Bestaat er zoiets als een vibrerend netwerk? – Dit geheime experiment van de CIA bewijst dat Manifestatie echt bestaat!

Dit Geheime Experiment Van De Cia Bewijst Dat Manifestatie Echt Bestaat!762 keer gelezen sinds
11
minuten leestijd
11
minuten leestijd
762 keer gelezen sinds

0
(0)

Bestaat er zoiets als een vibrerend netwerk, een soort van innerlijke technologie die ons in staat stelt te verbinden met de spirituele wereld? Zou dit geheime CIA-onderzoek gerelateerd aan de training van helderziende spionnen verklaren?

Experimenten in de kwantumfysica hebben aangetoond dat in veranderde bewustzijnstoestanden, onder invloed van synchronisatie van de hersenhelften, het inderdaad mogelijk is om een buitenlichamelijke toestand te produceren en toegang te krijgen tot dimensies voorbij ruimte-tijd en zelfs om deze te beïnvloeden.

Op zoek naar het vibrerend netwerk

In dit artikel gaan we een aantal mysterieuze gevallen verkennen over metafysische vermogens met betrekking tot spionageonderzoek, zoals de Gateway-ervaring en beroemde helderzienden, en hoe fenomenen van helderziendheid, astrale reizen en channeling meer voorkomen zijn dan je misschien denkt.

Alvast 5 van de belangrijkste punten

  1. Het concept van een vibrerend netwerk: Deze tekst gaat over een innerlijke technologie of een ‘vibrerend netwerk’, dat ons mogelijk verbindt met spirituele en buitentijdse dimensies.

  2. De Gateway Ervaring: Een geheim onderzoeksprogramma gesponsord door de US Army Intelligence en de CIA in de jaren ’80, naar veranderde bewustzijnstoestanden en hun potentieel om de menselijke prestaties te verbeteren.

  3. Het principe van Mentalisme: Een fundamenteel concept in veel spirituele en filosofische tradities, dat stelt dat alles in het universum, inclusief materie en energie, uiteindelijk het product is van de geest.

  4. De kracht van gedachte: Gedachten zijn krachtige energieën die ons leven vormgeven en kunnen worden gebruikt om ons leven ten goede of ten kwade te beïnvloeden. Begrijpen hoe ze effectief kunnen worden gebruikt, is van cruciaal belang omdat gedachte een kracht is die we allemaal in zekere mate beheersen.

  5. Het onverklaarbare incident: De CIA-directeur hoorde van een medium in Californië die de exacte coördinaten kon geven van een neergestort vliegtuig in Afrika, dat niet kon worden opgespoord door hun satellieten. De locatie werd bevestigd bij de volgende satellietpassage.

De Gateway Ervaring

De Gateway Experience was een sterk geclassificeerd onderzoeksprogramma gesponsord door de US Army Intelligence en de Central Intelligence Agency, de CIA, in de jaren 80.

Het doel van het project was om veranderde bewustzijnstoestanden te onderzoeken en hun potentieel gebruik in het verbeteren van menselijke prestaties, waaronder psychologische en fysiologische voordelen.

De techniek die in de Gateway Experience werd gebruikt, werd gecreëerd door Robert Monroe, een pionier op het gebied van bewustzijnsonderzoek en oprichter van het Monroe Instituut.

Het programma, genaamd “Gateway Voyage“, omvatte een reeks oefeningen ontworpen om veranderde bewustzijnstoestanden op te wekken met behulp van hypnose, biofeedback, transcendente meditatie en kwantummechanica.

Bestaat er zoiets als een vibrerend netwerk? – Dit geheime experiment van de CIA bewijst dat Manifestatie echt bestaat!

De Gateway Voyage

Voor de Gateway Experience was een speciale methodologie nodig om hemisferische synchronisatie in de hersenen te bieden, met als doel een veranderde bewustzijnstoestand te bereiken die fysieke ruimte-tijd beperkingen zou elimineren.

Het doel was om toegang te bieden tot technieken voor afstandelijk waarnemen, het vermogen om echte gebeurtenissen in het heden, verleden en de toekomst te visualiseren met alleen de kracht van de geest.

Hoewel de Gateway Experience voornamelijk een onderzoeksprogramma was, zijn er beweringen dat de CIA ook geestkrachttechnieken gebruikte om agenten op te leiden voor spionage. De CIA heeft hun betrokkenheid bij dergelijke activiteiten echter noch bevestigd, noch ontkend.

