Jennifer Bilek

Jennifer Bilek | Wie zit er achter de trans agenda?903 keer gelezen sinds
21
minuten leestijd
21
minuten leestijd
903 keer gelezen sinds

0
(0)

Ik ben Jennifer Bilek, een feminist en onderzoeksjournaliste die zich verdiept heeft in het transseksuele vraagstuk. Ik heb ontdekt dat dit raakvlakken heeft met transhumanisme en dat er grote miljardairs achter zitten die dit ons door de strot willen duwen. Mijn werk in de 11th Hour-blog is naar mijn mening een van de beste werken over dit onderwerp en ik kom tot de kern van het verhaal en wie erachter zit.

Transseksualiteit en Transhumanisme

Transseksualiteit bestaat waarschijnlijk al sinds de jaren 50 in de Verenigde Staten. Het was destijds niet echt onderdeel van ons sociale jargon of het maatschappelijk discours. Het was slechts een fetisj van enkele mannen die zich graag in vrouwelijke kleding hulden. Met de vooruitgang van de medische industrie en het creëren van goede imitaties van vrouwelijke geslachtsorganen begonnen deze mannen zich te identificeren als transseksueel.

In de late jaren ’90 en vroege jaren 2000 verschoof de cultuur van het digitale tijdperk naar kunstmatige intelligentie, transhumanisme, robots, nanotechnologie, biotechnologie enzovoort. Silicon Valley pushte al sinds de late jaren ’90 een transhumanistische agenda. William Simms Bainbridge, een sociologieprofessor die nu het Cyber Human-programma van de National Science Foundation leidt, houdt zich bezig met ethische kwesties rondom menselijke cybermenging. Het is een trend die we in de toekomst steeds meer zullen zien.

Martine Rothblatt en Gender Bill

Martine Rothblatt is een transhumanist en transseksueel. Hij heeft zich een simulacrum van vrouwelijke biologie toegeëigend en noemt zichzelf transgender of transseksueel. Hij heeft in diverse sectoren gewerkt, zoals de techsector, de medische sector en Hollywood. Hij heeft een robotvrouw gecreëerd en schreef een boek over zijn ideologie die voortbouwt op het werk van Bainbridge.

Deze ideologie streeft naar het opheffen van de grens tussen de seksen en het overschrijden van de grenzen van de menselijke leeftijd. Het doel is om uiteindelijk mens en machine te versmelten en voortplanting over te dragen aan de technologische sector.

In de late jaren ’80 werkten Rothblatt en andere transseksuele advocaten samen aan het eerste genderwetsvoorstel, dat lichaamsdelen tot mensenrechten maakte en daarmee de seksuele objectificatie van vrouwelijke biologie in de wet opnam. Dit was de eerste stap naar de juridische erkenning van genderidentiteit.

Transhumanisme

Transhumanisme is een ideologie die pleit voor het gebruik van technologie om de menselijke conditie te verbeteren. Het omvat een breed scala aan ideeën, waaronder het gebruik van implantaten, genetische modificatie en zelfs de overdracht van menselijk bewustzijn naar computers. Hoewel sommige mensen het transhumanisme als een manier zien om de mensheid te verbeteren, zijn er ook veel critici die bezorgd zijn over de implicaties van deze technologie.

Transgenderisme

Een van de manieren waarop het transhumanisme in de cultuur is geïnfiltreerd, is door de promotie van transgenderisme. Dit is het idee dat iemands geboortegeslacht niet noodzakelijkerwijs hun genderidentiteit bepaalt, en dat mensen het recht hebben om hun genderidentiteit te kiezen. Volgens sommigen is dit een manier om de grenzen van de menselijke biologie te overstijgen en onze identiteit volledig te beheersen.

