliertje in de achterkant van de hersenen, de pijnappelklier, dat als een radio-ontvanger werkt. Het vertaalt die frequentie in diepgaande beelden en de persoon bevindt zich plotseling in een hele andere ruimte en tijd. Deze ervaring wordt opgenomen in de hersenen en de emotie die de persoon voelt, komt niet van buitenaf. Het is een ontwaken tot dit gevoel en het bijeffect van dit transformerende moment is een upgrade in onze biologie.

6: Stress en overleving

Stress en overleving zorgen ervoor dat mensen zich in een hoge bèta-staat bevinden. In deze staat zijn we gefocust op gevaar en dreiging en proberen we alles in ons leven te beheersen. Deze staat zorgt ervoor dat onze hersenen chaotisch en incoherent werken, waardoor we minder verbonden en creatief zijn. Het is belangrijk om uit deze staat te komen en te leren ontspannen.

De 10 stappen van manifestatie

7: Het belang van ontspanning en verbeelding

Om uit de stressvolle staat te komen, moeten we leren ontspannen en onze geest tot rust brengen. Door te ontspannen en ons voor te stellen wat we willen ervaren, kunnen we kiezen welke mogelijkheden uit het kwantumveld we willen ervaren. We moeten ons richten op de mogelijkheden en antwoorden in plaats van onszelf dieper in negatieve situaties te begraven.

8: Bewustzijn en energie

Wanneer onze zintuigen worden verhoogd, wordt ons bewustzijn van alles om ons heen ook verhoogd. Bewustzijn is energie, en zonder energie kun je geen bewustzijn hebben. Wanneer we verbinding maken met het kwantumveld en een volledige zintuiglijke ervaring hebben zonder onze zintuigen, verhogen we ons bewustzijn en onze energie.

9: Ons onbekende, dimensionale zelf

De grootste leugen die ons ooit is verteld, is dat we lineaire wezens zijn die een lineair leven leiden. We zijn echter dimensionale wezens die een lineair en dimensionaal leven leiden. Wanneer we een volledige zintuiglijke ervaring hebben in een andere dimensie, maken we contact met ons onbekende, dimensionale zelf.

10: Transformatie en groei

Deze transformerende momenten en ervaringen stellen ons in staat om te groeien en ons biologisch te upgraden. We leren ons ware potentieel kennen en versterken onze verbinding met het kwantumveld. Door deze verbinding kunnen we onze levenservaringen veranderen en een positievere, meer vervullende toekomst creëren.

De Joe Dispenza methode

Bron: YouTube video

Hoe vond je dit artikel?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 1 / 5. Stemtelling: 1

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Factchecking: Nick Haenen | Spelling en grammatica: Sofie Janssen


Zoeken


Persoonlijkheidstesten ⭐

Libido Test – Mannen

Libido Test – Mannen

29 januari 20231202 views
Creëert het Universum zichzelf?

Visuele Persoonlijkheid Test

17 januari 2023907 views
Doe de ADHD test

A.D.H.D. Test

13 januari 2023573 views
Hoe inclusief ben jij? Doe de test!

Inclusiviteit Test

13 januari 2023635 views
Stress test

Stress Test

3 februari 20211737 views
Spiritualiteitstest

Spiritualiteit Test

3 februari 20211012 views
Persoonlijkheid Test

Persoonlijkheid Test

3 februari 2021805 views
IJdelheid Test

IJdelheid Test

3 februari 2021540 views
Emotionele Intelligentie Test

Emotionele Intelligentie Test

3 februari 20211126 views