14 redenen waarom moderne vrouw steeds vaker voor de Sigma man

15 redenen waarom de moderne vrouw steeds vaker valt voor de Sigma man1346 keer gelezen sinds
11
minuten leestijd
11
minuten leestijd
1346 keer gelezen sinds

0
(0)

Het lijkt steeds vaker voor te komen dat moderne vrouwen zich aangetrokken voelen tot de Sigma-man. Dit type man is onafhankelijk, vastberaden en past niet binnen de algemene normen van de maatschappij. Hij valt op doordat hij zich onderscheidt van de massa en beschikt over eigenschappen die hem aantrekkelijk maken voor het andere geslacht.

sigma man test

Hoewel de Sigma-man vaak als een einzelgänger wordt gezien, kunnen vrouwen niet anders dan voor hem vallen vanwege zijn unieke aard en charisma. Maar welke eigenschappen maken de Sigma-man zo speciaal en waarom vallen moderne vrouwen voor hem? Hieronder vindt u 10 redenen waarom moderne vrouwen voor de Sigma-man vallen.

1. Ze laten zich niet gemakkelijk intimideren

Sigma-mannen zijn dapper en vol zelfvertrouwen en worden niet snel geïntimideerd door anderen, zelfs niet door mensen die machtiger of rijker zijn dan zijzelf. Sommigen zien deze mannen als koppig en moeilijk benaderbaar omdat ze weigeren om zich aan te passen aan de meerderheid.

Dit maakt hen ongelooflijk aantrekkelijk voor moderne vrouwen, omdat ze opvallen tussen andere mannen en niet gemakkelijk beïnvloed worden door de status quo. Dit betekent niet dat ze respectloos zijn, maar eerder dat ze zelfverzekerd en zeker genoeg zijn om hun eigen beslissingen te nemen.

Dit is een kwaliteit die moderne vrouwen extreem aantrekkelijk vinden, omdat ze zich veilig willen voelen in het gezelschap van hun man. Dit gevoel van veiligheid maakt hen zo verleidelijk. Ze zijn misschien niet groot en gespierd, maar ze hebben een innerlijke kracht die moeilijk te weerstaan is.

2. Hun charisma trekt vrouwen aan en maakt hen aantrekkelijker dan alpha-mannen

Wanneer een Sigma-man een kamer binnenkomt, zijn alle ogen op hem gericht. Hij straalt een aura van zelfvertrouwen en zekerheid uit die vrouwen betovert. Zijn charme en gevatheid zijn onweerstaanbaar, waardoor zijn aanwezigheid onmiskenbaar is. Dit charisma trekt moderne vrouwen aan, die het moeilijk vinden om de magnetische aantrekkingskracht te weerstaan.

Alfa-mannen kunnen fysiek aantrekkelijk zijn, maar hun arrogantie en overmoed kunnen snel afstotend worden. Ze waren vroeger de topkeuze van vrouwen, maar naarmate de tijd verstrijkt, worden Sigma-mannen langzaam maar zeker aantrekkelijker in de ogen van vrouwen.

Hun vermogen om onafhankelijk te denken en te handelen is een eigenschap die moderne vrouwen ongelooflijk aantrekkelijk vinden. Ze kunnen zichzelf losmaken van de kudde om hun eigen beslissingen te nemen, zonder te hoeven vertrouwen op iemand anders. Dit inspireert zoveel vertrouwen in de mensen om hen heen, waardoor ze nog aantrekkelijker worden.

14 redenen waarom moderne vrouw steeds vaker voor de Sigma man

3. Ze zijn mysterieus en intrigerend omdat ze niet veel over zichzelf onthullen

Een bijzondere eigenschap van de Sigma-man is dat hij op een zeer emotioneel niveau verbinding maakt. Hoewel het even kan duren voordat hij zich opent, zijn zeer eerlijke en loyale minnaars onder die harde buitenkant zit veel liefde klaar om te delen.

Vrouwen kunnen dit voelen door alleen maar met hem te praten, omdat zijn woorden en daden een zeker gewicht dragen dat door hem heen straalt. Het gebrek aan informatie is een bron van intrige voor moderne vrouwen die op zoek zijn naar iemand die uniek en interessant is.