CIA Rapport

De Gateway Experience was en blijft een reële mogelijkheid. In een CIA-rapport van juni 1983 door Commander Wayne M. Macdonnel, dat pas in 2003 openbaar werd gemaakt, werd aangetoond dat er drie noodzakelijke voorwaarden waren voor een persoon om vrijwillig een buitenlichamelijke ervaring op te wekken.

De eerste was het bereiken van een staat van diepe stilte in het lichaam; De tweede was de synchronisatie van de twee hersenhelften met behulp van audio stimuli van een soort technologie genaamd de hemi-sync, met een resonantiefrequentie van ongeveer 7 Hertz.

De derde was de daaropvolgende stimulatie van de rechterhersenhelft van de hersenen om een staat van verhoogde waakzaamheid, hyperfocus, te bereiken. Deze drie voorwaarden creëerden samen de mogelijkheid om de buitenlichamelijke toestand te bereiken.

Bestaat er zoiets als een vibrerend netwerk? – Dit geheime experiment van de CIA bewijst dat Manifestatie echt bestaat!

Buiten het Lichaam

“Journeys out of the Body” is een fascinerend autobiografisch boek van Robert Monroe, de bedenker van de technieken die in de Gateway Experience worden gebruikt. Hij is een succesvol zakenman die onverwacht zijn vermogen ontdekte om zijn fysieke lichaam te verlaten en te reizen naar andere bewustzijnsgebieden.

Het boek beschrijft Monroe’s vroege ervaringen met deze buitenlichamelijke reizen, die hij “OBE’s” noemde, en zijn pogingen om dit fenomeen te begrijpen en te beheersen.

Monroe meldt dat zijn reizen hem naar plaatsen brachten voorbij het fysieke rijk, waaronder andere dimensies van bestaan en rijken van puur bewustzijn, inclusief ontmoetingen met wezens uit andere werelden, bezoeken aan parallelle universa, en ontmoetingen met overleden dierbaren.

Nog steeds is het Monroe Institute een toonaangevende organisatie voor onderzoek en educatie over het OBE-fenomeen en biedt het inzichten in de aard van het bewustzijn en het ongelooflijke potentieel van de menselijke geest.

De Slapende Profeet

Buiten de context van wetenschappelijk onderzoek, zijn psychische vermogens zoals deze al eeuwenlang bestudeerd en gecultiveerd, hetzij in oude tradities van mystieke en esoterische culturen, hetzij in gevallen zoals dat van de meest gedocumenteerde helderziende van de 20e eeuw, de “slapende profeet” Edgar Cayce.

Edgar Cayce was een Amerikaanse helderziende en spirituele channeler die vaak wordt vergeleken met Nostradamus vanwege zijn vermeende vermogen om nauwkeurige voorspellingen te doen over toekomstige gebeurtenissen, waaronder de Grote Depressie van 1929, de opkomst van Hitler, het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog en de dood van Amerikaanse presidenten.

 

Edgar Cayce

Cayce begon zelfhypnose te beoefenen en ontdekte dat hij in een trance-achtige toestand kon komen, of anders gezegd, een veranderde bewustzijnstoestand, waarin hij toegang kon krijgen tot kennis buiten zijn normale bewuste waarneming en hij informatie kon geven over een breed scala aan onderwerpen, waaronder vorige levens, spirituele groei en de toekomst.

Hij begon te experimenteren met dit vermogen en gaf readings voor vrienden en familieleden. Deze vroege readings waren voornamelijk gericht op gezondheidskwesties en veel mensen meldden aanzienlijke verbeteringen na het volgen van zijn aanbevelingen.

Het Principe van Mentalisme

Het Principe van Mentalisme is een fundamenteel concept in veel spirituele en filosofische tradities, waaronder Hermetisme, Theosofie en New Thought. In zijn kern suggereert het Principe van Mentalisme dat alles in het universum, inclusief materie en energie, uiteindelijk het product is van de geest. Volgens dit principe is het universum van geestelijke aard, en alles wat bestaat is een manifestatie van de geest of het bewustzijn.

Dit principe stelt dat de geest de onderliggende kracht is achter alle fysieke en niet-fysieke verschijnselen, en dat het universum een projectie is van de geest. Het suggereert dat de gedachten en overtuigingen van het individu een directe impact hebben op de wereld om hen heen, en dat ze de macht hebben om hun realiteit vorm te geven door hun gedachten en intenties.

Dit principe wordt vaak geassocieerd met het concept van de “wet van aantrekking“, die suggereert dat gelijk gelijk aantrekt, en dat het individu positieve ervaringen kan aantrekken door hun gedachten en intenties te richten op positieve uitkomsten.

