Verander Je Denken En Handelen In 10 Minuten

Verander je Mindset in 10 Minuten746 keer gelezen sinds
5
minuten leestijd
5
minuten leestijd
746 keer gelezen sinds

0
(0)

Verander Je Denken En Handelen In 10 MinutenWil je je leven echt veranderen?

Dan moet je je mindset veranderen en je focus verleggen. Wat bedoelen we hiermee?

Het is namelijk niet genoeg om alleen maar te hopen op een toevalstreffer als je succesvol wilt zijn en een bepaalde rijkdom wilt vergaren. Je moet er volledig voor gaan en de markt zo goed kennen dat je zeker weet dat iets gaat werken.

Een standaardopleiding is niet voldoende om een buitengewoon leven te leiden. Het zal gewoon niet gebeuren. En trouwens, een belabberde inzet zal je ook niet ver brengen.

De belangrijkste doorbraak voor alle succesvolle mensen is voortdurende zelfverbetering. Dit betekent dat je jezelf moet blijven ontwikkelen en je emotionele intelligentie moet vergroten. Waarom? Omdat dit van invloed is op de mate waarin je kansen omzet in actie.

Zelfeducatie is mogelijk, maar dan moeten we onze psychologie veranderen. We moeten stoppen met doen wat iedereen doet en klagen dat het niet werkt. De realiteit is juist dat dit de beste tijd ooit is om te leven.

Als je groeit, leert, jezelf ontwikkelt en waardevolle vaardigheden verwerft, is dit de tijd waarin je het meest kunt bereiken. Denk dus in plaats van te klagen na over welke vaardigheden waarde hebben op de markt en hoe je jezelf waardevoller kunt maken dan wat dan ook.

Want precies dat maakt het verschil. Als je meer waard bent, ben je in staat om meer te geven, meer te doen en meer te veranderen.

Het belang van tijdmanagement

Iedere levende ziel heeft precies dezelfde hoeveelheid tijd. Je hebt exact dezelfde hoeveelheid tijd als iemand anders. Je moet je activiteiten beheren en ervoor zorgen dat wat je doet echt een verschil maakt.

Zorg ervoor dat je je tijd besteedt aan productieve activiteiten die je in de richting van je doel brengen. Eigenlijk is het dus een kwestie van prioriteiten stellen.

Unieke eigenschappen en vaardigheden

De eigenschappen die jou uniek maken, zijn de gaven die jou speciaal maken. Het zijn juist die dingen die je anders maken die jou effectief maken.

En als je niet in het hokje past, wil ik gewoon met je delen dat ikzelf ook nooit echt ergens tussen paste. Mensen die een visionair leven leiden, passen vaak niet in het plaatje. Trouwens, dat is precies dat wat hen zo bijzonder maakt.

Invloed van informatie en mindset

Er wordt momenteel veel gepraat over deze quote: “De persoon die je over vijf jaar zult zijn, wordt bepaald door de boeken die je nu leest en de mensen met wie je nu omgaat.”

Dit is zeker waar, maar het geldt ook voor alles wat je doet. De persoon die je in de toekomst zult zijn, wordt bepaald door alles wat je vandaag doet: de mensen met wie je omgaat, maar nog belangrijker, de mensen naar wie je luistert, de meningen die je gelooft, de boeken die je leest of de filmpjes die je bekijkt.

Alle informatie die je tot je neemt, positief of negatief, zal invloed hebben op je toekomst.

Actie ondernemen voor verandering

Wat je ook doet, als je alleen maar belabberde informatie tot je neemt, zul je merken dat je toekomst ook uit rotzooi zal bestaan. Kies ervoor om je geest alleen te voeden met succesvolle gedachten en omring jezelf met mensen die dezelfde ambitie hebben.

Het maakt niet uit waar je je informatie vandaan haalt: je kunt lezen, luisteren naar podcasts of filmpjes bekijken. Het maakt niet uit, zolang je maar elke dag je geest voedt. Je toekomst smeekt je als het ware om discipline.

Je toekomst smeekt dat je niet hetzelfde bent als de rest, dat je meer leert dan de rest, dat je harder en slimmer werkt dan de rest. Je toekomst smeekt je om nu het werk te doen zodat je later kunt genieten.

Hit the Gym

Verander je Mindset in 10 Minuten

Als je echt klaar wilt zijn voor succes, dan is het cruciaal om ook aandacht te besteden aan je fysieke gezondheid. Het is namelijk zo dat een gezond lichaam en een gezonde geest hand in hand gaan. Dus, het is tijd om de sportschool te bezoeken, of ‘hit the gym’, zoals we het graag zeggen.

Regelmatig sporten is niet alleen goed voor je lichaam, maar het verhoogt ook je zelfvertrouwen. Elke keer dat je een training voltooit, elke keer dat je een nieuw persoonlijk record zet, bewijs je aan jezelf dat je doelen kunt stellen en ze kunt bereiken. Dit gevoel van prestatie is ongelooflijk krachtig en het kan je helpen om ook in andere aspecten van je leven succes te behalen.

Geloof in mogelijkheden

Als je iemand kent die dromen of doelen had en die ze heeft behaald, weet je diep van binnen dat als iemand anders het kan, jij het ook kunt.

Het is dus mogelijk.

Als iemand anders zijn droom tot werkelijkheid kan maken, dan is het mogelijk dat jij dat ook kunt. Dus als je begint te kijken naar waar je naartoe wilt, omarm dan het idee dat het mogelijk is. Ik ben gezegend met bijzondere en unieke eigenschappen en heb veel voor me. Ik heb ontzettend veel goede dingen in me.

En het is mogelijk dat ik mijn grootsheid kan laten zien aan de wereld. Het is mogelijk dat ik mijn eigen boek kan schrijven, mijn eigen bedrijf kan hebben, ik kan de reis maken en de wereld rondreizen.

Het is mogelijk dat ik weer kan opkrabbelen na tegenslagenen mijn leven opnieuw kan uitvinden. Het is mogelijk, ongeacht waar ik nu ben, dat de dingen beter kunnen worden voor mij. Ik kan het dus ook. Ik kan het en ga ervoor.

Ga ervoor!

YouTube video

Hoe vond je dit artikel?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Factchecking: Nick Haenen | Spelling en grammatica: Sofie Janssen


Laat je een berichtje achter?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken