Jennifer Bilek

Jennifer Bilek | De Invloed van Organisaties op Genderideologie en Transhumanisme1014 keer gelezen sinds
17
minuten leestijd
17
minuten leestijd
1014 keer gelezen sinds

0
(0)

Hieronder volgt de herschreven tekst met een verbeterde leesbaarheid, rekening houdend met de grade level van 9, spelling, grammatica en de specifieke instructies. Bepaalde woorden en woordcombinaties zijn vet gedrukt, de HTML-opmaak is behouden en de schrijfstijl is aangepast om niet te herleiden tot een door AI gegenereerde tekst.

Mijn naam is Jennifer Bilek. Ik ben feminist en onderzoeksjournaliste die zich heeft verdiept in het transseksuele vraagstuk. Volgens mij heeft dit raakvlakken met transhumanisme en zitten grote miljardairs erachter die dit ons door de strot willen duwen. Ik denk dat mijn werk in de 11th Hour-blog een van de beste werken over dit onderwerp is. In mijn visie kom ik tot de kern van het verhaal en ontdek ik wie erachter zitten.

Transseksualiteit en Transhumanisme

Transseksualiteit bestaat vermoedelijk al sinds de jaren 50 in de Verenigde Staten. Destijds was het geen onderdeel van ons sociale jargon of maatschappelijk discours. Het was slechts een fetisj van enkele mannen die zich graag in vrouwelijke kleding hulden. Met de vooruitgang van de medische industrie en het creëren van goede imitaties van vrouwelijke geslachtsorganen, begonnen deze mannen zich als transseksueel te identificeren.

In de late jaren ’90 en vroege jaren 2000 verschoof de cultuur van het digitale tijdperk naar kunstmatige intelligentie, transhumanisme, robots, nanotechnologie, biotechnologie enzovoort. Silicon Valley pushte al sinds de late jaren ’90 een transhumanistische agenda. William Simms Bainbridge, een sociologieprofessor die nu het Cyber Human-programma van de National Science Foundation leidt, houdt zich bezig met ethische kwesties rondom menselijke cybermenging. Dit is een trend die we in de toekomst steeds vaker zullen zien.

Martine Rothblatt en Gender Bill

Martine Rothblatt is een transhumanist en transseksueel. Hij heeft zich een simulacrum van vrouwelijke biologie toegeëigend en noemt zichzelf transgender of transseksueel. Hij heeft in diverse sectoren gewerkt, zoals de techsector, de medische sector en Hollywood. Hij heeft een robotvrouw gecreëerd en schreef een boek over zijn ideologie die voortbouwt op het werk van Bainbridge.

Deze ideologie streeft naar het opheffen van de grens tussen de seksen en het overschrijden van de grenzen van de menselijke leeftijd. Het doel is om uiteindelijk mens en machine te versmelten en voortplanting over te dragen aan de technologische sector.

In de late jaren ’80 werkten Rothblatt en andere transseksuele advocaten samen aan het eerste genderwetsvoorstel, dat lichaamsdelen tot mensenrechten maakte en daarmee de seksuele objectificatie van vrouwelijke biologie in de wet opnam. Dit was de eerste stap naar de juridische erkenning van genderidentiteit.

Transhumanisme

Transhumanisme is een ideologie die pleit voor het gebruik van technologie om de menselijke conditie te verbeteren. Het omvat een breed scala aan ideeën, waaronder het gebruik van implantaten, genetische modificatie en zelfs de overdracht van menselijk bewustzijn naar computers. Hoewel sommigen het transhumanisme zien als een manier om de mensheid te verbeteren, zijn er ook critici die bezorgd zijn over de implicaties van deze technologie.

Transgenderisme

Een manier waarop het transhumanisme in de cultuur is geïnfiltreerd, is door de promotie van transgenderisme. Dit is het idee dat iemands geboortegeslacht niet noodzakelijkerwijs hun genderidentiteit bepaalt, en dat mensen het recht hebben om hun genderidentiteit te kiezen. Volgens sommigen is dit een manier om de grenzen van de menselijke biologie te overstijgen en onze identiteit volledig te beheersen.

