Laat je dromen uitkomen

Laat Je Dromen Uitkomen In 20 Stappen – Esther Hicks906 keer gelezen sinds
5
minuten leestijd
5
minuten leestijd
906 keer gelezen sinds

0
(0)

Laat je dromen uitkomen door het volgen van deze 20 stappen meer in lijn te komen met Jouw Innerlijke Zelf (‘Source’) en daardoor jouw dromen waar te maken. Onthoud dat het belangrijk is om eerst bewust te worden van wat je wilt, en dan actief aan de slag te gaan door kleine stapjes richting jouw doel(en) te nemen. 

1. Stap één: vraag om wat je wilt

Je was Source-energy voordat je in deze fysieke lichamen kwam en nu ben je een verlengstuk van die Source-energy. Vraag dus om wat je wilt en blijf vragen. Het leven blijft zichzelf aanbieden op manieren die ervoor zorgen dat jij jouw voorkeuren identificeert.

2. Ken het belang van bewust kiezen

Wanneer je weet wat je niet wilt, weet je automatisch wat wel wilt. Identificeer jouw vibrerende wensen, omdat alles eerst een vibratie is voordat het tot uiting komt in de werkelijkheid.

3. Jouw Innerlijke Zelf wordt afgestemd op de frequentie.

Elke keer als jij iets wenst (expliciet of impliciet), dan zal Jouw Innerlijke Zelf meteen mee resoneren met deze woorden/frequentie/wensen/dromen etc.

4. Wees een match met jouw wens(en)

Omdat jij een verlengde bent van Jouw Innerlijke Zelf (‘Source’), hou jij ook het potentieel bij om te splitsen tussen twee energierichtingen als er geen overeenkomst is tussen beide vibraties/gedachtes/wensen…

5. Herkennen waarom negativiteit optreedt

De enige reden dat iemand ooit negatieve emoties ervaart, is omdat ‘Source’ de frequentie kloof bemerkt  die ontstaan tussen ‘wat gewild wordt’ en ‘wat er in the moment’ al aanwezig/bestaand is.

6. Begrijp het belang van emotioneel bewustzijn

Als er überhaupt een manier is om te begrijpen dat Source bestaat, dan moet dit door middel van ons emotionele bewustzijn zijn. Je ervaart negatieve emoties omdat er een frequentie kloof is tussen jouw gedachten en die van Source.

7. Jouw verstand en emoties worden voortdurend in de gaten gehouden.

Source heeft altijd een mening over alles wat op deze planeet gebeurt, dus als jouw gedachten of acties niet in lijn zijn met de visie van Source over iets, zul je negatieve emoties ervaren.

8. Haal inspiratie uit positiviteit

Je kunt binnen enkele dagen leren hoe ‘Source’ denkt over alles wat zich momenteel afspeelt op onze planeet a.d.h.v. jouw eigen emotionele beoordelingen: voel je liefde bij een specifieke gedachte? Dan kun je weten dat ‘Source’ het eens is met die specifieke gedachte.

9. Vermijd haatgevoelens tegenover anderen

‘Hate’, oftewel haatdragende gevoelens ten opzichte van anderen, creëert altijd afstand tussen jou en ‘Source’. Zorg ervoor dat jij nooit haatdragende gevoelen koestert tegenover personen of groepen mensen waar jij geen controle hebt over hun handelen.

10. Wordt één met Jouw Innerlijke Zelf

Zodra jij helderder wordt over wat dit emotionele richtingssysteem voor jou betekent, kan jij makkelijk(er) verbinding maken/tunnen met Jouw Innerlijke Zelf (‘Source’).

11. Leer bewust creëren

Zodra je in lijn bent gekomen met de frequentie van ‘Source’, kun jij een doelbewuste schepper worden. Je kunt alles doen, hebben of zijn wat je maar wilt.

