De Joe Dispenza Methode - Het is geen wonder, het is een levensveranderende techniek

De Joe Dispenza Methode – Het is geen wonder, het is een levensveranderende techniek599 keer gelezen sinds
9
minuten leestijd
9
minuten leestijd
599 keer gelezen sinds

5
(1)

De Joe Dispenza Methode vormt een basis voor het herdefiniëren van je leven, niet langer bepaald door je verleden, maar door de onbegrensde mogelijkheden van je nieuwe toekomst.

Deze unieke benadering suggereert dat de weg naar zelfontdekking en persoonlijke groei ligt in de manier waarop we onze oude patronen overwinnen en onszelf openstellen voor een nieuw soort ervaring.

In deze blogpost onderzoeken we de reis die de Joe Dispenza Methode ons laat maken, een reis naar het ontwaken van ons ware potentieel, naar het overstijgen van onze huidige realiteit en het betreden van een wereld vol vreugde, gelukzaligheid en extase. Maak je klaar om de verhalen van je verleden los te laten en weer verliefd te worden op je toekomst.

De Joe Dispenza Methode - Het is geen wonder, het is een levensveranderende techniek

Alvast 5 van de belangrijkste punten

 1. Overwinning: Het proces van persoonlijke groei draait om overwinning – over het overwinnen van oude patronen, beperkende overtuigingen en obstakels die groei in de weg staan.

 2. Nieuwe verbindingen: In dit proces krijgen mensen talloze kansen om diepere verbindingen met zichzelf te leggen en zichzelf te overtreffen.

 3. Transcendentie: Mensen ervaren vaak transcendentale momenten waarin hun perceptie van de realiteit verbreed wordt. Deze momenten komen voort uit hun innerlijke belevingswereld en genereren gevoelens van vreugde, gelukzaligheid en extase.

 4. Loskoppeling van het verleden: Mensen stoppen met het vertellen van het verhaal van hun verleden en beginnen het verhaal van hun toekomst te vertellen. Ze voelen een diepe verbinding met hun toekomst en worden verliefd op de mogelijkheden die het biedt.

 5. Samenspel tussen lichaam en geest: Het lichaam leert op celniveau begrijpen wat de geest al intellectueel heeft begrepen. Dit leidt tot een dieper en breder begrip van het leven en de wereld, en stelt mensen in staat de waarheid van hun filosofie te belichamen.

De Reis van Zelfontdekking

In de zoektocht naar betekenis en doel, bevinden we ons vaak vastgebonden aan het verleden; gebonden aan oude patronen, oude overtuigingen en verhalen die ons definiëren op basis van wie we waren, in plaats van wie we kunnen zijn. We zijn verstrikt in een cyclus van herhaling, waarbij onze toekomst vaak een echo is van ons verleden. Echter, om volledig te groeien en te bloeien, is het noodzakelijk dat we deze ketenen verbreken en onszelf bevrijden van deze zelfopgelegde grenzen. We moeten onszelf de vrijheid en ruimte geven om te ontdekken, te creëren en te worden wie we echt bedoeld zijn te zijn.

Het Afwenden van het Verleden

Het proces van zelfontdekking en groei begint met een fundamentele verschuiving in onze perspectief en begrip van onszelf en onze plaats in de wereld. Het begint met het loslaten van ons verleden en de verhalen die we over onszelf hebben verteld. Het is een proces van bewustwording en acceptatie, waarbij we onze oude identiteit en overtuigingen ter discussie stellen en onszelf de vrijheid geven om nieuwe, authentiekere vormen van zelfexpressie en zelfrealisatie te verkennen.

De Transformatie naar de Toekomst

Omdat mensen zich zo ongelooflijk voelen dat ze niet langer verbonden zijn met hun verleden, zijn ze zo verbonden met hun toekomst dat ze stoppen met het vertellen van het verhaal van hun verleden. Ze vertellen het verhaal van hun toekomst. Ze geloven niet langer in hun verleden, ze geloven in hun toekomst. Ze zijn niet langer verbonden met hun verleden, ze zijn weer verliefd op hun toekomst. Je creëert met heel je hart en als de oxytocine-niveaus hoog zijn, ga je geloven in die toekomst die je met heel je hart creëert. Het moet geopend en geactiveerd zijn en we kunnen het meten of je het doet of niet.