Helena Blavatsky
Helena Blavatsky

Theosofie door Helena Blavatsky

Volgens de spirituele en filosofische beweging van Theosofie, opgericht door Helena Blavatsky, is de kracht van gedachten een kracht die ons leven vormt, waarbij drie karmische krachten worden gegenereerd: gedachte, emotie en actie. Van deze is gedachte de krachtigste kracht, omdat het de oorsprong van actie is en emotie beheerst.

Net als elektriciteit is gedachte een krachtige energie die ten goede of ten kwade kan worden gebruikt. Het begrijpen van gedachte en hoe die effectief kan worden gebruikt, is cruciaal, omdat gedachte een kracht is die we allemaal in zekere mate beheersen. Gedachte is een energie die het bewustzijn produceert om de subtiele materie van het mentale vlak te wijzigen.

Het mentale energieveld

Wanneer we denken, zorgen we ervoor dat ons mentale lichaam op bepaalde manieren trilt, en deze trillingen creëren gedachtevormen – vormen in het mentale energieveld – waarvan de kleuren, vormen, definitie van vorm, en persistentie overeenkomen met de kwaliteit, soort, helderheid en intensiteit van de gedachte die hen produceerde.

De effecten van gedachten zijn tweeledig: die welke op de denker reageren en die welke anderen beïnvloeden. Herhaalde gedachten vestigen een trillingsgewoonte in ons mentale lichaam, en gedachten hebben neveneffecten op de astrale en causale lichamen.

Gedachten beïnvloeden anderen via het mentale veld en direct. Iedereen heeft een mentaal energieveld, dat op zijn beurt deel uitmaakt van het wereldwijde mentale energieveld, en gedachten verspreiden zich door dit veld als rimpelingen op het oppervlak van een vijver.

Conclusie

Dus ja, in zekere zin kan men zeggen dat er zoiets als een “trillingsnetwerk” bestaat dat ons verbindt met andere bewustzijnsgebieden, inclusief die welke buiten onze gewone, alledaagse perceptie van ruimte en tijd liggen.

Of dit het soort innerlijke technologie is dat de CIA heeft onderzocht in haar pogingen om spionnen op te leiden met paranormale vermogens, is een kwestie van speculatie en debat.

Het is echter duidelijk dat de menselijke geest, wanneer deze in bepaalde staten van verhoogd bewustzijn wordt gebracht, toegang heeft tot ervaringen en mogelijkheden die ons begrip van de realiteit op fundamentele wijze kunnen uitdagen en veranderen.

Het is ook duidelijk dat, terwijl we doorgaan met het verkennen en begrijpen van deze potenties, we onszelf openstellen voor nieuwe niveaus van begrip en mogelijkheden die onze huidige wetenschappelijke en technologische prestaties kunnen overtreffen.

Geraadpleegde bronnen:

Veelgestelde Vragen

Wat is het vibrerend netwerk?

Het vibrerend netwerk is een concept dat verwijst naar een innerlijke technologie die ons in staat stelt te verbinden met spirituele en buitentijdse dimensies, vaak onderzocht in het kader van metafysische vermogens en bewustzijnsverruiming.

Wat was de Gateway Experience?

De Gateway Experience was een geheim onderzoeksprogramma van de US Army Intelligence en de CIA in de jaren ’80, gericht op het onderzoeken van veranderde bewustzijnstoestanden en hun potentieel om menselijke prestaties te verbeteren.

Hoe werkte de Gateway Experience?

De Gateway Experience gebruikte technieken ontwikkeld door Robert Monroe, waaronder hypnose, biofeedback en transcendente meditatie, om hemisferische synchronisatie in de hersenen te bereiken en buitenlichamelijke ervaringen op te wekken.

Wie was Edgar Cayce?

Edgar Cayce was een Amerikaanse helderziende en spirituele channeler, bekend als de “slapende profeet”, die nauwkeurige voorspellingen deed over toekomstige gebeurtenissen en gezondheidsadviezen gaf in een trance-achtige staat.

Wat is het Principe van Mentalisme?

Het Principe van Mentalisme is een fundamenteel concept in spirituele en filosofische tradities dat stelt dat alles in het universum het product is van de geest, en dat gedachten en overtuigingen de kracht hebben om de realiteit te beïnvloeden.

Hoe vond je dit artikel?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Factchecking: Nick Haenen | Spelling en grammatica: Sofie Janssen


Zoeken