relatie met je InnerBeing

Je persoonlijke relatie met je InnerBeing – Esther Hicks586 keer gelezen sinds
6
minuten leestijd
6
minuten leestijd
586 keer gelezen sinds

0
(0)

Stop met proberen het oncontroleerbare te beheersen: Hoe bereik je je manifestaties door je te richten op je persoonlijke relatie met je InnerBeing?

“Je goede gevoel en je slechte gevoel gaan alleen over je relatie tot jouw innerBeing!”

relatie met je InnerBeing

Deze uitspraak benadrukt het belang van je relatie met je InnerBeing. Deze relatie is de sleutel tot het bereiken van blijvende vreugde en innerlijke vrede en zet de deur naar je affirmaties/manifestaties wagenwijd open.

In dit artikel zullen we ontdekken hoe je je kunt richten op deze relatie en waarom het stoppen van het proberen te beheersen van het oncontroleerbare een van de belangrijkste stappen is in het proces.

Je hebt de controle

De richting van je gedachten is volledig onder jouw controle. Als je je op positieve gedachten en gevoelens richt, zal je InnerBeing zich daarop afstemmen en zal je leven in overeenstemming met die positieve energie zijn.

Het tegenovergestelde geldt ook: als je je richt op negatieve gedachten en gevoelens, zal je InnerBeing zich daarop afstemmen en zal je leven in overeenstemming zijn met die negatieve energie.

Je hebt de mogelijkheid om te richten op manieren die je nog niet eerder hebt geoefend, zodat je meer in harmonie kunt leven met je InnerBeing.

Het Oncontroleerbare

Het gevaar van afhankelijk worden van het gedrag van anderen is dat je dan probeert het oncontroleerbare te beheersen.

Dit zorgt voor een oncomfortabele positie voor jezelf, omdat het oncontroleerbare nu een belangrijk onderdeel van je leven is geworden.

Dit is een paradox, want je kunt het oncontroleerbare niet beheersen en als je dat wel probeert, krijg je het tegenovergestelde van wat je wilt.

Het is veel beter om te stoppen met proberen het oncontroleerbare te beheersen en in plaats daarvan te richten op je relatie met je InnerBeing.

De Wet van Aantrekking

De Wet van Aantrekking moet al het controleren doen. Dit betekent dat als je je aandacht richt op wat je wilt, je de vibratie van die wens naar je toe trekt.

De Wet van Aantrekking werkt de hele tijd, dus je kunt er maar beter voor zorgen dat je de vibratie van wat je wilt overeenkomt met wat je werkelijk wilt.

Dit betekent dat je moet stoppen met kijken naar wat je niet wilt en moet beginnen met kijken naar wat je wel wilt. Dit zal ervoor zorgen dat de Wet van Aantrekking voor je werkt in plaats van tegen je.

Inspanning en Focus

Het vergt inspanning om verder te kijken dan wat er is. Maar als je dat doet, word je beloond met een groter gevoel van vreugde en innerlijke vrede.

Het is belangrijk om het gesprek in een positieve richting te leiden en je te concentreren op wat je wél wilt in plaats van op wat je niet wilt.

Als je je focust op de dingen die je niet wilt, trek je meer van die dingen aan. Dit is een direct gevolg van de Wet van Aantrekking.

Door je aandacht te richten op wat je wél wilt, breng je je vibratie in lijn met de gewenste uitkomst en trekt de Wet van Aantrekking deze gewenste uitkomst naar je toe.

Het vergt inspanning om je te richten op de dingen die je wel wilt, vooral als je gewend bent om je te concentreren op de dingen die je niet wilt.

Maar als je eenmaal begint, zul je merken dat het steeds gemakkelijker wordt. Het is alsof je een nieuwe spier traint; hoe meer je het traint, hoe sterker het wordt.

Door je focus te verleggen van de negatieve aspecten van een situatie naar de positieve aspecten, kun je de manier waarop je over die situatie denkt en voelt veranderen.

Dit kan helpen om je emotionele toestand te verbeteren en je in een betere stemming te brengen.

Als je bijvoorbeeld gefrustreerd bent door iets dat niet goed gaat in je leven, kun je jezelf afvragen wat je wél wilt en hoe je dat zou kunnen bereiken.

Door je op deze positieve aspecten te richten, kun je je vibratie verhogen en meer positieve ervaringen aantrekken.

Denkpatronen

Je denkpatronen zijn de manier waarop je denkt over bepaalde onderwerpen. Ze kunnen zich ontwikkelen door herhaalde gedachten en overtuigingen over een bepaald onderwerp.

Als je bijvoorbeeld gewend bent om te denken dat geld moeilijk te verdienen is, kan dit leiden tot een denkpatroon waarin je je richt op de moeilijkheden in plaats van op de mogelijkheden om geld te verdienen.