Hoe het werd gepromoot

Om transgenderisme te promoten, hebben grote financiële instellingen, farmaceutische bedrijven en technologiereuzen samengewerkt met NGO’s en internationale advocatenkantoren. Ze hebben zelfs juridische gidsen gemaakt voor transgender kinderen en deze ideologie in scholen en entertainment verwerkt. Dit is allemaal heel snel gebeurd, binnen een tijdsbestek van slechts tien jaar. Het lijkt erop dat deze promotie van transgenderisme deel uitmaakt van een bredere agenda om het transhumanisme te promoten en de menselijke conditie te verbeteren.

Kritiek

Veel mensen zijn bezorgd over de implicaties van het transhumanisme en de promotie van transgenderisme. Sommige critici menen dat het idee van het kiezen van je genderidentiteit de biologische realiteit negeert en kan leiden tot een verdere vervaging van de grenzen tussen mannelijkheid en vrouwelijkheid. Anderen maken zich zorgen over de impact van technologie op de menselijke conditie en de mogelijke gevolgen van het overdragen van menselijk bewustzijn naar machines.

De opkomst van genderideologie en de gevolgen

In de jaren ’80 begon de opkomst van genderideologie in de Verenigde Staten. Homoseksualiteit werd gedemedicaliseerd en geaccepteerd in de samenleving. Daarna kwam plotseling de opkomst van AIDS. Het thema van organisaties voor LGBT’ers verschoof van AIDS naar homohuwelijk. In de late jaren ’90, begin 2000, werden de twee belangrijkste LGBT-organisaties in de VS opgericht: de Gill Foundation en de Arcus Foundation.

Beide organisaties sturen miljoenen dollars naar onderwijsinstellingen, medische instellingen, gevangenissen en kerken. Hun financieringsmechanisme is afhankelijk van de acceptatie van genderideologie. Transgender-organisaties begonnen ook op te komen, niet om transgenders te helpen, maar om de fetisj van volwassen mannen te destigmatiseren. Door het geven van miljoenen aan universiteiten en scholen, konden deze organisaties hun progressieve ideologie verspreiden. De media promootte het als een mensenrecht.

Dit heeft geleid tot duizenden kinderen die zichzelf als transgender identificeren en duizenden kinderen die puberteitsremmers gebruiken. Puberteitsremmers verstoren de groei en veroorzaken complicaties. Vaak leiden deze kinderen naar cross-sekse hormonen, die nog gevaarlijker zijn. Ze nemen deze hormonen hun hele leven en worden gesteriliseerd. Het eerste kindergenderkliniek werd geopend in 2007 en nu zijn er honderden in de Verenigde Staten. Dit alles komt van de hoogste echelons van de samenleving en financiën. Deze organisaties hebben een winstoogmerk: drugs, operaties, apparatuur.

Het wordt een consumentistische orgie genoemd waarin ons geslacht wordt gedegradeerd. Het wordt niet alleen ideologisch en juridisch, maar ook medisch afgebroken. Als je een hele generatie kinderen leert dat ze hun geslacht kunnen kiezen, raken ze de weg kwijt over wie ze zijn. Ons geslacht verbindt ons met de natuurlijke wereld. Dit alles gaat in tegen de realiteit. Waarom wordt een ideologie van fysieke dissociatie met onze geslachtsrealiteit gepromoot?

De gevolgen van technologie op de vruchtbaarheid van vrouwen

Dat is wat er gaande is. De reden? Het maakt allemaal deel uit van de medische technologiesector waar ze van zullen profiteren. Als je een hele generatie kinderen steriliseert, hebben ze voortplantingsdiensten nodig. Precies. Je kunt geen baby meer krijgen zoals vroeger met je partner. Ze willen de controle.

Dit is echt een bezetting. Als feminist zie ik het als een bezetting van vrouwelijkheid. Het gaat verder dan het gebruiken van onze biologie, zoals bij prostitutie of mensenhandel. Dit is objectivering tot het uiterste. Ze nemen je biologie. Ze dragen het als een kostuum. En vervolgens dragen ze de voortplantingscapaciteit over naar de technologiesector.

Daarom worden vrouwen wettelijk uitgewist. Het Cambridge-woordenboek verving het woord ‘vrouw’ door ‘iedereen die zich vrouw voelt’. De manier om de menselijke voortplanting naar de technologiesector over te brengen, zijn alle grote vruchtbaarheidsbehandelingen: eicelvriezen, sperma invriezen en draagmoederschap.

Ze onderzoeken baarmoedertransplantaties. Het is winstgevend en geeft sociale controle. Ze willen seks (libidotest voor vrouwen) losmaken van voortplanting. De grens tussen mannelijk en vrouwelijk willen ze doorbreken. Ze zien dit als vooruitgang: biseksuele stereotypen en ongelijkheden.