De Kracht van de Toekomst

Mensen beginnen zich zo buitengewoon te voelen dat hun band met het verleden verloren gaat, ze richten hun aandacht volledig op de toekomst. Ze stoppen met het herhalen van hun verleden en beginnen hun toekomst te schetsen. Ze geloven niet meer in de beperkingen van hun verleden, maar zien mogelijkheden in hun toekomst. Ze verbreken de band met hun verleden en worden weer verliefd op de mogelijkheden van hun toekomst. Ze creëren hun toekomst met passie en overtuiging, en wanneer de oxytocine-niveaus stijgen, geloven ze sterk in de toekomst die ze vol passie hebben vormgegeven. Het is van belang dat dit proces van creatie actief en bewust gebeurt, en we kunnen inderdaad meten of dit plaatsvindt.

De Joe Dispenza Methode - Het is geen wonder, het is een levensveranderende techniek
 

De Overwinning

Mensen beginnen te beseffen dat het niet zozeer over de omstandigheden gaat, maar meer over wie ze in het proces zijn geworden. Het gaat om het ervaren van overwinning, keer op keer. Ik voorzie mensen van talloze kansen om boven zichzelf uit te stijgen en diepere verbindingen met zichzelf te maken. Ik stimuleer hun gevoelens van frustratie, ongeduld en over-analyse, omdat dit tekenen zijn dat hun oude geloofssystemen beginnen te wankelen.

De Transcendentale Ervaring

En uiteindelijk, wanneer ze besluiten om de controle los te laten en zich gewoon over te geven aan de ervaring, komen ze dat gevoel tegen, ze stappen de ervaring binnen. Ze zijn volledig opgetogen. Ze verlangen niet meer naar materiële zaken zoals een sportwagen, maar naar dat ongrijpbare ‘iets’. En wanneer dit samengaat met een transcendent moment, een moment dat de alledaagse werkelijkheid overstijgt, wordt bij terugkeer uit die innerlijke ervaring hun beeld van de werkelijkheid verbreed. Ze beginnen dingen te zien die ze nog nooit eerder hebben waargenomen, simpelweg omdat hun hersenen nog niet geprogrammeerd waren om die te zien.

De Wetenschappelijke Bewijzen

Maar dit inzicht ontstaat niet uit hun externe omgeving, het komt voort uit hun innerlijke wereld. Dat transcendente moment creëert nu een gevoel, een frequentie, die buitengewoon is. Het is vervuld van vreugde, doordrenkt van gelukzaligheid, overladen met extase. Ik heb mensen zien stilstaan omdat dit gevoel zo intens is dat het groter lijkt dan zijzelf.

De Verandering in Bewustzijn

Er ontstaat een nieuw bewustzijn in deze voetafdruk en we hebben wetenschappelijk bewijs hiervoor. Ik kan je vertellen dat je:

 • Binnen een week je hersenfunctie kunt verbeteren
 • Je hartslagcoherentie kunt verhogen
 • Het energieveld rond je lichaam kunt veranderen
 • Je immuunsysteem kunt versterken
 • Je genexpressie kunt veranderen
 • Zelfs je leven kunt verlengen

Je bezit het vermogen om aanzienlijke oxidatieve veranderingen in je cellen teweeg te brengen. Er is overtuigend onderzoek dat bevestigt dat dit de realiteit van jouw bestaan is – dat is de waarheid. Dat innerlijke wonder, die bewijslast, vormt de basis die mensen de vrijheid geeft om het te proberen.

Het Verlangen naar het Onbekende

Mensen in ons programma worden niet wakker met de gedachte: “Oh God, ik moet vandaag mediteren”. Integendeel, hun lichaam wekt hen met een verlangen om op te staan omdat ze niet willen dat de magie stopt. Als je ziet dat de afstand tussen oorzaak en gevolg, tussen denken en ervaring, kleiner wordt, dan kom je dichter bij het goddelijke. En wanneer dat gebeurt, verliezen alle dingen waarvan je dacht dat je ze wilde, hun aantrekkingskracht, omdat het proces van overwinnen je vormt tot de persoon die je wordt. En dat is iets wat niemand je kan ontnemen.

