creëer je eigen toekomst

Creëer je eigen toekomst – dr. Joe Dispenza632 keer gelezen sinds
5
minuten leestijd
5
minuten leestijd
632 keer gelezen sinds

0
(0)

Creëer je eigen toekomst en verhoog je kans op succes met 32% door het onbekende te omarmen en een heldere visie voor je toekomst te bouwen. Durf de stap te zetten en maak van succes een tweede natuur door kennis om te zetten in ervaringen en deze te herhalen.

In de woorden van Joe Dispenza, “je moet je machtig voelen om succes te tonen, en je moet je overvloedig voelen om rijkdom te vinden.” Maar hoe bereik je dit gevoel van zelfvertrouwen en overvloed? Het antwoord is simpel: door het onbekende te omarmen.

Het belang van het onbekende

Je zult misschien denken: “In het onbekende kan ik mijn leven en toekomst niet voorspellen.” Maar zoals Joe Dispenza zegt, “de beste manier om je toekomst te voorspellen, is om hem te creëren, niet uit het bekende, maar uit het onbekende.” Wanneer je jezelf comfortabel maakt met het onbekende, gebeurt daar de magie.

Denk hier even over na: heb jij ooit een nieuwe ervaring gehad die je leven veranderde? Was dit iets wat je al kende of was het iets wat je nog nooit eerder had meegemaakt? Vaak zijn het juist de nieuwe ervaringen die ons het meest inspireren en ons het meest groeien laten doen.

Het belang van visie

Maar hoe kom je in contact met het onbekende? Door een heldere visie te hebben voor je toekomst. Zoals Joe Dispenza zegt, “als je je visie niet helder hebt, is al deze informatie filosofie, theorie, intellectuele data die opgeslagen zit in je denkbrein.” Dus stel jezelf de vraag: Wat is mijn visie voor mijn toekomst? Hoe ziet mijn droomleven eruit?

Volgens onderzoek van Harvard Business Review, hebben ondernemers die een heldere visie voor de toekomst hebben, 32% meer kans op succes dan degenen die dit niet hebben. Dus, als je succes wilt bereiken, is het belangrijk om een heldere visie te hebben voor je toekomst.

Het belang van ervaring

Maar hoe zet je je visie om in realiteit? Door je kennis om te zetten in ervaringen. Zoals Joe Dispenza zegt, “kennis is voor het brein en ervaringen zijn voor het lichaam.” Als je je gedrag aanpast aan je intenties en je acties gelijk zijn aan je gedachten, zul je een nieuwe ervaring hebben die je brein zal verrijken. Volgens onderzoek van de University of Michigan, kan dit zelfs leiden tot een verbetering van de cognitieve vaardigheden tot wel 30%.

Maar het is niet genoeg om deze ervaringen slechts één keer te hebben. Zoals Joe Dispenza zegt, “de echte leiders in de wereld, zij die het meest succesvol zijn, werken onvermoeibaar om deze ervaringen te herhalen.” Dit is de sleutel tot het verankeren van deze ervaringen in je brein en lichaam, zodat het een tweede natuur wordt en het een onderdeel wordt van wie je bent.

Creëer je eigen toekomst van filosofie naar wijsheid

Dus, om samen te vatten, om succes te bereiken is het belangrijk om je comfortabel te voelen met het onbekende, een heldere visie te hebben voor je toekomst, en deze visie om te zetten in ervaringen die je herhaalt. Zoals Joe Dispenza zegt, “ons doel is om te gaan van filosoof naar initiator naar meester, van het brein naar het lichaam naar de ziel, van kennis naar ervaring naar wijsheid, en van denken naar doen naar zijn.

We hebben allemaal de biologische en neurologische mogelijkheden om dit te doen, maar het gaat erom of we de stap durven te zetten en de informatie daadwerkelijk toepassen in ons leven. Dus, stel jezelf de vraag: Ben ik klaar om deze stap te zetten en mijn toekomst te creëren? Ben ik klaar om succesvol te zijn? Ben ik klaar om de leider te zijn die ik altijd al wilde zijn? Het antwoord ligt bij jou.

creëer je eigen toekomst

Conclusie

In samenvatting, om succes te bereiken is het belangrijk om je comfortabel te voelen met het onbekende, een heldere visie te hebben voor je toekomst, en deze visie om te zetten in ervaringen die je herhaalt. Hierdoor veranker je deze ervaringen in je brein en lichaam en wordt het een tweede natuur voor jou.

Het is belangrijk om te onthouden dat succes niet alleen afhangt van kennis, maar ook van de ervaringen die we hebben en de herhaling hiervan. Volgens onderzoek van Harvard Business Review, hebben ondernemers die een heldere visie voor de toekomst hebben, 32% meer kans op succes dan degenen die dit niet hebben. Dit betekent dat het belangrijk is om een heldere visie te hebben en deze om te zetten in actie, zodat we de kans op succes verhogen.

Onthoud dat we allemaal de biologische en neurologische mogelijkheden hebben om succes te bereiken, maar het gaat erom of we de stap durven te zetten en de informatie daadwerkelijk toepassen in ons leven. Dus, stel jezelf de vraag: Ben ik klaar om deze stap te zetten en mijn toekomst te creëren? Ben ik klaar om succesvol te zijn? Ben ik klaar om de leider te zijn die ik altijd al wilde zijn? Het antwoord ligt bij jou.

Dr. Joe Dispenza’s website

Veelgestelde vragen

Wat is de beste manier om mijn toekomst te voorspellen?

De beste manier om je toekomst te voorspellen is om hem te creëren, niet uit het bekende, maar uit het onbekende.

Hoe kan ik succes bereiken?

Om succes te bereiken is het belangrijk om je comfortabel te voelen met het onbekende, een heldere visie te hebben voor je toekomst, en deze visie om te zetten in ervaringen die je herhaalt. Hierdoor veranker je deze ervaringen in je brein en lichaam en wordt het een tweede natuur voor jou.

Wat is het belang van visie?

Het belang van visie is dat het je helpt om een doel voor ogen te hebben en je daarop te richten. Onderzoek van Harvard Business Review toont aan dat ondernemers die een heldere visie voor de toekomst hebben, 32% meer kans op succes hebben dan degenen die dit niet hebben. Een heldere visie helpt dus om succes te bereiken.

Ook lezen:

Hoe vond je dit artikel?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Omdat je dit bericht zo kon waarderen.. Zou je het willen delen?

Volg ons op sociale media!

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor je was!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Image Not Found

Factchecking: Nick Haenen | Spelling en grammatica: Sofie Janssen


Zoeken