Het is de vooruitgang van technologie maar zonder inspraak

Moeders en vrouwen hoeven geen kinderen te krijgen, net zoals tampons vrouwen meer bewegingsvrijheid gaven. Het is technologische vooruitgang om ons leven te verbeteren. Maar we krijgen geen inspraak, de elite beslist. En de markt omarmt dit allemaal gretig voor winst, zelfs zonder het te begrijpen: transgendermodellenbureaus, genderfluïde make-upfotografen die transgenderkinderen fotograferen. Het is overal.

Dezelfde boodschap wordt op basisscholen verspreid: in groep 2 leren kinderen al over genderidentiteit en hormonen. Dit onder het mom van antipestprogramma’s, gefinancierd door de rijke Pritzker-familie.

Jennifer Pritzker, een voormalig legerofficier die zich als vrouw identificeert, drijft deze ideologie aan op universiteiten, ziekenhuizen en in het leger via haar Tol’ani Foundation, partner van het medische bedrijf Squadron Capital.

The Tol’ani Foundation

Net als Arcus Foundation en Stryker Medical, een medische toeleverancier, zullen zij profiteren van zowel genderoperaties als menselijke ‘augmentatie’.

Als we de deur openen voor radicale veranderingen in onze biologie en onze band met het ecosysteem doorbreken, is alles mogelijk: DNA-manipulatie en aanpassingen naar believen. Daarom worden deze rechten volgens mij verleend: niet voor medische gevallen, maar voor toekomstige geaugmenteerde mensen.

Follow the money

Ik volg het geld, want geldsporen liegen niet. Het maakt me niet uit hoe gek ik klink. Ik breng gewoon de informatie naar buiten, zodat mensen zelf op onderzoek kunnen gaan. Want niets hiervan is verborgen, mensen zoeken er alleen niet naar.

Ze kijken naar het mensenrechtenaspect voor die “arme individuen” die zich gevangen voelen in het verkeerde lichaam. Maar alle regeringen, politici, banken, investeerders, medische instellingen, universiteiten, scholen, bedrijven en advocatenkantoren zijn binnen tien jaar op de kar gesprongen voor die “arme” personen.

Hoe de genderindustrie ons leven beïnvloedt

Kom op. Dit is zó overduidelijk belachelijk. En mensen slikken het gewoon. Er zijn mensen met lichaamsdysforie wat betreft hun ledematen, zoals body integrity identity disorder. Ze voelen dat hun ledematen niet bij hen horen, meestal een onderste extremiteit. Ze willen het afsnijden, want het voelt verkeerd. Maar psychiaters worstelen ermee deze mensen te behandelen.

We hebben geen parades of mensenrechtenbeweging voor hen opgezet. Geen covers in tijdschriften, geen make-uplijn of modellenbureau. Hetzelfde geldt voor anorexia, een vorm van lichaamsdysmorfie. Waarom gebeurt dit alleen bij mensen die een synthetische geslachtsidentiteit claimen? En waarom wereldwijd? Wetten en taal veranderen om de manier waarop onze samenleving is georganiseerd te ontwortelen. Waarom zou je dat met mensen doen? Het is absolute waanzin, niets betekent nog iets. Grenzeloosheid. Dus ik volgde het geld achter dit probleem, want zo kom je erachter wat er in Amerika gaande is.

Ik keek naar enorme NGO’s zoals de Arcus en Gill Foundation. Elk gaven een half miljard dollar om deze ideologie in westerse culturen te verspreiden. Ze financieren andere organisaties die hetzelfde doen, en creëren zo een heel politiek skelet om het te stimuleren. Zoals mediatrainingen, om mensen in politieke posities te krijgen die het beleid door de cultuur duwen, zoals Rachel Levine deed.

De boodschap komt van bovenaf zegt Jennifer Bilek

Ze hebben ook een mediatak, zoals GLAAD, die nauw samenwerkt met de Arcus Foundation. GLAAD verspreidt informatie over hoe erover te praten als een mensenrecht, zonder te kwetsen. De boodschap komt van bovenaf, maar niet van de Arcus Foundation. Ik bedoel Stryker Medical, een $17,1 miljard bedrijf in 75 landen. De medisch-industriële complex is groter dan de militair-industriële.