Je Bent Onvoorspelbaar

Je bent nu onvoorspelbaar geworden. Het gaat niet langer om wat je zegt, maar om wie je bent geworden. Die persoon heeft nu afscheid genomen van hun eerder voorgeprogrammeerde levensloop, ze zijn niet langer gebonden aan diezelfde toekomst. Wat ik in een intensieve week wil bereiken, is iedereen afbrengen van dat vooraf bepaalde pad en hen naar een nieuwe toekomst leiden. Voor sommigen betekent dit een enorme verandering, zoals bij mensen met kanker in stadium vier, waarbij tumoren verdwijnen.

Een Tijd in de Geschiedenis

We bevinden ons in een unieke periode in de geschiedenis. We hebben toegang tot een nooit eerder geziene hoeveelheid informatie en kennis. Wat 15 jaar geleden nog als filosofisch werd beschouwd, is nu alom bekend. Iedereen is geïnformeerd, iedereen is op de hoogte. We leven in een tijdperk waarin kennis alleen niet meer voldoende is, het is essentieel om te begrijpen hoe dingen functioneren. Het gaat niet langer enkel om theoretische inzichten, maar ook om praktische vaardigheden. Dit is het tijdperk waarin we moeten leren hoe we deze kennis in de praktijk kunnen implementeren, hoe we deze kunnen toepassen in ons dagelijkse leven.

De Joe Dispenza Methode - Het is geen wonder, het is een levensveranderende techniek

Het Brein in Actie

De hersenen in actie: wanneer mensen hun gedrag kunnen afstemmen op hun intenties en daaruit een nieuwe ervaring ontstaat, dan verrijken de netwerken in de hersenen. De capaciteit om te handelen volgens onze intenties baant nieuwe wegen en inzichten, waardoor onze denkkracht en perceptie van de wereld evolueren. Deze nieuwe ervaringen dragen bij aan het versterken en uitbreiden van onze mentale circuits, en bevorderen zo een dieper en breder begrip van ons eigen leven en de wereld om ons heen.

De Chemische Bevrijding

Wanneer je je grenzeloos begint te voelen, wanneer je het gevoel krijgt dat je het waard bent, wanneer je een ervaring beleeft die je opnieuw verliefd maakt op het leven, dan stimuleert dat een chemische reactie in het limbische deel van je hersenen. Deze reactie leert je lichaam op een fundamenteel niveau begrijpen wat je geest al op intellectueel niveau had begrepen. Als kennis bestemd is voor de geest, dan is ervaring bestemd voor het lichaam. Op dat moment belichaamt de persoon daadwerkelijk de waarheid van deze filosofie.

Conclusie

Samengevat, het proces van persoonlijke groei en zelfoverstijging is er een van het leren afstemmen van lichaam en geest. Het gaat om het overstijgen van oude patronen en overtuigingen, en het omarmen van nieuwe ervaringen en perspectieven. In dit proces verbinden mensen zich niet langer met hun verleden, maar worden ze verliefd op hun toekomst. Ze vertellen het verhaal van hun toekomst en geloven in het potentieel dat het in zich draagt. Dit wordt mogelijk gemaakt door de krachtige interactie tussen de geest en het lichaam, waarbij de ervaring van het lichaam de intellectuele kennis van de geest belichaamt. Wanneer dit gebeurt, begint de persoon de waarheid van deze filosofie te belichamen. Dit is een krachtig proces van transformatie dat leidt tot een dieper en rijker begrip van het leven en de wereld.

Bron: YouTube video

Hoe vond je dit artikel?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 5 / 5. Stemtelling: 1

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Factchecking: Nick Haenen | Spelling en grammatica: Sofie Janssen


Zoeken


Persoonlijkheidstesten ⭐

Libido Test – Mannen

Libido Test – Mannen

29 januari 20231227 views
Creëert het Universum zichzelf?

Visuele Persoonlijkheid Test

17 januari 2023940 views
Doe de ADHD test

A.D.H.D. Test

13 januari 2023596 views
Hoe inclusief ben jij? Doe de test!

Inclusiviteit Test

13 januari 2023662 views
Stress test

Stress Test

3 februari 20211768 views
Spiritualiteitstest

Spiritualiteit Test

3 februari 20211036 views
Persoonlijkheid Test

Persoonlijkheid Test

3 februari 2021823 views
IJdelheid Test

IJdelheid Test

3 februari 2021566 views
Emotionele Intelligentie Test

Emotionele Intelligentie Test

3 februari 20211154 views