De Zielenreis

De Zielenreis: een “once in a life time” – Micheal Newton544 keer gelezen sinds
4
minuten leestijd
4
minuten leestijd
544 keer gelezen sinds

0
(0)

Boeken als deze komen maar eens in je leven voorbij. Michael Newtons baanbrekende eerste boek De Zielenreis over het hiernamaals is een van de grote spirituele boeken van onze tijd. Tientallen jaren van gedetailleerd onderzoek maakten dit boek mogelijk en het kwam uiteindelijk uit toen het het meest nodig was, toen de mensheid zich meer begon open te stellen voor de metafysische oorzaken van ons bestaan.

Wat het nog specialer maakt is dat Michael aanvankelijk niet geloofde wat hij vond, maar door de ogen van duizenden cliënten kon hij een werkend model opbouwen van het hiernamaals, een begrip van onze verbinding ermee en de mogelijkheden om de wijsheid die het biedt binnen een leven te hebben in plaats van te wachten op het einde ervan. Dit boek heeft de levens van vele honderdduizenden mensen veranderd…

 • Waarom ben je hier op aarde?
 • Waar ga je heen na de dood?
 • Wat gaat er met je gebeuren als je eenmaal daar bent?

De zielenreis, Michael Newton | 9789069639130 | Boeken | bol.com

Er zijn veel boeken geschreven over vorige levens, maar er was zeer weinig informatie over het voortbestaan van onze zielen in afwachting van de wedergeboorte – totdat De Zielenreis in 1994 werd gepubliceerd. Journey of Souls is nog steeds een bestseller klassieker en geeft een samenvatting van Dr. Michael Newtons onderzoek en werk met individuen die hij in een staat van diepe hypnose bracht, waarin zij zich hun ervaringen tussen de levens als eeuwige geesten herinnerden.

Toen Dr. Michael Newton, een gecertificeerd Master Hypnotherapeut, zijn cliënten terug in de tijd begon te brengen om toegang te krijgen tot hun herinneringen aan vorige levens, stuitte hij op een ontdekking van enorme proporties: dat het mogelijk is om in de geestenwereld te “kijken” via het (geestes)oog van de proefpersonen die zich in een gehypnotiseerde of bovenbewuste staat bevinden.

Bovendien zijn cliënten in deze veranderde toestand in staat te beschrijven wat hun ziel deed tussen de levens in op aarde.In De Zielenreis vertelt en becommentarieert Dr. Newton het voortschrijdende “reisverslag” van 29 van zijn cliënten die op ontroerende wijze beschreven wat er met hen gebeurde tussen hun vroegere reïncarnaties op aarde.

Ze onthulden grafische details over hoe het voelt om te sterven, wie ons direct na de dood ontmoet, hoe de geestenwereld er werkelijk uitziet, waar we heen gaan en wat we als ziel doen, en waarom we ervoor kiezen om in bepaalde lichamen terug te komen.Het vinden van iemands plaats in de geestenwereld brengt een diep proces van genezing op gang, want het geeft inzicht in het doel achter belangrijke levenskeuzes, en hoe en waarom je ziel – en de zielen van degenen die je liefhebt – eeuwig leeft.

Het lezen van De Zielenreis

Na het lezen van De Zielenreis zul je een beter begrip krijgen van de onsterfelijkheid van de menselijke ziel... en zul je de dagelijkse persoonlijke uitdagingen met een groter gevoel van doelgerichtheid tegemoet treden, omdat je de redenen achter de gebeurtenissen in je eigen leven begint te begrijpen.Door de 29 buitengewone casestudies die worden gepresenteerd, zul je bijzonderheden leren over:

 • Hoe het voelt om te sterven Wat je ziet en voelt vlak na de dood De waarheid over “spirituele gidsen”
 • Wat er gebeurt met “gestoorde” zielen
 • Waarom je wordt toegewezen aan bepaalde zielengroepen in de geestenwereld en wat je daar doet
 • Hoe je een ander lichaam kiest om naar de aarde terug te keren.
 • De verschillende zielenniveaus:
 • Beginnend
 • Gemiddeld
 • Gevorderd
 • Wanneer en waar je voor het eerst zielsverwanten op aarde leert herkennen.
 • Het doel van het leven.

https://www.bol.com/nl/nl/p/de-zielenreis/1001004008242798/

De Zielenreis is een boek dat je leven veranderd

Al meer dan 1.000.000 mensen hebben De Zielenreis gelezen en ter harte genomen en hen hoop gegeven in moeilijke tijden. Na het lezen van De Zielenreis zul je een beter begrip krijgen van de onsterfelijkheid van je menselijke ziel. Je zult de dagelijkse uitdagingen aangaan met een groter gevoel van doelgerichtheid. Je zult de redenen achter gebeurtenissen in je eigen leven beginnen te begrijpen.

Ook lezen:

Hoe vond je dit artikel?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Factchecking: Nick Haenen | Spelling en grammatica: Sofie Janssen


Zoeken


Persoonlijkheidstesten ⭐

Libido Test – Mannen

Libido Test – Mannen

29 januari 20231227 views
Creëert het Universum zichzelf?

Visuele Persoonlijkheid Test

17 januari 2023940 views
Doe de ADHD test

A.D.H.D. Test

13 januari 2023596 views
Hoe inclusief ben jij? Doe de test!

Inclusiviteit Test

13 januari 2023662 views
Stress test

Stress Test

3 februari 20211768 views
Spiritualiteitstest

Spiritualiteit Test

3 februari 20211037 views
Persoonlijkheid Test

Persoonlijkheid Test

3 februari 2021823 views
IJdelheid Test

IJdelheid Test

3 februari 2021566 views
Emotionele Intelligentie Test

Emotionele Intelligentie Test

3 februari 20211154 views