Het ontwikkelen van een actieve vibratie over veel verschillende onderwerpen is belangrijk voor het aantrekken van wat je wilt.

Dit betekent dat je je focus moet verleggen van de dingen die niet werken naar de dingen die wel werken.

Je kunt dit doen door jezelf af te vragen wat er goed gaat in je leven en hoe je dat kunt uitbreiden.

Door je te richten op positieve gedachten en emoties, kun je je vibratie verhogen en meer positieve ervaringen aantrekken.

Het veranderen van je denkpatronen kost discipline en doorzettingsvermogen. Het vergt inspanning om bewust te worden van je gedachten en overtuigingen en deze te veranderen.

Maar het is de moeite waard, want door je denkpatronen te veranderen, verander je ook je vibratie en trek je meer positieve ervaringen aan.

Conclusie

In dit artikel hebben we besproken hoe je vreugde kunt bereiken door je te richten op je relatie met je InnerBeing.

We hebben gezien dat het belangrijk is om je te richten op de dingen die je wél wilt in plaats van op de dingen die je niet wilt.

Door je aandacht te richten op wat je wilt en je te concentreren op je relatie met je InnerBeing, kun je je trillingsfrequentie verhogen en meer positieve dingen aantrekken in je leven.

Het is belangrijk om te onthouden dat je altijd controle hebt over de richting van je gedachten en dat jouw gevoelens daar nauw mee samenhangen.

Stop met het proberen te beheersen van het oncontroleerbare en richt je op de dingen die je wel kunt beheersen, namelijk je eigen gedachten en gevoelens.

Door te begrijpen hoe de Wet van Aantrekking werkt, kun je deze in jouw voordeel laten werken. Door jouw vibratie te verhogen en je te richten op de dingen die je wilt, kun je jouw leven transformeren.

Blijf oefenen en wees gedisciplineerd in jouw denken en focussen, en uiteindelijk zul je merken dat het makkelijker wordt om een positieve instelling te behouden en de gewenste resultaten in jouw leven te manifesteren.

Onthoud: door je te richten op jouw relatie met jouw InnerBeing en te vertrouwen op de Wet van Aantrekking, kun je jouw leven naar nieuwe hoogten tillen en de vreugde ervaren waar je naar op zoek bent.

Veelgestelde vragen

Wat is de relatie tussen mijn InnerBeing en de Wet van Aantrekking?

Jouw InnerBeing is de bron van jouw creatieve kracht en het verhoogt jouw vibratie als je op één lijn komt met de energie van je InnerBeing.

De Wet van Aantrekking is de universele wet die zegt dat je aantrekt waar je op focust.

Door je te richten op jouw relatie met jouw InnerBeing en je vibratie te verhogen, kun je meer positieve dingen in jouw leven aantrekken.

Hoe kan ik mijn relatie met mijn InnerBeing verbeteren?

Je kunt jouw relatie met jouw InnerBeing verbeteren door te mediteren, te bidden, te visualiseren en je te concentreren op de dingen die je graag wilt bereiken.

Door deze activiteiten regelmatig te beoefenen, kun je jouw trillingsfrequentie verhogen en meer in lijn komen met de energie van jouw InnerBeing.

Is het mogelijk om altijd een positieve instelling te hebben?

Het is niet realistisch om te verwachten dat je altijd een positieve instelling hebt, maar je kunt wel werken aan het cultiveren van een meer positieve houding.

Dit kun je doen door te oefenen met het veranderen van jouw gedachten en het focussen op de dingen waar je blij van wordt.

Hoe meer je dit doet, hoe makkelijker het wordt om een positieve instelling te behouden.

https://www.youtube.com/watch?v=5yFhecOlVzk

Bron: Youtube video

Ook lezen:

Hoe vond je dit artikel?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Factchecking: Nick Haenen | Spelling en grammatica: Sofie Janssen


Zoeken


Persoonlijkheidstesten ⭐

Libido Test – Mannen

Libido Test – Mannen

29 januari 20231227 views
Creëert het Universum zichzelf?

Visuele Persoonlijkheid Test

17 januari 2023940 views
Doe de ADHD test

A.D.H.D. Test

13 januari 2023596 views
Hoe inclusief ben jij? Doe de test!

Inclusiviteit Test

13 januari 2023662 views
Stress test

Stress Test

3 februari 20211768 views
Spiritualiteitstest

Spiritualiteit Test

3 februari 20211037 views
Persoonlijkheid Test

Persoonlijkheid Test

3 februari 2021823 views
IJdelheid Test

IJdelheid Test

3 februari 2021566 views
Emotionele Intelligentie Test

Emotionele Intelligentie Test

3 februari 20211154 views