Dating apps

Waarom je beter kan wachten met seks totdat..835 keer gelezen sinds
8
minuten leestijd
8
minuten leestijd
835 keer gelezen sinds

5
(1)

Ben je het beu om te voelen als slechts een van de vele opties voor mannen op dating apps? Ontdek waarom je beter kan wachten met seks te hebben met iemand totdat ze duidelijk laten zien dat ze een relatie willen, en niet enkel een losse affaire.

Dating apps wachten met seks

De dating scene is meedogenloos

Als professioneel matchmaker gevestigd in Los Angeles, wat ik graag omschrijf als “de Bagdad van dating,” heb ik honderden vrouwen geholpen bij het vinden van hun perfecte match. Van A-lijst celebrities tot succesvolle zakenvrouwen en cover modellen, ze begrijpen allemaal niet waarom ze geen exclusieve relatie kunnen krijgen met een leuke man.

De dating scene is ruw in LA (en in elke andere stad, en elk ander dorp, en voor onze hele generatie), en ik ben ervan overtuigd dat de dating apps een grote rol spelen in het veranderen van de manier waarop mensen daten.

Als mannen voornamelijk vrouwen ontmoeten via dating apps, hebben ze een totaal andere mentale houding dan mannen uit het verleden die alleen op basis van wie ze in hun dagelijks leven tegenkwamen, daten. In dit artikel zal ik uitleggen waarom het belangrijk is om te wachten met het hebben van seks totdat iemand duidelijk laat zien dat ze een relatie willen, en niet alleen maar op zoek zijn naar een losse affaire.

Dating apps hebben de dating scene volledig veranderd.

Als een man sterk afhankelijk is van dating apps als zijn primaire manier om vrouwen te ontmoeten, komt hij de dating scene binnen met een compleet andere mentale houding dan mannen uit het verleden. Mannen die voornamelijk vrouwen in het echte leven ontmoeten, hebben minder opties, dus als ze een geweldige vrouw als jij tegenkomen, beseffen ze hoe moeilijk het is om zulke vrouwen te vinden.

Aan de andere kant hebben mannen die voornamelijk vrouwen ontmoeten via dating apps dezelfde gevoelens van frustratie en het begrip dat het ontmoeten van een geweldige vrouw moeilijk is, maar ze hebben een “Vegas gokmachines mentaliteit” als het gaat om dating.

Maar wat als de volgende vrouw nog beter is?

De dating apps conditioneren mannen (LibidoTest voor mannen) om te denken dat dating is als het spelen van gokkasten in het Venetian. Ze kunnen zich voorstellen dat ze net de jackpot hebben gewonnen door een slimme, leuke en mooie vrouw te ontmoeten met wie ze een connectie hebben, maar de gokkast (aka de dating app) stimuleert hen om “door te blijven spelen.

Ze lijden aan wat een van mijn zakenpartners en matchmaking magnate, Patti Stanger, “The Million Dollar Matchmaker,” identificeert als het zoeken naar de “Bigger Better Deal”. “Ja, wow, deze vrouw is geweldig,” denken ze, “Maar wat als de volgende vrouw nog beter is?”

Studies hebben uitgewezen dat een man die vrouwen voornamelijk via dating apps ontmoet, gemiddeld ongeveer zes vrouwen tegelijkertijd date. Dit kan misschien somber zijn om te bedenken, maar als je het dating gebied betreedt, is het belangrijk om te begrijpen wat je te wachten staat. En volgens “How to Lose a Guy in Ten Days,” is liefde en oorlog toch alles behalve eerlijk?

Daarom is het belangrijk om deze potentiële relatie met een open hart, maar met stevige grenzen, te beginnen. Wees jezelf, heb plezier op je dates, maar hou ook je wits bij je en houd je opties open… net als hij doet. Als het gaat om seks, worden de dingen interessant. Laat me uitleggen wat de mentale houding is van veel mannen die regelmatig datingapps gebruiken. Dit kan moeilijk te verteren zijn, dus neem een diepe adem en neem een slok van je Pinot.

Mannen plaatsen vrouwen in twee verschillende categorieën:

Categorie 1:

Vrouwen met wie hij zou willen slapen. Deze categorie is enorm. Doe een kleine enquête onder je vrienden en vraag hen of ze met jou zouden willen slapen. Vraag hen of ze met je vriendin Jessica zouden willen slapen. Vraag hen of ze met de vrouw zouden willen slapen die over straat loopt.

Vraag hen of ze met hun vrouwelijke econoom uit de college-tijd zouden willen slapen. Vraag hen of ze met de barista bij Starbucks zouden willen slapen. Ik ga je nu iets vertellen wat je verbluft zal doen staan en wat ik magisch kan lezen in de gedachten van al je vrienden: het antwoord is JA. De meerderheid van alleenstaande, heteroseksuele mannen zou met de meerderheid van de vrouwen willen slapen.

