Hoe je ELKE SITUATIE kunt veranderen! - Wet van Aanname - Neville Goddard

Hoe je ELKE SITUATIE kunt veranderen! | Wet van Aanname | Neville Goddard599 keer gelezen sinds
5
minuten leestijd
5
minuten leestijd
599 keer gelezen sinds

0
(0)

Vandaag ga ik een krachtig verhaal van Neville Goddard met jullie delen, waardoor je gaat begrijpen dat je elke situatie kunt veranderen en alles kunt manifesteren wat je maar wilt, ongeacht je situatie.

Dus als je het gevoel hebt dat de wereld of het leven tegen je is omdat je er niet uitziet zoals je wilt of omdat je niet genoeg geld hebt, dan wil je dit verhaal zeker horen.

Dit verhaal is gebaseerd op wat Neville Goddard beschouwt als een van de grootste openbaringen aller tijden: Lazarus.

Hoe je ELKE SITUATIE kunt veranderen! - Wet van Aanname - Neville Goddard

Rags-to-riches

In zijn lezing ‘Sound Investments’ praat Neville veel over een man genaamd Jimmy Fuller vanwege de geweldige dingen die hij gemakkelijk kon bereiken, waaronder het maken van een fortuin.

Neville deelde Jimmy’s rags-to-riches verhaal met zijn publiek, hoewel hij niet alle details had.

Na het delen van het verhaal probeerden tientallen mensen Neville ervan te overtuigen dat Jimmy zijn fortuin alleen had gemaakt omdat hij veel kapitaal had, maar Neville kon hun gedurfde beweringen niet bevestigen of ontkennen.

Dus Neville ging rechtstreeks naar de bron en sprak met Jimmy om de volledige details te krijgen.

Hoe je ELKE SITUATIE kunt veranderen! - Wet van Aanname - Neville Goddard

De man die Neville de hemel in prees

Jimmy zei dat het allemaal begon toen hij de radio aanzette en een man hoorde die een lezing gaf en Neville de hemel in prees.

Hij zei dat het luisteren naar Neville een must was, dus Jimmy ging naar Neville’s toespraak en hij vond het geweldig. Neville kondigde aan dat hij de volgende avond weer zou spreken, maar dat het twee dollar kostte.

Maar dit was het geval: Jimmy had nog maar 54 dollar over en hij had een vrouw en een klein kind. Ze konden het kind niet alleen achterlaten omdat hij nog te klein was, dus ze moesten een oppas regelen.

Maar ze gingen toch naar elke toespraak die Neville gaf. Op een avond konden ze de oppas niet betalen, dus namen ze hun laatste 54 dollar en gaven het uit aan het bijwonen van de bijeenkomsten.

Hoe je ELKE SITUATIE kunt veranderen! - Wet van Aanname - Neville Goddard

Dromen verwezenlijken door acceptatie

Jimmy bekende dat hij nog steeds Neville’s theorie kan verbeteren vanwege zijn zogenaamde ‘probleem’, namelijk de kleur van zijn huid.

Hij was een donker gekleurde man en geloofde dat alles tegen hem was vanwege zijn huidskleur. Maar Neville probeerde hem te overtuigen dat het alleen in zijn geest was dat deze beperkingen waren geplaatst, en dat zijn acceptatie van die beperkingen het een beperking maakte.

Neville zei dat als hij het simpelweg zou laten vallen door non-acceptatie en volledige onverschilligheid voor de kleur van zijn huid, hij zijn droom kon verwezenlijken. En dat kon hij doen door het nu te accepteren.

Hoe je ELKE SITUATIE kunt veranderen! - Wet van Aanname - Neville Goddard

Alles in het leven moet een investering zijn

Neville praat veel over het idee dat je gedachten, tijd en geld moet investeren in plaats van het te verspillen. Alles in het leven moet een investering zijn.

Je hebt de keuze om positief te zijn en te investeren in wat je wilt, of om negatief te zijn en te accepteren wat je niet wilt. Wat je nu doet, maakt echt uit.

Het is belangrijk om te investeren in plaats van te verspillen, omdat wat je investeert of verspilt, je toekomst zal creëren. Neville zegt dat je gedachten de munten van de hemel zijn, het geld van de hemel.

Je kunt ervoor kiezen om positief te zijn en te investeren in wat je wilt, of je kunt verspillen en negatief zijn en accepteren wat je niet wilt. De keuze is aan jou.

Hoe je ELKE SITUATIE kunt veranderen! - Wet van Aanname - Neville Goddard

Nettowinst van 250.000 dollar

Jimmy Fuller had geen fysiek geld om te investeren, maar hij investeerde iets beters, iets krachtigers, namelijk God’s munt, namelijk tijd.

In plaats van zijn gedachten en tijd te verspillen aan negativiteit, investeerde hij zijn gedachten en tijd in het nu, wetende dat het een investering was die zou bijdragen aan zijn toekomst.

En dat deed het ook.

Binnen een jaar na het horen van deze boodschap, door volledige acceptatie en investering van zijn momenten, veranderde zijn jaar in een nettowinst van 250.000 dollar.

Jimmy vertelde Neville dat alles wat hij aanraakte in goud veranderde en zelfs zijn kinderen leerden hoe ze konden manifesteren wat ze wilden omdat hij de wet kende.

Hij accepteerde volledig de staat van zijn bewustzijn en wist dat dit moest worden geëxternaliseerd. En zo gebeurde het.

Hoe je ELKE SITUATIE kunt veranderen! - Wet van Aanname - Neville Goddard

Het punt is dat als hij het kan, jij het ook kunt

Het belangrijkste is dat hij zijn huidskleur volledig was vergeten en dat hij zich gezegend voelde vanwege zijn kleur. Het punt is dat als hij het kan, jij het ook kunt.

  • Heb je beperkingen opgelegd aan jezelf om welke reden dan ook?
  • Verkwist je je gedachten, tijd en geld aan beperkingen en negativiteit?
  • Of investeer je ze in positieve gedachten en acties om te bereiken wat je echt wilt?
  • Dus wat wordt het voor jou?
  • Ga je verspillen of investeren?

Conclusie

Onthoud dat alles voortkomt uit je eigen bewustzijn. Als je investeert in positieve en constructieve gedachten, zullen deze zich manifesteren in je wereld en krijg je wat je gelooft.

Dus laat je beperkingen los en investeer je gedachten en intenties in wat je echt wilt. Denk vanuit dat ene eindresultaat en handel vanuit die positie. Investeer in je toekomst en maak het onmogelijke mogelijk. Zoals Neville zegt: ‘Meer komt eraan.’

YouTube video

Hoe vond je dit artikel?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Factchecking: Nick Haenen | Spelling en grammatica: Sofie Janssen


Zoeken


Persoonlijkheidstesten ⭐

Libido Test – Mannen

Libido Test – Mannen

29 januari 20231227 views
Creëert het Universum zichzelf?

Visuele Persoonlijkheid Test

17 januari 2023940 views
Doe de ADHD test

A.D.H.D. Test

13 januari 2023596 views
Hoe inclusief ben jij? Doe de test!

Inclusiviteit Test

13 januari 2023662 views
Stress test

Stress Test

3 februari 20211768 views
Spiritualiteitstest

Spiritualiteit Test

3 februari 20211037 views
Persoonlijkheid Test

Persoonlijkheid Test

3 februari 2021823 views
IJdelheid Test

IJdelheid Test

3 februari 2021566 views
Emotionele Intelligentie Test

Emotionele Intelligentie Test

3 februari 20211154 views