Ik heb enkele prominente personen uitgelicht die onze samenleving en gedachtegang veranderen om deze ‘techno-religie’ te stimuleren. Maar er zijn er veel meer. Of ze weten wat ze doen is niet duidelijk, maar de meesten komen uit de technologische/medische industrie, bankwereld. Geen oliemagnaten of autofabrikanten in de genderindustrie. Enkel farmaceutica, technologie en grote financiën als BlackRock en Vanguard.

De ideologie is belachelijk. Er zijn volwassen mannen met een luierfetisj. Krijgen we volgend jaar verschoningsruimtes voor hen op kantoor? We hebben al webshops waar ze spullen voor hun fetisj kunnen kopen. Maar waarom normaliseren we fetisjen? Een fetisj is dwangmatig en objectiverend. We zien dit omdat onze samenleving gedissocieerd is. Dissociatie en dwangmatigheid, verslaving zijn onze uitdrukkingsvormen geworden, omdat we de leegte proberen op te vullen die deze samenleving creëert.

De schadelijke invloed van genderideologie op de maatschappij

De genderideologie heeft een schadelijke invloed, stelt een expert. In plaats van te kijken waarom de maatschappij niet aan onze behoeften voldoet, worden alle afwijkende gedragingen ondersteund. Waanzin. GLSEN is de educatieve tak van de LGBT-gemeenschap, verantwoordelijk voor het verspreiden van genderideologie op scholen en in gemeenschapscentra.

Deze ‘technologische religie’ wordt als mensenrecht gepromoot, maar je kunt er niet zomaar uitstappen. Dit wordt steeds duidelijker, maar men begrijpt niet waarom erover praten niet mag. Als het mensenrechten betreft, waarom deze info dan niet delen? Helaas wordt alles wat erover gezegd wordt ‘transfobisch’ genoemd, waardoor debat onmogelijk is.

De rol van grote organisaties in het verspreiden van genderideologie

Grote advocatenkantoren creëerden een juridische structuur voor transgender kinderen en communicatie erover. Deze info wordt via grote NGO’s en advocatenkantoren verspreid naar organisaties als GLAAD, die het publiek informeren. Universiteiten krijgen veel geld om de ideologie te promoten, en doen dat. Het lijkt overal vandaan te komen.

Onderwijs en genderideologie

In Illinois heeft gouverneur Pritzker een wet aangenomen waardoor scholen genderideologie moeten onderwijzen bij gezondheidseducatie. Kinderen leren over geslachtsverandering, hormonen, puberteitsremmers en seksuele info. Gaan ouders hier niet mee akkoord, dan krijgen hun kinderen geen gezondheidseducatie. Dit illustreert hoe de ideologie wordt opgedrongen.

De seksualisering van kinderen

Kinderen worden blootgesteld aan seksueel getinte informatie, zoals ‘drag queen story hours’ waarbij mannen in drag voorlezen. Ook worden ze onderwezen over zeer seksuele onderwerpen als anale seks en bondage, en wordt geslachtsverandering als normaal gepresenteerd. Dit wordt ‘progressief en leuk’ genoemd, maar is zeer schadelijk voor kinderen.

Gender en biologie

Laten we gender maar helemaal afschaffen. Zelfs als feministe vind ik het te ingewikkeld en belachelijk geworden. Het enige wat mij vrouw maakt, is mijn vrouwelijke lichaam. Dat komt niet door lange haren, roze kleuren of op hoge hakken lopen. Geen van die dingen zijn biologisch bepaald.

Er zijn echter kleine verbanden tussen gender en biologie. Testosteron zorgt bijvoorbeeld voor mannelijke agressie. Zelfs transgendermannen merken dat ze agressiever worden. We hebben allemaal oestrogeen en testosteron, maar als het lichaam overweldigd wordt door een van beide, veroorzaakt dat veranderingen.

Mannen en vrouwen vertonen dus bepaalde neigingen door hun biologie. Vrouwen hebben vaak kleinere handen en verzorgen baby’s, evolutionair logisch. Maar stereotypen als “vrouwelijke hersenen zijn kleiner” of “mannen beter in wiskunde” zijn belachelijk.

Gepolariseerde maatschappij

Het is lastig hierover te praten. Aan de ene kant hebben we conservatieven die zeggen dat gender niet sociaal geconstrueerd is. Aan de andere kant radicale feministen die roepen dat het volledig sociaal is. Ik denk dat de waarheid ertussenin ligt.

