Sigma versus Alfa- Waarom Alfa-mannen Moeite Hebben met Sigma-mannen

Sigma versus Alfa: 9 Redenen Waarom Alfa-mannen Moeite Hebben met Sigma-mannen312 keer gelezen sinds
5
minuten leestijd
5
minuten leestijd
312 keer gelezen sinds

0
(0)

Sigma versus Alfa! Een confrontatie van twee totaal verschillende persoonlijkheidstypen. Alfa-mannen zijn bekend als de meest succesvolle soort mannen, waar ze ook komen. Ze houden ervan als mensen hen aanmoedigen, en dat is de voornaamste reden achter hun succes. De alfa-man streeft naar controle en houdt ervan om in elke situatie de leiding te hebben.

  1. Maar wat gebeurt er wanneer hij iemand ontmoet die volkomen anders is?
  2. Iemand die hij niet kan controleren?
  3. Iemand die even slim is als hij, zo niet slimmer, maar die er geen behoefte aan heeft om dat te laten zien?

Sigma versus Alfa- Waarom Alfa-mannen Moeite Hebben met Sigma-mannen

Zoals in een wolvenroedel de alfa geen controle heeft over de eenzame wolf, zo vinden alfa-mannen het in het echte leven onmogelijk om om te gaan met sigma-mannen. Er zijn enkele kenmerken die sigma-mannen bezitten die hen bovenaan houden, zelfs buiten het bereik van alfa-mannen. Als je benieuwd bent waarom deze twee soorten mannen niet goed samengaan, zijn hier 9 redenen waarom alfa-mannen sigma-mannen niet kunnen handlen.

1. Ze kunnen Alfa zijn als ze willen

Niets is bedreigender voor een alfa-man dan wanneer hij weet dat er iemand anders is die hem gemakkelijk kan vervangen. Sigma-mannen hebben alles wat ze nodig hebben om Alfa te worden, maar ze willen dat niet. Ze hebben het zelfvertrouwen en de vaardigheden om zonder problemen de leiding over te nemen. Dit zit de alfa-man niet lekker, omdat alfa-mannen willen dat iedereen onder hen staat, zowel in intelligentie als charisma. Wanneer ze een sigma-man op zichzelf zien, zonder de hulp van een alfa nodig te hebben, kwetst dat hun ego. Omdat de alfa-man weet dat de sigma even goed uitgerust is als hij, kan hij hem niet controleren of de sigma afhankelijk van hem maken.

2. Hun Zelfvertrouwen Bedreigt Alfa-Mannen

Sigma-mannen staan bekend om hun zelfvertrouwen. Ze hebben zoveel vertrouwen in hun eigen kracht en capaciteiten dat het de alfa-man bedreigt. We weten allemaal dat de alfa-man een zeer zelfverzekerde persoon is, maar vergeleken met de sigma komt hij daar niet eens in de buurt. Waar een alfa een omringende sociale cirkel nodig heeft om te stralen, heeft een sigma niemand nodig om zijn capaciteiten te showen.

3. Vrouwen Voelen zich Meer Aangetrokken tot Sigma-Mannen

De maatschappij gelooft dat vrouwen meer aangetrokken zijn tot alfa-mannen, maar dat is niet waar. Vrouwen voelen zich meer aangetrokken tot sigma-mannen omdat zij de echte mannen zijn. Hoewel het lijkt alsof alle aandacht gericht is op de alfa-man in het midden van de kamer, duurt het niet lang voordat de dames de heer in de hoek opmerken die iedereen gadeslaat en geniet van zijn fantastische avond. Deze man hoeft niet vermaakt te worden. Dat kan hij heel goed zelf. En dat straalt hij uit.

4. Ze Zijn Succesvol Zonder Concurrentie

Een alfa-man haalt zijn succes uit competitie. Hij wil altijd de beste zijn en houdt ervan om te concurreren met anderen. Sigma-mannen daarentegen hebben geen concurrentie nodig om succesvol te zijn. Ze zijn van nature slim en weten hoe ze de ladder van succes moeten beklimmen zonder op iemand anders te hoeven stappen. Dit is iets dat alfa-mannen niet kunnen begrijpen omdat ze geloven dat succes alleen ontstaat door competitie.