Hoe het werd gepromoot

Om transgenderisme te promoten, hebben grote financiële instellingen, farmaceutische bedrijven en technologiereuzen samengewerkt met NGO’s en internationale advocatenkantoren. Ze hebben zelfs juridische gidsen gemaakt voor transgender kinderen en deze ideologie in scholen en entertainment verwerkt. Dit is allemaal heel snel gebeurd, binnen een tijdsbestek van slechts tien jaar. Het lijkt erop dat deze promotie van transgenderisme deel uitmaakt van een bredere agenda om het transhumanisme te promoten en de menselijke conditie te verbeteren.

Kritiek

Veel mensen zijn bezorgd over de implicaties van het transhumanisme en de promotie van transgenderisme. Sommige critici zijn van mening dat het idee van het kiezen van je genderidentiteit de biologische realiteit negeert en kan leiden tot een verdere vervaging van de grenzen tussen mannelijkheid en vrouwelijkheid. Anderen maken zich zorgen over de impact van technologie op de menselijke conditie en de mogelijke gevolgen van het overdragen van menselijk bewustzijn naar machines.

De opkomst van genderideologie en de gevolgen

In de jaren ’80 begon de opkomst van genderideologie in de Verenigde Staten. Homoseksualiteit werd gedemedicaliseerd en geaccepteerd in de samenleving. Daarna kwam plotseling de opkomst van AIDS. Het thema van organisaties voor LGBT’ers verschoof van AIDS naar homohuwelijk. In de late jaren ’90, begin 2000, werden de twee belangrijkste LGBT-organisaties in de VS opgericht: de Gill Foundation en de Arcus Foundation.

Beide organisaties sturen miljoenen dollars naar onderwijsinstellingen, medische instellingen, gevangenissen en kerken. Hun financieringsmechanisme is afhankelijk van de acceptatie van genderideologie. Transgender-organisaties begonnen ook op te komen, niet om transgenders te helpen, maar om de fetisj van volwassen mannen te destigmatiseren. Door het geven van miljoenen aan universiteiten en scholen, konden deze organisaties hun progressieve ideologie verspreiden. De media promootte het als een mensenrecht.

Dit heeft geleid tot duizenden kinderen die zichzelf als transgender identificeren en duizenden kinderen die puberteitsremmers gebruiken. Puberteitsremmers verstoren de groei en veroorzaken complicaties. Vaak leiden deze kinderen naar cross-sekse hormonen, die nog gevaarlijker zijn. Ze nemen deze hormonen hun hele leven en worden gesteriliseerd. Het eerste kindergenderkliniek werd geopend in 2007 en nu zijn er honderden in de Verenigde Staten. Dit alles komt van de hoogste echelons van de samenleving en financiën. Deze organisaties hebben een winstoogmerk: drugs, operaties, apparatuur.

Het is een consumentistische orgie waarin ons geslacht wordt gedegradeerd. Het wordt niet alleen ideologisch en juridisch, maar ook medisch afgebroken. Als je een hele generatie kinderen leert dat ze hun geslacht kunnen kiezen, dan weten ze niet meer wie ze zijn. Ons geslacht is onze verbinding met de natuurlijke wereld. Dit alles gaat in tegen de realiteit. Waarom wordt er een ideologie van fysieke dissociatie van onze geslachtsrealiteit gepromoot?

De gevolgen van technologie op de vruchtbaarheid van vrouwen

Dit is wat er hier aan de hand is. Waarom gebeurt dit? Confronteert dat keer op keer. Wel, het maakt allemaal deel uit van de medische technologie sector waar ze van zullen profiteren. Als je een hele generatie kinderen steriliseert, hebben ze voortplantingsdiensten nodig. Juist. Je kunt niet zomaar een baby maken in je achtertuin met je partner. Juist.

Dus ja, dit is echt een bezetting. Ik bedoel, als feminist zie ik het als een bezetting van vrouwelijkheid. Het is niet alleen het gebruik van onze biologie zoals, weet je, zoals het wordt gebruikt bij prostituees of in de sekshandel. Dit is als het toppunt van objectivering. We gaan je biologie nemen. We gaan het als een kostuum dragen, allereerst. En ten tweede gaan we deze voortplantingscapaciteit die je hebt overdragen naar de technologiesector.