4. Ze zorgen voor zichzelf zonder op hulp van anderen te hoeven rekenen

Sigma-mannen zijn op een heel ander niveau zelfvoorzienend. Ze hebben niemand anders nodig om dingen voor hen te doen, want ze kunnen voor zichzelf zorgen zonder hulp. Ze hebben een sterk gevoel van identiteit en doel, waardoor ze zeer onafhankelijk zijn. Ze hebben niemand anders nodig om hen te vertellen wat ze moeten doen en hoe ze moeten leven.

Ze zijn volledig in staat om de controle te nemen en zichzelf in de goede richting te leiden. Deze zelfverzekerdheid is ongelooflijk aantrekkelijk voor moderne vrouwen omdat het laat zien dat deze mannen niet alleen zelfverzekerd en onafhankelijk zijn, maar ook verantwoordelijkheid kunnen nemen voor hun acties.

Ze wachten niet op iemand anders om hen te helpen als het moeilijk wordt, in plaats daarvan nemen ze de zaken in eigen handen en vinden ze een manier om erdoorheen te komen. Dit is iets dat vrouwen waarderen en bewonderen.

14 redenen waarom moderne vrouw steeds vaker voor de Sigma man

5. Een van de grootste voordelen van een Sigma-man is hun intelligentie.

Deze mannen hebben een sterk analytisch vermogen en zijn in staat om complexe problemen op te lossen. Ze hebben de neiging om veel na te denken en te overwegen voordat ze een beslissing nemen.

Dit betekent dat ze niet impulsief handelen en zorgvuldig nadenken over de gevolgen van hun acties. Dit maakt hen zeer verstandig en intelligent, wat zeer aantrekkelijk is voor veel vrouwen. Ze hebben ook een goed gevoel voor humor en zijn in staat om grappige opmerkingen te maken die het ijs breken en mensen op hun gemak stellen.

6. Ze zijn niet bang om hun mening te geven

Een andere aantrekkelijke eigenschap van Sigma-mannen is hun vermogen om te communiceren. Hoewel ze misschien niet zo spraakzaam zijn als sommige andere mannen, weten ze hoe ze duidelijk kunnen communiceren en hun gedachten en gevoelens kunnen uiten.

Ze zijn niet bang om hun mening te geven en zijn zich bewust van hoe hun woorden anderen kunnen beïnvloeden. Dit vermogen om effectief te communiceren maakt hen zeer aantrekkelijk voor vrouwen die op zoek zijn naar een man die open en eerlijk is over zijn gevoelens en gedachten.

7. Een ander kenmerk van Sigma-mannen is hun onafhankelijkheid.

Ze hebben de neiging om hun eigen pad te kiezen en zich niet te laten beperken door wat anderen denken of doen. Ze zijn niet bang om risico’s te nemen en nieuwe dingen uit te proberen. Dit onafhankelijke karakter maakt hen zeer aantrekkelijk voor vrouwen die op zoek zijn naar een man die niet bang is om anders te zijn en zijn eigen weg te gaan.

8. Sigma-mannen hebben ook een sterke werkethiek.

Ze zijn toegewijd aan hun werk en hebben de neiging om zeer productief te zijn. Ze nemen hun werk serieus en zetten zich in om het werk op tijd en op de juiste manier af te ronden. Dit maakt hen zeer aantrekkelijk voor vrouwen die op zoek zijn naar een man die zich inzet voor zijn werk en zijn verantwoordelijkheden serieus neemt.

9. Sigma-mannen begrijpen de emoties van anderen

Ondanks hun onafhankelijkheid en zelfvoorzienendheid, tonen Sigma-mannen nog steeds empathie naar anderen. Hoewel ze misschien stoïcijns lijken aan de buitenkant, zijn ze nog steeds gevoelig voor de gevoelens van andere mensen.