5. Ze Hebben Geen Behoefte aan Sociale Status

In tegenstelling tot alfa-mannen, geven sigma-mannen niet om sociale status. Ze hebben geen behoefte aan de goedkeuring van anderen en zijn tevreden met hun eigen leven. Dit kan bedreigend zijn voor een alfa-man, omdat hij altijd op zoek is naar erkenning en goedkeuring. Sigma-mannen daarentegen zijn tevreden met wie ze zijn en hebben geen behoefte aan externe validatie.

6. Ze Zijn Niet Gemakkelijk te Beïnvloeden

Een alfa-man heeft de neiging om mensen om hem heen te beïnvloeden om zijn doelen te bereiken. Dit werkt echter niet bij sigma-mannen. Sigma-mannen zijn niet gemakkelijk te beïnvloeden omdat ze sterk geloven in hun eigen overtuigingen en waarden. Ze zijn niet bang om anders te zijn en zullen niet toegeven aan de druk van de maatschappij.

7. Ze Kunnen Zich Gemakkelijk Aanpassen

Sigma-mannen zijn zeer flexibel en kunnen zich gemakkelijk aanpassen aan verschillende situaties. Dit is iets dat een alfa-man niet kan. Een alfa-man heeft de neiging om de controle te willen hebben en wil alles op zijn manier doen. Dit werkt niet bij sigma-mannen, omdat ze bereid zijn zich aan te passen aan veranderende omstandigheden.

8. Ze Zijn Niet Afhankelijk van Anderen

Sigma-mannen zijn zeer onafhankelijk en hebben niemand anders nodig om hen te helpen hun doelen te bereiken. Dit is een ander kenmerk dat bedreigend kan zijn voor een alfa-man. Een alfa-man wil graag mensen om zich heen hebben die hij kan controleren en beïnvloeden, maar sigma-mannen hebben niemand nodig om hen te helpen slagen.

9. Ze Hebben Een Mysterieuze Aantrekkingskracht

Sigma-mannen hebben een bepaald mysterie om zich heen dat hen onweerstaanbaar maakt. Ze zijn stil en gereserveerd, maar er is iets fascinerends aan hen dat mensen aantrekt. Dit is iets dat een alfa-man niet kan begrijpen, omdat hij gewend is altijd in het middelpunt van de aandacht te staan.

Conclusie over Sigma versus Alfa

Hoewel alfa-mannen en sigma-mannen elk unieke kenmerken hebben, is het duidelijk dat sigma-mannen op veel manieren superieur zijn aan alfa-mannen. Ze hebben een stille kracht en zelfvertrouwen dat een bedreiging vormt voor de alfa-man. Hoewel alfa-mannen vaak in het middelpunt van de aandacht staan, zijn het de sigma-mannen die op de lange termijn echt succesvol zijn.

Link: YouTube video

Hoe vond je dit artikel?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Factchecking: Nick Haenen | Spelling en grammatica: Sofie Janssen


Zoeken


Persoonlijkheidstesten ⭐

Libido Test – Mannen

Libido Test – Mannen

29 januari 20231228 views
Creëert het Universum zichzelf?

Visuele Persoonlijkheid Test

17 januari 2023940 views
Doe de ADHD test

A.D.H.D. Test

13 januari 2023598 views
Hoe inclusief ben jij? Doe de test!

Inclusiviteit Test

13 januari 2023662 views
Stress test

Stress Test

3 februari 20211768 views
Spiritualiteitstest

Spiritualiteit Test

3 februari 20211037 views
Persoonlijkheid Test

Persoonlijkheid Test

3 februari 2021823 views
IJdelheid Test

IJdelheid Test

3 februari 2021566 views
Emotionele Intelligentie Test

Emotionele Intelligentie Test

3 februari 20211155 views