En daarom worden vrouwen legaal uitgewist in taal en wetgeving. Ze hebben net het woord vrouw uit het woordenboek gehaald, in het Cambridge-woordenboek, en het vervangen door iedereen die zich vrouw voelt. En de manier waarop ze dat doen om de menselijke voortplanting naar de technologie sector over te brengen, is via alle grote vruchtbaarheidsbehandelingen die er nu zijn, weet je, het invriezen van je eieren en het invriezen van je sperma en draagmoederschap.

En ze praten, weet je, ze onderzoeken baarmoeder-implantaten, baarmoedertransplantaties is profiteren, en het is sociale controle. in de zin dat ze echt letterlijk seks (libidotest voor vrouwen )  uit elkaar willen halen. De grens tussen de mannelijke en vrouwelijke van onze soort willen ze doorbreken. Ze zien dit als vooruitgang. Je zult ontlast worden. Biseksuele stereotypen, biseksuele seksuele ongelijkheden.

Het is de vooruitgang van technologie maar zonder inspraak

Moeders en vrouwen hoeven geen kinderen te krijgen. Het is zoals, kijk naar de tampon. Weet je wat ik bedoel? Plots kunnen vrouwen het huis verlaten. Je hoefde niet in je achtertuin op een stapel vodden te zitten. Het is technologie. Het is de vooruitgang van technologie om ons leven te verbeteren. Maar we krijgen nooit inspraak in al die dingen, weet je, we mogen niet beslissen.

We krijgen niet alle informatie. Dit wordt allemaal beslist door elites. Juist. En het rijdt mee op de sneltrein van de markt. Iedereen profiteert hier nu van, zelfs als ze geen idee hebben waar het over gaat, weet je, transgender modellenbureaus, gender fluïde make-up fotografen die foto’s maken van transgender kinderen. Je weet wel, het is overal.

En dezelfde boodschap wordt in hun basisscholen gedreven. Weet je, tegen de tweede klas, leren ze over genderidentiteit, hormonen nemen. En dit wordt allemaal gebracht onder anti-pestprogramma’s. Deze programma’s werden goedgekeurd door Obama en gefinancierd door de familie Pritzker, een van de grootste en meest welvarende families in Amerika.

Er zijn er veel van. Jennifer Pritzker was een kolonel in het leger. Hij beweert een vrouw te zijn en rent rond met, synthetische geslachtskenmerken van een vrouw. En hij drijft deze ideologie de psychiatrische afdelingen van grote universiteiten in, in andere medische instellingen, gender, ziekenhuizen, het leger, enzovoort.

The Tolani Foundation

En zijn bedrijf, Tolani Foundation, is partners met Squadron Capital, dat is een medisch apparaat bedrijf. Dus hij volgt dezelfde koers als Arcus Foundation. Stryker Medical is een medische leverancierscorporatie. Juist. En zij zullen profiteren van deze operaties, niet alleen van zogenaamde genderoperaties, maar ook van menselijke augmentatie.

Als we de deur openen voor deze radicale veranderingen in onze biologie, weet je, de manier waarop we in het ecosysteem zijn geplant, weet je, als we die band laten gaan, dan is alles mogelijk. Ze kunnen je DNA manipuleren. Ze kunnen je op elke gewenste manier manipuleren. En daarom worden deze rechten, naar mijn mening, verleend. Het gaat niet om mensen die een medische aanval op hun geslacht toestaan. Het is voor toekomstige geaugmenteerde mensen.

Follow the money

Ik volg het geld en geldsporen liegen niet. Ze vertellen je de waarheid. En het kan me niet schelen hoe gek ik klink, want het maakt me niet uit, weet je, het maakt me gewoon niet uit. Breng gewoon de informatie naar buiten zodat mensen zelf op zoek kunnen gaan, omdat het niet verborgen is en niets van dit alles verborgen is. Het is gewoon zo dat mensen er niet naar op zoek zijn, weet je wat ik bedoel?

