Zielen dolen in duisternis

Zielen Die Dolen In De Duisternis457 keer gelezen sinds
4
minuten leestijd
4
minuten leestijd
457 keer gelezen sinds

0
(0)

Zielen die dolen in de duisternisIk zie hier op aarde vele zielen die dolen in de duisternis, wachtend op een lichtje om ze eruit te halen. Eenzame mensen, gekwetste mensen, verdrietige mensen, op zoek naar liefde in een zieke wereld. Zelf weet ik als geen ander hoe je kan verdwalen in dit leven. Af kan gaan van het pad van liefde en licht. Want we willen zo graag gelukkig zijn, maar weten niet altijd hoe we dat kunnen vinden. En zo leven we door, af en toe op weg geholpen door een lichtje op je pad.

Zielen die dolen in de duisternis en het waarom

Iedereen heeft wel eens dingen gedaan (of er zijn ons dingen overkomen) die ons anders doen voorkomen dan we zijn. Het zijn zaken waar we ons zo voor schamen of die zo pijnlijk zijn dat we het niet onder ogen willen komen. Als we het al onder ogen kunnen komen, dan is het delen van je verhaal met de buitenwereld nog pijnlijker. Wij willen ons van de goede kant laten zien, daar hebben we zo onze redenen voor.

Dus delen we een deel van onszelf niet met vrienden, familie of partner. Wel proberen we het een plek te geven in onszelf, maar geven het geen ruimte, we proberen er gewoon niet meer aan te denken. Hier gaat ongemerkt zoveel energie in zitten, maar we weten niet beter, want zo gaan we met ons verdriet, pijn en misstappen om.

Toch zal het je altijd blijven achtervolgen, net zolang totdat je het wilt gaan zien. Want je merkt dat je tegen blokkades op loopt zoals: moe zijn, niet lekker in je vel zitten, geen contact meer met je emoties hebben, je eenzaam voelen, moeite met seksualiteit hebben etc.

Op het moment dat je gaat erkennen dat er zaken zijn waar je niet tevreden over bent in je leven, dan heb je een keus om iets mee te gaan doen. Blijf je in die duisternis, want dat is wat het is (een zware energie) of kies je voor het licht? Wij zijn zielen in de duisternis, wachtend om bevrijd te worden. oude zielen

Vele mensen die bij mij komen voor een reading zijn op zoek naar geluk, liefde en bevrijding, maar lopen steeds ergens tegenaan. Zij worden door allerlei zaken geblokkeerd op hun weg, maar kunnen zelf niet zien wat die blokkades nu precies zijn. Dat zij zelf dit geluk blokkeren, heeft men vaak niet eens door. Het is al zo een gewoonte geworden voor mensen om zich alleen door het leven heen te worstelen. Alleen te zijn met hun gedachten en niet alles te delen met anderen. Een reading kan dan zó bevrijdend en verhelderend zijn. Want om echt gezien te worden, dat is helend, dat raakt je hart!

Je moet bereid zijn de duisternis te verlaten,  af te wijken van het pad van angst. Die keus heb je, elke dag weer opnieuw.

http://www.insight-in.nl

Wat is een reading?

Een reading is een begeleidingsvorm die wordt gegeven door een reader, coach of therapeut. De reading richt zich op persoonlijke groei en ontwikkeling en heeft als doel de cliënt meer inzicht te geven in zichzelf en zijn of haar situatie. Tijdens een reading wordt er gekeken naar de emoties, gedachten, overtuigingen en patroon van de cliënt en wordt er inzicht gegeven in de betekenis hiervan.

Er zijn verschillende soorten readings zoals bijvoorbeeld spirituele readings, kaartleggingen, energetische healings, engelen readings en nog vele andere soorten. De reader gebruikt hierbij verschillende middelen en technieken om de cliënt bewustzijn en inzicht te bieden in zijn of haar levenssituatie.

Een reading kan zowel confronterend als bevrijdend zijn. Het biedt de cliënt de mogelijkheid om zijn of haar emoties, gedachten en overtuigingen onder de loep te nemen en te begrijpen hoe deze invloed hebben op het huidige leven. Hierdoor krijgt de cliënt de kans om veranderingen aan te brengen en verder te groeien.

Veelgestelde vragen

Wat is het doel van een reading?

Een reading is bedoeld om mensen die verdwaald zijn in het leven, te helpen bij het vinden van hun pad naar geluk, liefde en bevrijding. Vele mensen lopen tegen blokkades aan op hun weg, maar kunnen niet zien wat die blokkades precies zijn. Een reading biedt de mogelijkheid om gezien te worden, wat helend en verhelderend kan zijn voor de ziel.

Hoe werkt een reading precies?

Bij een reading krijgt de cliënt antwoord op vragen die hij of zij heeft, of het nu gaat om persoonlijke ontwikkeling, relaties, werk of financiën. De reader zal het verhaal van de cliënt aanhoren en door middel van helderzien, helderhorendheid en heldervoelen de antwoorden ontvangen en doorgeven aan de cliënt.

Is een reading geschikt voor iedereen?

Een reading is geschikt voor iedereen die op zoek is naar antwoorden, verduidelijking of begeleiding in zijn of haar leven. Het is echter wel belangrijk om open te staan voor de antwoorden die je krijgt, en bereid te zijn om veranderingen aan te brengen in je leven.

Hoeveel tijd duurt een reading?

De duur van een reading is afhankelijk van de vragen en de hoeveelheid informatie die besproken moet worden. Gemiddeld duurt een reading tussen de 45 minuten en 1 uur.

Wat is het verschil tussen een reading en een consult bij een therapeut?

Een reading richt zich op de ziel en het spirituele aspect van het leven, terwijl een consult bij een therapeut zich richt op de emotionele, psychische en cognitieve aspecten van het leven. Een reading en een consult kunnen elkaar aanvullen, maar zijn geen vervanging voor elkaar. Het is afhankelijk van de persoonlijke situatie en voorkeur wat het meest geschikt is.

Ook lezen:

Hoe vond je dit artikel?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Factchecking: Nick Haenen | Spelling en grammatica: Sofie Janssen


Zoeken

Persoonlijkheidstesten

is het De ijdelheidstest of De ijdelheidsstest
De Stress test
Emotionele Intelligentie Test