quantum model

Wat is het quantum model van Dr. Joe Dispenza1087 keer gelezen sinds
6
minuten leestijd
6
minuten leestijd
1087 keer gelezen sinds

0
(0)

Ben je klaar om je toekomst te veranderen met het quantum model, een door Dr. Joe Dispenza ontwikkelde methode om je leven naar je eigen hand te zetten? Ontdek hoe je je brein en lichaam kunt herprogrammeren voor succes, gezondheid en geluk.

quantum model

Je hoeft niet te wachten tot je succesvol bent om je empowered te voelen. Dit is het oude model van oorzaak en gevolg, waarbij mensen wachten tot ze rijk zijn om die gevoelens van overvloed te ervaren. De biologie van heel veel mensen is grotendeels gebaseerd op hun verleden, dus als je je niet laat definiëren door de visie van een nieuwe mogelijkheid in je leven, dan blijf je alleen met de oude verbindingen in je hersenen en de oude emoties van het verleden.

Dus, de vraag is: kan je geloven in een toekomst die je nog niet met je zintuigen kunt zien of ervaren, maar die je in je geest vaak genoeg hebt overwogen, zodat je hersenen er letterlijk zo gaan vormen alsof de ervaring al heeft plaatsgevonden?

Je brein en je toekomst

Volgens de laatste onderzoeken in de neuro wetenschap, kan je je hersenen veranderen door je gedachten te veranderen. Dus, als je begint te denken over een nieuwe mogelijkheid, begint je brein in nieuwe sequenties, patronen en combinaties te werken en begint je gedrag al vooraf te plannen en mentaal te oefenen wie je in je leven zult zijn. Deze simpele actie van mentale oefening begint al meteen met de neurologische verbindingen in je hersenen te installeren.

Je hersenen zijn nu niet langer meer een logboek van het verleden, maar een roadmap naar de toekomst. Als je dan begint emotioneel je toekomst te omarmen voordat die gemanifesteerd wordt, betekent dit dat je niet hoeft te wachten tot je genezen bent om een gevoel van gezondheid te hebben, niet hoeft te wachten tot je een nieuwe relatie hebt om liefde te voelen, of niet hoeft te wachten op een heel bijzonder moment om je speciaal te voelen.

Dit is het oude model van oorzaak en gevolg, maar het quantum model gaat over het veroorzaken van een effect, wat betekent dat je jouw eigen waardigheid en overvloed begint te ervaren voordat die zelfs plaatsvindt.

Emoties en de toekomst

Emoties helpen ons om de toekomst te ervaren. Ze helpen ons om ons lichaam te veranderen en nieuwe genen te activeren. Het proces van veranderen en het meditatie model vereist het loslaten van oude gewoonten, gedachten en emoties en het aanleren van nieuwe.

Dit betekent het afkappen van oude synaptische verbindingen en het aanmaken van nieuwe, het afbreken en opruimen van oude paden en het opnieuw aanleggen van nieuwe. Het betekent het vergeten van emoties die in het lichaam zijn opgeslagen en het opnieuw conditioneren van het lichaam naar een nieuwe geest en emotie, waardoor niet langer dezelfde genen worden geactiveerd, maar nieuwe genen op worden gegenereerd.

Veranderen en herstellen

Een gewoonte is een overbodige set van automatische, onbewuste gedachten, gedrag en emoties die worden verkregen door herhaling. Uiteindelijk, wanneer we 35 jaar oud zijn, zijn we eigenlijk een verzameling van ingesleten gewoontes en geheugenprogramma’s en functioneert ons lichaam en geest voortaan onbewust.

Dus, wanneer er een crisis is, zoals trauma, ziekte of verlies, kan het gebeuren dat mensen zich “buiten zichzelf” gaan voelen en dat ze zichzelf eindelijk voor het eerst in hun leven kunnen zien door de ogen van iemand anders.

In de neuro wetenschap wordt dit moment metacognitie genoemd. Dit is het moment waarop we beginnen te letten op hoe we denken en ons bewust worden van wat we aan het denken zijn, ons gedrag en spraak beginnen te observeren en bewust worden van de emoties waar we mee leven.

