Is het een goed idee je manifestatie vooraf met anderen te delen

Waarom Je Je Affirmaties & Manifestaties Beter Voor Jezelf Kunt Houden927 keer gelezen sinds
6
minuten leestijd
6
minuten leestijd
927 keer gelezen sinds

0
(0)

Sommige mensen zijn erg bezig met hun manifestatie en zullen je altijd vertellen over hun affirmaties, mantra’s en dromen. Anderen zijn wat sceptischer of zeggen dat het ongeluk brengt om te praten over wat je wilt. Dus, kun je je manifestatie veilig met anderen delen?

Ideaal gezien is het het beste als je je manifestatie niet deelt, omdat wat je zegt invloed kan hebben op wat je denkt en gelooft. Delen is echter in het algemeen een geweldige manier om vrienden te maken en een gemeenschap op te bouwen. Maar de meeste mensen geven niet echt om wat je wilt. Hun mogelijke negatieve gedachten kunnen interfereren met je manifestatie.

Laten we dit nu meer in detail bespreken.

Is het een goed idee je manifestatie vooraf met anderen te delen

Waarom zou je je manifestatie voor jezelf houden?

Delen kan je intenties verstoren. De reden hiervoor is dat anderen je anders kunnen laten voelen.

Ze herinneren je aan hoe je vroeger was en begrijpen niet waarom je wilt veranderen.

Het kan frustrerend en uitdagend zijn, vooral als je een druk persoon bent en geen tijd hebt om te zitten en je zorgen te maken over wat mensen denken.

Ook kan het je ervan weerhouden om vooruit te gaan. Je moet vasthouden aan je doelen als je wilt dat ze werkelijkheid worden, en ze voor iemand anders achterhouden kan ertoe leiden dat je helemaal opgeeft.

Je zou kunnen voelen alsof iemand anders het beste met je voor heeft, en je voelt je schuldig omdat je niet naar hen luistert.

Je kunt alle positieve energie hebben die je wilt, maar het zal waardeloos zijn als je negatieve gedachten krijgt. Je manifestatie zal mislukken.

Als je je manifestatie aan andere mensen vertelt, zullen ze meestal niet je voorbeeld willen volgen. En, dit is geen positieve vibe. Het is vrij eenvoudig te zien hoe je jezelf kunt saboteren door negatieve gedachten van de mensen om je heen aan te trekken.

Hier zijn enkele zeer gangbare redenen om je manifestatie voor jezelf te houden:

  • Je wilt je manifestaties niet aan anderen vertellen omdat ze je misschien in twijfel trekken of je en je beslissingen in diskrediet brengen.
  • Iemand zou je ideeën kunnen stelen of je saboteren.
  • Je zou je kwetsbaar en blootgesteld kunnen voelen omdat je bang bent anderen teleur te stellen.
  • Je wilt mensen misschien niet van streek maken en ze afschrikken door je manifestaties te delen.
  • Je zou je zorgen kunnen maken over karma en alle andere kleine details die bij manifesteren komen kijken.

Is het een goed idee je manifestatie vooraf met anderen te delen

Is het slecht om manifestaties te delen? – De gevolgen van het onthullen van je manifestatie

Sommige mensen zeggen dat het geen zin heeft om je manifestatie te delen omdat je de uitkomst ervan niet volledig kunt beheersen. Het is aan het universum om te beslissen of je manifestatie wordt bereikt of niet.

Bijvoorbeeld, als je echt blij en zelfverzekerd bent dat je op je droomschool komt, ga dan je gang en deel je gedachte.

Echter, als je nerveus, angstig of geïntimideerd bent over de uitkomst, is het waarschijnlijk beter om het voor jezelf te houden.

Waarom?

Omdat de andere persoon gemakkelijk sceptisch kan worden of negatief over je kan denken. Het kan lijken alsof je om een wonder smeekt, wat meer obstakels op je pad zal leggen.

Het is oké om te vragen dat dingen gebeuren, maar er is een juiste tijd en een verkeerde tijd om dat te doen.

Hier zijn enkele gevolgen die je zou kunnen ondervinden als je je manifestatie deelt:

  • Het delen van je manifestatie zal je afleiden van het bereiken van je doel. Wanneer je deelt, heb je een taak voor je. Als je het iemand vertelt, geven ze misschien niet om je droom, of hun reactie zal ervoor zorgen dat je je op iets anders richt in plaats van op je manifestatie. Dit kan je mogelijk laten focussen op een uitkomst in plaats van gefocust te blijven op oplossingen.
  • Mensen kunnen negativiteit verspreiden. Deel je manifestatie, en je kunt ofwel positieve of negatieve feedback krijgen.
  • Delen kan een geweldige manier zijn om contact te maken met anderen. Echter, als je je manifestatie deelt, en er is niemand in je netwerk die dezelfde doelen heeft of soortgelijke dingen heeft meegemaakt, zul je je alleen beginnen te voelen.

Is het een goed idee je manifestatie vooraf met anderen te delen

De voor- en nadelen van het delen van je manifestatie

Veel mensen zeggen dat je je manifestatie niet moet delen omdat je het misschien verpest.

Ze zeggen dat als je je manifestatie in een openbaar forum deelt, je jezelf ook openstelt voor de gedachten en overtuigingen van een ander persoon.

Mensen zouden kunnen denken dat je gekke dingen zegt, dus je moet altijd “vaag” blijven als je je intentie deelt.

Alles wat je denkt en gelooft wordt beïnvloed door je vroegere ervaringen, overtuigingen en kennis. Nadenken over iets verhoogt de kans dat het uitkomt.

Het voor jezelf houden van wat je wilt kan nuttig zijn als het onmogelijk is om het direct met een persoon te delen. Als je iets hebt dat belangrijk voor je voelt maar misschien te persoonlijk is om te delen, is het oké om het eerst aan jezelf te erkennen.

Stel dat je een huis wilt manifesteren in de buurt waar je vroeger woonde. Je moet dit eerst tegen jezelf zeggen omdat het moeilijk is om het verschil te zien tussen een stem in je hoofd en je eigen intuïtie.

Je wilt het misschien nog steeds voor jezelf houden omdat je niet wilt dat de gedachten van andere mensen interfereren met je manifestatiegedachten.

Veelgestelde Vragen

Waarom is het beter om je manifestaties voor jezelf te houden?

Het delen van je manifestaties kan negatieve invloed hebben door sceptische of negatieve reacties van anderen, wat je focus en energie kan verstoren.

Hoe kunnen negatieve gedachten van anderen je manifestatie beïnvloeden?

Negatieve gedachten van anderen kunnen je eigen overtuigingen en intenties verzwakken, wat kan leiden tot twijfel en een verminderde kans op succes.

Wat zijn de voordelen van het voor jezelf houden van manifestaties?

Door je manifestaties voor jezelf te houden, kun je je volledig focussen op je intenties zonder afgeleid te worden door externe invloeden en meningen.

Wanneer is het wel goed om je manifestaties te delen?

Het kan goed zijn om je manifestaties te delen als je je erg zelfverzekerd en positief voelt over de uitkomst, en je zeker weet dat de persoon met wie je deelt je zal steunen.

Hoe kun je omgaan met negatieve feedback als je je manifestaties hebt gedeeld?

Blijf gefocust op je doelen en herinner jezelf aan je eigen kracht en potentieel. Laat negatieve feedback je niet ontmoedigen en blijf geloven in je manifestatie.

Hoe vond je dit artikel?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Factchecking: Nick Haenen | Spelling en grammatica: Sofie Janssen


Zoeken