Sigma-mannen begrijpen de emoties van anderen beter dan Alpha-mannen. Alfa’s zijn vooral bezig met zichzelf (LibidoTest voor mannen) en wat ze kunnen krijgen, terwijl Sigma-mannen empathisch zijn jegens anderen.

Ze weten hoe hun woorden en daden anderen kunnen beïnvloeden en zullen niemand kwetsen om te krijgen wat ze willen. Dit subtiele gebaar is zeer aantrekkelijk voor vrouwen die op zoek zijn naar iemand die overweging heeft voor anderen.

10. Sigma-mannen zijn ook onconventionele denkers.

Ze denken na over de mogelijkheden en richten zich niet op de mogelijke obstakels. Ze dromen van eindeloze mogelijkheden en gaan complexe problemen aan waar anderen natuurlijk voor wegrennen. Hun onconventionele aard maakt hen anders dan andere mensen.

Sigma-mannen zijn niet bang om vragen te stellen die anderen vermijden. Ze willen tot op de bodem uitzoeken wat er verborgen zit in de samenleving. Ze dagen normen uit en conformeren zich niet aan de status quo. Dit geeft hen ook de mogelijkheid om originele ideeën te creëren vanaf de grond af aan.

11. Ze vermijden alles wat zal leiden tot een argument

Sigma-mannen zijn ook volwassen genoeg om niet betrokken te raken bij drama of kleine ruzies. Ze vermijden alles wat zal leiden tot een argument en proberen altijd een uitweg te vinden. Ze lijken altijd ongeïnteresseerd en lopen liever weg dan erbij te blijven. Dit betekent niet dat ze verlegen of bang zijn, maar ze weten wanneer het tijd is om terug te trekken en de dingen te laten afkoelen.

Hoewel sommige vrouwen dit misschien niet aantrekkelijk vinden, houden de meeste vrouwen ervan dat Sigma-mannen begrijpen wanneer ze serieus moeten zijn en geen onnodig drama veroorzaken. Dit volwassen gedrag is een grote afslag en kan de sleutel zijn tot het ontgrendelen van vele deuren in een relatie.

12. Ze passen niet in bij de rest en zijn altijd op zichzelf

Sigma-mannen volgen de menigte niet en conformeren zich niet aan sociale normen. Ze passen niet in bij de rest en zijn altijd op zichzelf. Ze zijn echter perfect in staat om voor zichzelf te zorgen en hebben geen hulp nodig van anderen. Ze zijn uniek en trots op hun individualiteit. Ze willen niet zijn zoals iedereen en ze passen zich niet aan om ergens bij te horen.

Ze volgen hun eigen pad, zelfs als dit betekent dat ze tegen de stroom in moeten zwemmen. Moderne vrouwen zijn moe van mannen die zich conformeren aan externe druk en vinden dit helemaal niet aantrekkelijk. Ze willen een man die sterk genoeg is om zijn eigen standpunt in te nemen en alles aan te kunnen wat het leven op hem afvuurt, zelfs als dit betekent dat hij onpopulaire beslissingen moet nemen of tegen de stroom in moet gaan.

Dit is waarom Sigma-mannen opvallen zonder zelfs maar te proberen. Vrouwen vinden het aantrekkelijk dat ze niet bang zijn om anders te zijn en op te komen voor waar ze in geloven, ongeacht wat anderen zeggen. Dit maakt hen diep aantrekkelijk en intrigerend voor vrouwen.

14 redenen waarom moderne vrouw steeds vaker voor de Sigma man

13. Sigma-mannen weten hoe ze een vrouw aan het lachen kunnen maken

Deze mannen zijn heel goed in staat om een paar grappen en opmerkingen in elk gesprek te gooien om de sfeer luchtiger te maken. Wanneer een Sigma in de buurt van een vrouw is, weet hij wanneer hij serieus moet zijn en wanneer hij een grapje moet maken. Hoewel Sigma-mannen vrouwen zelden complimenteren, hebben ze een speciale gave om haar aan het lachen te maken.