Ze kijken naar het mensenrechtenaspect. Deze arme individuen, juist. Die zich gevangen voelen in het verkeerde lichaam. Weet je, mijn hart breekt. Het is zo belachelijk. Alle regeringen, alle politici, alle grote banken, alle financiële investeringshuizen, alle medische instellingen, de universiteiten, de scholen, de bedrijven, de advocatenkantoren, ze zijn allemaal binnen tien jaar op de kar gesprongen voor arme

Hoe de genderindustrie ons leven beïnvloedt

Ik bedoel, kom op. Dit is zo overduidelijk belachelijk. En mensen slikken het gewoon als zoete koek. Ik bedoel, er zijn mensen die lichaamsdysforie hebben met betrekking tot hun ledematen, weet je, body integrity identity disorder, en ze voelen zich alsof hun ledematen niet van hen zijn. Het gaat meestal om een onderste extremiteit, een been of een voet.

En ze voelen gewoon alsof ze het willen afsnijden, omdat het zo, het voelt gewoon zo verkeerd voor hen. En psychiaters hebben berucht veel moeite om deze mensen te behandelen, maar we hebben geen parades voor hen gemaakt. We zijn geen mensenrechtenbeweging voor hen begonnen. We hebben hen niet op de cover van Time Magazine gezet. We hebben geen make-uplijn voor hen of een modellenbureau.

Ik kan hetzelfde zeggen voor anorexia. Dat is een vorm van lichaamsdysmorfie. Waarom gebeurt dit alleen bij deze mensen, weet je, die een synthetische geslachtsidentiteit claimen, en waarom gebeurt het over de hele linie in zoveel verschillende landen? En wetten veranderen en taal verandert om de manier waarop we als samenleving georganiseerd zijn te ontwortelen. Waarom zou je dat doen met mensen? Het is absolute waanzin. Het is gekte. Niets betekent nog iets, toch? Er zijn geen grenzen. Grenzeloosheid. Ik begon het geld rond dit probleem te volgen, want als je iets wilt weten in Amerika, volg je het geld, toch?

En dus begon ik het geld te volgen en keek ik naar al die verschillende NGO’s, die non-gouvernementele organisaties die echt enorm waren. Ze waren enorm zoals de Arcus Foundation en Gill Foundation. Ze zijn gigantisch. Ze hebben elk een half miljard dollar gegeven om deze ideologie door de culturen heen te verspreiden, niet alleen onze cultuur, maar westerse culturen, want ze financieren andere organisaties die hetzelfde doen en ze creëren dit hele skelet, dit politieke skelet om het te stimuleren zodat je mediapersoneel hebt.

Je hebt mensen die getraind worden in de politiek om ze in politieke instellingen te krijgen, zoals de Victory Institute, bijvoorbeeld, die zeer zwaar gefinancierd wordt door de Arcus Foundation en zoals bijvoorbeeld Rachel Levine deel uitmaakte van die organisatie. Je weet wel, ze bellen mensen van verschillende scholen en verschillende gebieden die voor hen gaan werken en dan trainen ze hen om in deze posities te zijn om beleid door de cultuur heen te stimuleren. Juist, wat Levine dus doet als je hem hebt horen spreken.

De boodschap komt van bovenaf zegt Jennifer Bilek

En dan hebben ze ook mediapersoneel, zoals Vlad is de mediatak. Dus Glad en Arcus Foundation werken nauw samen en Glad verspreidt informatie over hoe mensen hierover moeten praten, want het is een mensenrecht en je wilt niemand beledigen, toch? Dus de boodschap komt van bovenaf. En wat ik bedoel met van bovenaf is niet de Arcus Foundation, ik bedoel Striker Medical, een $17,1 miljard bedrijf en groeiende in 75 verschillende landen. De medische-industriële complex is groter dan het militair-industrieel complex.