Feministen wilden oorspronkelijk het verschil tussen biologie en de rollen door mannelijke overheersing bespreken. Vrouwen kregen minderwaardige, passieve rollen, mannen actieve, assertieve. Nu is het nutteloos over gender te praten, terwijl de overheid en bedrijfsleven menselijke voortplanting naar de technologie-industrie overhevelen.

Vrouwen worden uitgewist in taal en wetgeving

Het is alsof we niet bestaan. Verkrachters komen in vrouwengevangenissen omdat alleen genderidentiteit telt. Vrouwen worden toenemend uitgewist in taal en wet. En vooral vrouwen ondergaan medische aanvallen op hun lichaam: jonge vrouwen krijgen een mastectomie, eierstokken en baarmoeder verwijderd. Dit is niet alleen ideologisch, het gebeurt echt.

Waarom? Het geld leidt naar de technologie-industrie voor overname van voortplanting met technologie. Mensen maken zich zorgen, maar kijk eens waar we nu zijn. Het is absolute waanzin daarbuiten. Je kunt de waarheid niet zeggen zonder juridische gevolgen. Vrouwen worden gearresteerd voor te zeggen dat mannen geen vrouwen kunnen zijn.

De Toekomst van Technologie: Virtuele Realiteit en Post-Humanisme

Het geld wijst naar het overvloeien van een virtuele over de natuurlijke wereld en onderwerping van de natuur. Grote techneuten als Zuckerberg praten er openlijk over, evenals Singularity van Ray Kurzweil die Martine Rothblatt begeleidt. Hij zegt dat we binnenkort een ander soort wezen worden: post-human.

Kurzweil werkt voor Klaus Schwab bij het World Economic Forum. Hij zegt dat we een virtuele realiteit bouwen, waarin we al leven, die belangrijker wordt dan de natuurlijke wereld. Dit is waar ze ons naartoe brengen, als er genoeg planeet overblijft om de middelen te vernietigen die ze daarvoor nodig hebben.

Overweldigende Seksualisering van Kinderen

Kijk ook naar de manier waarop ze kinderen seksualiseren, vooral slachtoffers van misbruik. Die dissociëren zich van hun lichaam door traumatisering. Toch worden kinderen overspoeld met zeer seksueel materiaal in de mainstream media, op school en elders. Het is overweldigend. Als volwassenen worden we ook blootgesteld aan seksuele activiteit, oorlogen, geweld en tv-shows daarover.

Voor internet hadden we die blootstelling niet buiten onze gemeenschap. Mensen raken getraumatiseerd en blijven dat. De eerste reactie is bevriezen als iemand een pistool op je richt. Mensen reageren ook zo op deze overweldigende seksualisering: ze bevriezen. Dit is waanzin.

De Gevolgen van Onze Stilte

Dit is waanzin. Een jongeman die op tv praat over zijn castratieoperatie, met foto’s van de operatie. Dan People Magazine die zijn afscheid van zijn penis viert met een peniscake, als groot feest. Dit is waanzin. En we zouden dat moeten zeggen. Dat we dat niet doen, is een groot probleem. We weten niet meer wat echt en verschrikkelijk is.

Veelgestelde Vragen

Wat is de relatie tussen transhumanisme en transgenderisme?

Transhumanisme en transgenderisme zijn verbonden door hun streven om de menselijke biologie te overstijgen met technologie.

Wie is Martine Rothblatt en wat is haar rol in genderideologie?

Martine Rothblatt is een transhumanist en transseksueel, die technologie en genderideologie promoot, en invloedrijke werken heeft geschreven over deze onderwerpen.

Hoe beïnvloeden grote organisaties de verspreiding van genderideologie?

Grote organisaties financieren educatieve programma’s en juridische structuren die genderideologie promoten en normaliseren in de samenleving.

Waarom is de seksuele objectificatie van vrouwelijke biologie een probleem?

De seksuele objectificatie van vrouwelijke biologie leidt tot juridisch en medisch afbreken van vrouwelijkheid, wat schadelijke maatschappelijke gevolgen heeft.

Wat zijn de gevolgen van technologie op de vruchtbaarheid van vrouwen?

Technologie beïnvloedt de vruchtbaarheid door medische ingrepen en voortplantingsdiensten te promoten, wat de natuurlijke reproductie ondermijnt.

Hoe vond je dit artikel?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Factchecking: Nick Haenen | Spelling en grammatica: Sofie Janssen


Zoeken