12. Blijf bij jouw verlangens

Het universum is oneindig en heeft geen beperkingen. Dus als er iets is waar jij naar verlangt, blijf dan vasthouden aan dat verlangen en geloof zonder twijfel dat het zal manifesteren.

13. Geloof in overvloed

Er bestaat in dit leven genoeg om voor iedereen te delen: ervaringen, middelen, geld, liefde… Alles! Wanneer we denken dat we minder verdienen dan anderen of tekortkomen op welke manier dan ook, houden we onszelf tegen om te ontvangen wat we willen bereiken.

14. Blijf dankbaar en laat je dromen uitkomen

Dankbaarheid is de sleutel tot overvloed. Door dankbaarheid uit te oefenen voor de dingen die al goed gaan in ons leven trekken wij meer positieve energie aan die ons kan helpen onze gewilde doelen te bereiken.

15. Volg Jouw Innerlijke Leiding

Jouw Innerlijke Zelf (‘Source’) wordt continu gecoördineerd door inspiratie/guidance/leading thoughts – als wij daarop letten geeft het richting aan ons eigen individuele pad waardoor het mogelijk wordt afgeslotener, onafhankelijker en met de juiste emotionele frequentie onze persoonlijk weg kunnen belopen, zowel op zakelijk- als privévlak etc.

16. Vertrouw op de kracht van het universum

Het universum werkt in jouw voordeel als je erop vertrouwt. Het zal altijd alles doen wat mogelijk is om jou te helpen bij het bereiken van jouw doelen, als jij open staat en bereid bent ernaartoe te werken.

17. Laat los wat je niet meer dient

Soms houden we vast aan oude overtuigingen of gewoontes die ons eigenlijk tegenhouden. Als dit gebeurt, moet je leren loslaten om ruimte te maken voor nieuwe groei.

18. Volg jouw intuïtie

Je hebt een innerlijke leiding, en alleen jij kunt dat volgen. Ga weg van alle externe ruis – televisieprogramma’s, sociale media feeds etc- zodat je beter naar binnen kunt luisteren.

19. Zet kleine stappen

Grote doelen lijken vaak onoverkomelijk wanneer we eraan beginnen. Maak de taak behapbaar door kleine stapjes richting het einddoel te nemen

20. Blijf in verbinding met Jouw Innerlijke Zelf (‘Source’)

Blijf verbonden met Jouw Innerlijke Zelf (‘Source’), door dagelijks meditatie toegepast of mentaal imaginairen & visualiseren etc.… En vergeet niet om dankbaarheid – voor al wat wel goed gaat – uit te oefenen!

Conclusie

Blijf vertrouwen op de kracht van het universum en wees dankbaar voor alles wat al goed gaat in jouw leven – dit zal zorgen voor een positieve energie flow die jou naar succes brengt. Vergeet niet om los te laten wat niet meer dient, verbonden blijven met Jouw Innerlijke Zelf (‘Source’) via meditatie of visualisatie en altijd trouw zijn aan jouzelf!

Veelgestelde vragen

1. Wat is het belang van emotioneel bewustzijn?

Als er überhaupt een manier is om te begrijpen dat Source bestaat, dan moet dit door middel van ons emotionele bewustzijn zijn.

2. Waarom ervaren we negatieve emoties?

De enige reden dat iemand ooit negatieve emoties ervaart, is omdat 'Source' de frequentiekloof bemerkt tussen 'wat gewild wordt' en 'wat er off the moment' al aanwezig/bestaand is.

3. Hoe kun je jouw dromen waar maken volgens Abraham Hicks?

Volg deze 20 stappen: vraag om wat je wilt, ken het belang van bewust kiezen, Jouw Innerlijke Zelf wordt afgestemd op de frequentie, wees een match met uw wens(en), herken waarom negativiteit optreedt, begrijp het belang van emotioneel bewustzijn etc.

Hoe vond je dit artikel?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Factchecking: Nick Haenen | Spelling en grammatica: Sofie Janssen


Zoeken