Categorie 2:

Vrouwen met wie hij een relatie wil. Dit is de kleinere categorie. Dit zijn de vrouwen die hij respecteert, die hij waardeert, die hij een kans wil geven om een toekomst mee op te bouwen. Dit zijn de vrouwen die hij niet alleen maar als een seksuele ervaring ziet. Dit zijn de vrouwen waar hij een emotionele verbinding mee heeft. Als je seks hebt met iemand voordat hij duidelijk heeft laten zien dat hij je in deze tweede categorie ziet, is de kans groot dat je in de eerste categorie terechtkomt.

Als je in de eerste categorie terechtkomt, is de kans groot dat je een van zijn “opties” bent, in plaats van de enige vrouw met wie hij een toekomst wil opbouwen. Als je seks hebt met iemand voordat hij duidelijk heeft laten zien dat hij je in de tweede categorie ziet, geef je hem de kans om je op te nemen in zijn “rotatie” van vrouwen die hij date, in plaats van je te laten zien hoe speciaal je bent en hoe hard hij ernaar streeft om met jou exclusief te zijn.

Wacht totdat hij duidelijk laat zien dat hij je in de tweede categorie ziet voordat je seks met hem hebt. Als hij niet duidelijk laat zien dat hij je in de tweede categorie ziet, wacht dan gewoon. Het is niet makkelijk om te wachten, maar het is het waard om te wachten totdat je iemand vindt die je in de tweede categorie ziet.

Kijk eerst de kat uit de boom. Langer dan een week.

Ik weet dat het moeilijk kan zijn om te wachten met het hebben van seks totdat iemand duidelijk laat zien dat ze een relatie willen, vooral als de chemie goed is en je de aantrekkingskracht voelt. Het is moeilijk om te wachten als je denkt dat het misschien nooit zal gebeuren. Het is moeilijk om te wachten als je bang bent dat je iemand zult verliezen omdat je wacht. Maar het is belangrijk om te onthouden dat seks niet het enige is wat een relatie speciaal maakt.

Er zijn zoveel andere manieren om verbonden te zijn met iemand en om elkaar te laten zien hoe speciaal we zijn. Als iemand echt van je houdt en een toekomst met je wil opbouwen, zullen ze begrijpen waarom je wacht en zullen ze er alles aan doen om je te laten zien hoe speciaal je bent en hoe hard ze ernaar streven om met je exclusief te zijn.Als iemand niet begrijpt waarom je wacht of niet bereid is om de tijd te nemen om je te laten zien hoe speciaal je bent en om duidelijk te laten zien dat ze een toekomst met je willen opbouwen, dan is die persoon misschien niet de juiste persoon voor je.

Het is beter om te wachten met seks totdat je iemand vindt die begrijpt waarom je wacht

Het is beter om te wachten totdat je iemand vindt die begrijpt waarom je wacht en die bereid is om de tijd te nemen om een emotionele verbinding met je op te bouwen. Als je seks hebt met iemand voordat je weet dat ze echt van je houden en een toekomst met je willen opbouwen, kan dat leiden tot emotionele pijn en verwarring. Het is belangrijk om je grenzen te stellen en te wachten totdat je iemand vindt die je respecteert en die bereid is om de tijd te nemen om je te laten zien hoe speciaal je bent.

Het is belangrijk om te onthouden dat dit artikel alleen van toepassing is op mannen die voornamelijk vrouwen ontmoeten via dating apps en die een “Vegas gokmachines mentaliteit” hebben als het gaat om dating. Dit is niet van toepassing op alle mannen. Er zijn veel mannen die vrouwen ontmoeten via andere middelen en die serieuze, exclusieve relaties willen opbouwen met een specifieke vrouw.

Het is belangrijk om je eigen grenzen te bepalen en te luisteren naar je intuïtie

Als je een man ontmoet die niet afhankelijk is van dating apps en die duidelijk laat zien dat hij je in de tweede categorie ziet en een toekomst met je wil opbouwen, dan is het misschien wel oké om seks met hem te hebben. Het is belangrijk om je eigen grenzen te bepalen en te luisteren naar je intuïtie. Als je een goed gevoel hebt over iemand en als hij duidelijk laat zien dat hij je respecteert en een toekomst met je wil opbouwen, dan is het niet op dat moment de beste om te wachten met seks.

Maar als je twijfels hebt of als hij niet duidelijk laat zien dat hij je in de tweede categorie ziet, is het misschien beter om te wachten met het hebben van seks. Het is altijd belangrijk om je eigen grenzen te respecteren en te luisteren naar je intuïtie.

Originally published at EliteDaily.com<

Bron: https://www.matchmakersinthecity.com/single-post/2017/09/13/matchmakers-tell-clients-not-to-have-sex-with-someone-until-this-happens

Ook lezen:

Hoe vond je dit artikel?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 5 / 5. Stemtelling: 1

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Omdat je dit bericht zo kon waarderen.. Zou je het willen delen?

Volg ons op sociale media!

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor je was!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Factchecking: Nick Haenen | Spelling en grammatica: Sofie Janssen


Gerelateerde Artikelen:

Zoeken