Ik heb een aantal verschillende personages uitgekozen die zeer prominent zijn en veel werk verrichten om de samenleving en de denkwijze van mensen te veranderen, om deze techno-religie door onze samenleving te stimuleren. Maar er zijn er nog veel meer. Of ze eigenlijk weten wat ze aan het doen zijn, is mij niet helemaal duidelijk, maar de meesten van hen komen uit de techno-medische industrie, de bankwereld. We zien geen grote oliemagnaten, weet je, in de genderindustrie. We zien geen autofabrikanten in de genderindustrie. Dit is allemaal farmaceutica, technologie en grote financiën.

BlackRock, Vanguard, de ideologie is zo overduidelijk belachelijk, weet je, ik bedoel, er zijn mannen, volwassen mannen met een fetisj voor luiers. Gaan we volgend jaar verschoningsruimtes hebben op kantoor voor hen? We hebben nu al verhalen voor hen waar ze parafernalia kunnen kopen voor hun fetisj. Maar waarom normaliseren we fetisj eigenlijk? Een fetisj is echt een dwangmatig iets en het is objectivering. En, we zien dit omdat we als samenleving gedissocieerd zijn. Dit is onze uitdrukkingswijze geworden, dissociatie en dwangmatigheid, verslaving, weet je, omdat we proberen de gaten op te vullen die deze samenleving heeft gecreëerd.

De schadelijke invloed van genderideologie op de maatschappij

De genderideologie heeft een schadelijke invloed op de maatschappij, zo stelt een expert. In plaats van te kijken naar hoe gebroken en beschadigd de maatschappij is en waarom deze niet aan onze behoeften voldoet, worden alle afwijkende gedragingen ondersteund. Dit is waanzin. Glisson is de educatieve tak van de LGBT-gemeenschap en zij zijn verantwoordelijk voor het verspreiden van genderideologie op scholen en in gemeenschapscentra.

Deze ideologie wordt gepromoot als een mensenrecht, maar het is eigenlijk een technologische religie. Men kan hier niet zomaar uitstappen. Helaas wordt dit steeds duidelijker voor veel mensen, maar men begrijpt niet waarom men hier niet over kan praten. Als dit een beweging voor mensenrechten is, waarom zou men deze informatie dan niet willen delen? Helaas wordt alles wat hierover gezegd wordt bestempeld als ‘transfobisch’, waardoor debat onmogelijk wordt gemaakt.

De rol van grote organisaties in het verspreiden van genderideologie

Grote internationale advocatenkantoren hebben een juridische structuur gecreëerd voor transgender kinderen en hoe men hierover kan communiceren. Deze informatie wordt verspreid via grote NGO’s en internationale advocatenkantoren en komt vervolgens terecht bij organisaties zoals GLAD, die het vervolgens weer verspreiden onder het publiek. Universiteiten krijgen veel geld om deze ideologie te promoten en dat doen ze dan ook. Het lijkt vanuit elke hoek van de cultuur te komen.

Onderwijs en genderideologie

In Illinois heeft gouverneur Pritzker een wet aangenomen waardoor scholen verplicht zijn om genderideologie te onderwijzen als men gezondheidseducatie wil aanbieden. Dit betekent dat kinderen worden onderwezen over het veranderen van hun geslacht, het nemen van hormonen en puberteitsremmers en andere seksueel getinte informatie. Als ouders hier niet mee akkoord gaan, dan kunnen zij geen gezondheidseducatie voor hun kinderen krijgen. Deze wet is een goed voorbeeld van hoe deze ideologie aan de man wordt gebracht.

De seksualisering van kinderen

Kinderen worden steeds meer blootgesteld aan seksueel getinte informatie. Er zijn bijvoorbeeld ‘drag queen story hours’ waarbij mannen in drag queen kleding voorlezen aan kinderen. Ook worden kinderen onderwezen over zeer seksuele onderwerpen, zoals anale seks en bondage, en wordt hen geleerd dat het veranderen van geslacht normaal is. Dit alles wordt gepresenteerd als progressief en leuk, maar het is eigenlijk zeer schadelijk voor kinderen.

Gender en biologie

Het is niet zo dat gender iets anders is dan een andere manier om mens te zijn. Laten we het gewoon helemaal afschaffen. Zelfs als feministe vind ik het te ingewikkeld en belachelijk geworden. Het enige wat mij vrouw maakt, is mijn vrouwelijke lichaam. Dat komt niet doordat ik van lange haren houd, van roze kleuren of op hoge hakken wil rondlopen of elke nacht mezelf in slaap huil. Geen van die dingen zijn biologisch bepaald.

Er zijn echter wel kleine verbanden tussen gender en biologie. Zo zorgt testosteron voor mannelijke agressie. Zelfs vrouwen die medisch hun geslacht veranderen en zichzelf als mannen beschouwen, praten over hoe agressief ze zich voelen. We hebben allemaal oestrogeen en testosteron in ons lichaam, maar als het lichaam overweldigd wordt door een van beide, veroorzaakt dat veranderingen.

Er zijn dus bepaalde neigingen van mannen en vrouwen om zich op een bepaalde manier te gedragen vanwege hun biologie. Vrouwen hebben bijvoorbeeld over het algemeen kleinere handen en verzorgen baby’s. Dat is evolutionair gezien logisch. Maar als we gaan praten over bijvoorbeeld dat vrouwelijke hersenen kleiner zijn en minder goed lezen, of dat mannen beter zijn in wiskunde, dan zijn dat gewoon belachelijke stereotypen.

Gepolariseerde maatschappij

Het is echter lastig om over al deze dingen te praten in de huidige samenleving. Aan de ene kant heb je conservatieven die zeggen dat gender niet sociaal geconstrueerd is en dat vrouwen van nature bepaalde dingen leuk vinden om te doen. Aan de andere kant heb je radicale feministen die schreeuwen dat gender volledig sociaal geconstrueerd is. Ik denk niet dat een van beide standpunten echt klopt. Het ligt ergens daartussenin.

Feministen wilden oorspronkelijk het verschil tussen onze biologie en de rollen die ons werden opgelegd onder mannelijke overheersing bespreken. Vrouwen kregen de minderwaardige rollen opgelegd, zoals passief, niet-actief en bescheiden, terwijl mannen alle actieve rollen kregen, zoals assertief en actiegericht. Nu is het echter zo nutteloos geworden om over gender te praten vanwege de huidige omgeving. We kunnen beter over seks praten omdat terwijl we het over gender hebben, de overheid en het bedrijfsleven weglopen met menselijke voortplanting en deze overdragen aan de technologie-industrie.

Vrouwen worden uitgewist in taal en wetgeving

Het is alsof we niet bestaan. Verkrachters worden in vrouwengevangenissen geplaatst omdat geslacht er niet toe doet, alleen genderidentiteit doet er toe. Vrouwen worden in toenemende mate uitgewist in taal en wetgeving. En vooral vrouwen krijgen te maken met medische aanvallen op hun lichaam. Jonge vrouwen ondergaan een dubbele mastectomie, laten hun eierstokken en baarmoeders verwijderen. Dit is niet alleen een ideologische kwestie van vrouwenuitwissing. Het gebeurt echt.

Waarom gebeurt dit? Als we het geld volgen, vinden we de antwoorden. Het gaat allemaal naar de technologie-industrie, naar het overnemen van menselijke voortplanting met behulp van technologie. Mensen maken zich zorgen over waar dit naartoe gaat, maar kijk eens waar het nu is. Het is absoluut waanzin daar buiten. Je kunt niet over de werkelijkheid praten zonder dat de wet op je neerkomt. Vrouwen worden gearresteerd voor het zeggen dat mannen geen vrouwen kunnen zijn.