De auteur, Mantak Choia (1944), geboren in Thailand, geeft een grondige opleiding genoten in verschillende klassieke Oosterse gezondheidssystemen. Momenteel woont en werkt Mantak Chia in de Verenigde Staten. Hij is een veelgevraagd spreker en heeft intussen vele malen Nederland bezocht om workshops en lezingen te geven.

Dit is een van de meest krachtige vormen van flirten en het wordt altijd gewaardeerd door vrouwen. Sigma-mannen lijken misschien saai aan de buitenkant, maar het zijn eigenlijk heel interessante mensen om bij te zijn. Ze lijken altijd het perfecte ding te zeggen in elke situatie, wat hun intelligentie en scherpzinnigheid aangeeft.

14. Scherpzinnigheid en intelligentie

We zien vaak mannen die te hard proberen om grappig te zijn en hierdoor wanhopig en behoeftig overkomen. Ze gebruiken misschien cheesy openingszinnen of vertellen ongepaste grappen, denkend dat dit hen aantrekkelijker zal maken. Dit is echter niet het geval bij Sigma-mannen, omdat hun scherpzinnigheid en intelligentie natuurlijk en subtiel zijn. Ze kunnen zich vrij uitdrukken en weten hoe ze moeten luisteren.

Sigma-mannen weten hoe ze hun leven in balans kunnen brengen en prioriteren wat belangrijk is. In tegenstelling tot de meeste andere mannen die nog aan het uitvogelen zijn wat ze willen, hebben Sigma-mannen hun ogen al gericht op een doel. Ze begrijpen dat het leven om balans draait en prioriteren hun doelen dienovereenkomstig.

15. Moderne vrouwen waarderen deze mentaliteit

Of het nu gaat om een promotie op het werk, zorgen voor hun fysieke gezondheid of hun financiën laten groeien, ze hebben altijd iets in gedachten en zijn niet bang om het na te streven. Moderne vrouwen waarderen deze mentaliteit omdat ze geen partner willen die alleen maar dagelijks leeft zonder enige richting. Niet alleen lijkt dit onverantwoordelijk, maar het is ook niet erg aantrekkelijk.

Het is een teken van zwakte en vrouwen houden daar niet van. Terwijl Sigma-mannen hard werken om hun doelen te bereiken, begrijpen ze ook wanneer ze even rust moeten nemen en van het leven moeten genieten. Ze weten hoe ze plezier moeten hebben en vergeten niet om zichzelf te belonen na al het harde werken. Deze balans tussen werk en vrije tijd is iets waar elke vrouw naar verlangt in haar partner.

sigma man test

Conclusie

In het kort zijn Sigma-mannen unieke individuen die weten hoe ze voor zichzelf moeten zorgen en hun eigen weg moeten volgen. Ze weten hoe ze een vrouw aan het lachen kunnen maken en hebben een goede balans tussen werk en vrije tijd.

Dit maakt hen zeer aantrekkelijk voor moderne vrouwen die op zoek zijn naar iemand die sterk is, zichzelf niet conformeer aan externe druk en een doel in het leven heeft. Als je een Sigma-man bent, wees dan trots op wie je bent en blijf jezelf altijd trouw, want dat is wat vrouwen echt aantrekkelijk vinden.

Bron: YouTube video

Hoe vond je dit artikel?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Factchecking: Nick Haenen | Spelling en grammatica: Sofie Janssen


Zoeken


Persoonlijkheidstesten ⭐

Libido Test – Mannen

Libido Test – Mannen

29 januari 20231207 views
Creëert het Universum zichzelf?

Visuele Persoonlijkheid Test

17 januari 2023913 views
Doe de ADHD test

A.D.H.D. Test

13 januari 2023577 views
Hoe inclusief ben jij? Doe de test!

Inclusiviteit Test

13 januari 2023641 views
Stress test

Stress Test

3 februari 20211742 views
Spiritualiteitstest

Spiritualiteit Test

3 februari 20211016 views
Persoonlijkheid Test

Persoonlijkheid Test

3 februari 2021808 views
IJdelheid Test

IJdelheid Test

3 februari 2021546 views
Emotionele Intelligentie Test

Emotionele Intelligentie Test

3 februari 20211131 views