Op het moment dat we deze staat van geest en lichaam beginnen te observeren zijn we niet langer het programma zelf, maar een alert bewustzijn dat het programma observeert. Dit is ook het mo

Wat is metacognitie en wat betekent het voor ons bewustzijn

Metacognitie is het proces waarbij we leren hoe we denken en bewust worden van onze eigen gedachten. Het helpt ons om onszelf beter te begrijpen en ons gedrag, spraak en emoties te observeren. Door onszelf te objectiveren, kunnen we onze subjectieve zelf begrijpen.

Als we dit proces toepassen in combinatie met het quantum model, kunnen we onze toekomst veranderen door onze gedachten en emoties te manipuleren. Door te leren hoe we ons brein kunnen herprogrammeren, kunnen we onze toekomst creëren zoals we die willen.

Door te leren hoe we ons brein kunnen herprogrammeren, kunnen we onze gedachten, gedrag en emoties aanpassen. Dit kan ons helpen om ongezonde gewoonten los te laten en nieuwe, gezonde gewoonten aan te leren.

Door onszelf op deze manier te herprogrammeren, kunnen we onze toekomst veranderen en manifesteren zoals we dat willen.

Metacognitie kan ons helpen om bewust te worden van onze gedachten, gedrag en emoties en onszelf te objectiveren. Dit kan ons helpen om onze oude gewoonten los te laten en een nieuwe versie van onszelf te creëren.

Als we ons brein en lichaam herprogrammeren met metacognitie en het quantum model, kunnen we onze toekomst creëren en manifesteren zoals we dat willen. Dit kan ons helpen om grip te krijgen op ons leven en een nieuwe realiteit te creëren waar we gelukkig, gezond en succesvol in zijn.

Conclusie

In samenvatting, door het quantum model van oorzaak en gevolg te gebruiken, kunnen we onze toekomst veranderen door te denken, emoties te ervaren en ons brein en lichaam te herprogrammeren. Door metacognitie toe te passen, kunnen we ons bewust worden van onze gedachten, gedrag en emoties en onszelf beter begrijpen. Laten we onze oude gewoonten loslaten en een nieuwe versie van onszelf creëren.

Website van Dr. Joe Dispenza

Veelgestelde vragen

Wat is het quantum model van oorzaak en gevolg?

Het quantum model van oorzaak en gevolg gaat over het veroorzaken van een effect in plaats van te wachten op de oorzaak. Dit betekent dat we onze toekomst kunnen veranderen door te denken, emoties te ervaren en ons brein en lichaam te herprogrammeren.

Hoe kan metacognitie ons helpen onszelf beter te begrijpen?

Metacognitie is het proces waarbij we leren hoe we denken en bewust worden van onze eigen gedachten. Het helpt ons om onszelf beter te begrijpen door ons gedrag, spraak en emoties te observeren en onszelf te objectiveren.

Hoe kan ik mijn oude gewoonten loslaten en een nieuwe versie van mezelf creëren?

Om oude gewoonten los te laten en een nieuwe versie van jezelf te creëren, kan je mentale oefeningen doen, emotioneel je toekomst omarmen en je brein en lichaam herprogrammeren. Dit kan je helpen om ongezonde gewoonten los te laten en nieuwe, gezonde gewoonten aan te leren.

Ook lezen:

Hoe vond je dit artikel?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Factchecking: Nick Haenen | Spelling en grammatica: Sofie Janssen


Zoeken


Persoonlijkheidstesten ⭐

Libido Test – Mannen

Libido Test – Mannen

29 januari 20231227 views
Creëert het Universum zichzelf?

Visuele Persoonlijkheid Test

17 januari 2023940 views
Doe de ADHD test

A.D.H.D. Test

13 januari 2023596 views
Hoe inclusief ben jij? Doe de test!

Inclusiviteit Test

13 januari 2023662 views
Stress test

Stress Test

3 februari 20211768 views
Spiritualiteitstest

Spiritualiteit Test

3 februari 20211037 views
Persoonlijkheid Test

Persoonlijkheid Test

3 februari 2021823 views
IJdelheid Test

IJdelheid Test

3 februari 2021566 views
Emotionele Intelligentie Test

Emotionele Intelligentie Test

3 februari 20211154 views