De Toekomst van Technologie: Virtuele Realiteit en Post-Humanisme

Het geld wijst in de richting van het over elkaar heen leggen van een virtuele werkelijkheid over de natuurlijke wereld en het onderwerpen van de natuurlijke wereld. Grote techneuten, zoals Zuckerberg, praten er openlijk over. Singularity voor Ray Kurzweil, die ook Martine Rothblatt heeft begeleid. Hij zegt dat we binnenkort als een ander soort wezen gaan leven. We worden post-human.

Hij wordt beschouwd als een van onze grootste openbare intellectuelen. Hij werkt voor Klaus Schwab bij het World Economic Forum. Hij zegt dat we een virtuele werkelijkheid bouwen, dat we al in een virtuele werkelijkheid leven, wat ik eigenlijk wel met hem eens ben, en dat deze werkelijkheid belangrijker en betekenisvoller zal zijn dan de natuurlijke wereld. Dit is waar ze ons naartoe brengen, of ze er komen of niet, is de vraag, want er blijft niet veel planeet over om te vernietigen en te koloniseren om de middelen te krijgen die ze nodig hebben om dit te doen.

Overweldigende Seksualisering van Kinderen

Kijk ook naar de manier waarop ze kinderen seksualiseren. Dit is als eerste het geval bij slachtoffers van verkrachting en kinderen die seksueel misbruikt zijn. Ze dissociëren zich van hun lichaam. Ze worden getraumatiseerd door seksueel misbruik. En toch worden kinderen overspoeld met zeer seksueel materiaal in de mainstream media, op school en andere instellingen. Het is gewoon overweldigend. Als volwassenen worden we ook blootgesteld aan allerlei dingen, zoals seksuele activiteit, oorlogen, geweld en gewelddadige tv-shows.

Voor de komst van het internet hadden we geen blootstelling aan al deze dingen buiten onze eigen kleine gemeenschap. Mensen raken getraumatiseerd en blijven dat ook. Hun eerste reactie is bevriezen als ze getraumatiseerd worden. Als iemand een bank binnenkomt en een pistool op je hoofd richt, bevries je. Je doet niets. Mensen reageren ook op deze overweldigende seksualisering alsof ze bevroren zijn. Dit is absolute waanzin.

De Gevolgen van Onze Stilte

Dit is absolute waanzin. Een jongeman die op nationale televisie praat over zijn castratieoperatie en waarbij je hem volgt naar de operatiekamer. En dan komt People Magazine met een spread waarin zijn afscheid van zijn penis wordt gevierd, waarbij hij een penis-taart heeft en dit een groot feest is. Dit is absolute waanzin. En we zouden dat allemaal moeten zeggen. Het feit dat we dat niet doen, is een groot probleem. We zijn op het punt gekomen waarop we niet meer weten wat echt is en wat verschrikkelijk is.

Bron: YouTube video

Hoe vond je dit artikel?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Factchecking: Nick Haenen | Spelling en grammatica: Sofie Janssen


Zoeken


Persoonlijkheidstesten ⭐

Libido Test – Mannen

Libido Test – Mannen

29 januari 20231194 views
Creëert het Universum zichzelf?

Visuele Persoonlijkheid Test

17 januari 2023899 views
Doe de ADHD test

A.D.H.D. Test

13 januari 2023562 views
Hoe inclusief ben jij? Doe de test!

Inclusiviteit Test

13 januari 2023625 views
Stress test

Stress Test

3 februari 20211724 views
Spiritualiteitstest

Spiritualiteit Test

3 februari 2021998 views
Persoonlijkheid Test

Persoonlijkheid Test

3 februari 2021797 views
IJdelheid Test

IJdelheid Test

3 februari 2021533 views
Emotionele Intelligentie Test

Emotionele Intelligentie Test

3 februari 20211115 views