Hoe meer geluk in je leven, des te meer mensen in je directe omgeving ook gelukkig kunnen zijn. Geluk is namelijk besmettelijk, maar wat kun je doen om ervoor te zorgen dat je niet de enige bent die aan het glimlachen

3 Manieren om meer geluk in je leven te krijgen in 7 stappen806 keer gelezen sinds
5
minuten leestijd
5
minuten leestijd
806 keer gelezen sinds

0
(0)

We weten nu meer dan ooit dat geluk besmettelijk is.

Hoe meer geluk in je leven, des te meer mensen in je directe omgeving ook gelukkig kunnen zijn. Geluk is namelijk besmettelijk, maar wat kun je doen om ervoor te zorgen dat je niet de enige bent die aan het glimlachen is tijdens moeilijke tijden?

Soms moeten we investeren om geluk in je leven te krijgen zodat we het kunnen weggeven. Hier zijn wat tips over hoe je een beetje meer geluk in je leven kunt krijgen:

  • Praat met iemand – praat met iemand die je vertrouwen kan
  • Zorg goed voor jezelf – door kleine dingen te doen die je geluk in je leven geven, stimuleer je het dopamine niveau en voel je je gelukkiger. Geluk begint altijd van binnenuit. Het is de instelling die je hebt als bij de dingen die je in je leven doet.
  • Als je echt erover nadenkt, dan besef je dat (je) geluk afhangt van de manier waarop je denkt over jezelf, je omgeving en de mensen met wie je omgaat. De enige manier waarop je gelukkig kunt zijn is door over jezelf het geluk in je leven te geven.

Hoe meer geluk in je leven, des te meer mensen in je directe omgeving ook gelukkig kunnen zijn. Geluk is namelijk besmettelijk, maar wat kun je doen om ervoor te zorgen dat je niet de enige bent die aan het glimlachenDus hoe denk je? Denk je over wat je hebt of wat je niet hebt? Hoe denk je over jezelf? Hoe denk je over de mensen om je heen? De keuzes die je maakt zullen je leven en geluk bepalen.

Streef activiteiten na die voldoening geven – begin met een nieuwe hobby of probeer iets nieuws.

Geluk is besmettelijk

Hoe krijg je meer geluk in je leven”

  • Doe iets waardoor je je goed voelt – ga wandelen, neem een bad, mediteer.
  • Maak je leven meer bevredigend – streef activiteiten na die bevredigend zijn en je een goed gevoel geven.
  • Wees in het moment – leef in het heden.
  • Denk aan de positieve dingen – vind een manier om dankbaar te zijn.
  • Doe iets voor iemand anders – wees aardig voor mensen.
  • Zoek dingen om blij over te zijn – waardeer de kleine dingen.
  • Praat positief over anderen met anderen

“Je kunt de wind niet veranderen, maar je kunt wel je zeilen bijstellen”

– Mark Twain

Hoe leef je een gelukkiger leven? Het antwoord is simpel. Doe gewoon iets waar je van geniet, iets dat je een goed gevoel geeft, iets dat je gelukkig maakt. Geluk komt eerst van binnenuit.

Eigenliefde is de mooiste vorm van liefde die er bestaat

Als je een moeilijke tijd doormaakt, neem dan even pauze en kijk naar jezelf in de spiegel. Je bent meer dan het probleem, je bent de oplossing. Dit is de mooiste vorm van liefde die er is. Hou van jezelf, en laat de liefde stromen. Het geeft heel veel meer voldoening

Is eigenliefde niet egoïstisch?

Nee zelfliefde is niet hetzelfde als egoïsme. Als je van jezelf houdt, neem je de beste beslissingen voor jezelf. Als je slechte beslissingen neemt, doe je dat misschien omdat je niet gelukkig bent.Ik geloof dat deze zogenaamde negatieve mensen om ons heen onze leraren zijn.

Als je je leven beter wilt maken, moet je beginnen met jezelf te verbeteren. Wanneer je dit doet, zul je zien dat deze zogenaamde negatieve mensen om je heen gelukkiger zullen zijn en jou ook gelukkiger zullen maken.

We zijn nooit in een positie om alleen gelukkig te zijn. Wanneer je begint met jezelf te verbeteren, zul je merken dat je anderen ook gelukkig kunt maken.

Jezelf kennen is weten dat je van jezelf houdt

Van jezelf houden is weten dat je niet alleen in staat bent om dingen te doen, maar toch in staat bent om gelukkig te zijn.

Zelfliefde is genoeg van jezelf houden om jezelf de waarheid te vertellen over je gebreken.

Zelfliefde is jezelf kennen zoals je bent, je uniekheid te accepteren, jezelf respecteren en van jezelf houden.

Geluk in je leven moet je primaire doel zijn van je hele bestaan

Wat moet ik doen met al die negatieve mensen om mij heen? Kan ik niet beter die zogenaamde vriendschappen verbreken als ze mij alleen maar energie kosten?  Het is beter om een paar negatieve relaties op afstand te houden dan om ze allemaal binnen te laten. Als je te veel negatieve mensen om je heen hebt, kost het je veel energie om ze allemaal aan te kunnen. Als je een paar goede vrienden behoudt, kun je een hoop negativiteit vermijden.

In mijn relaties heb ik gemerkt dat ik veel negativiteit aankan en toch een gezonde en positieve relatie kan onderhouden met de mensen om wie ik geef.

Als iemand je pijn doet, is het makkelijk om boos te zijn, of te blijven. Maar soms moet je je er echter overheen zetten. Je moet het loslaten en dan zul je je veel beter voelen.

Als je zelf iemand pijn doet is het goed om erbij te vertellen wat je voelt. Als iemand dan zelfs nog bozer wordt is het tijd om te breken met deze “vriendschappen”

Powerful Self Concept Affirmations and Meditation

Youtube video

Hoe vond je dit artikel?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Omdat je dit bericht zo kon waarderen.. Zou je het willen delen?

Volg ons op sociale media!

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor je was!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Image Not Found

Factchecking: Nick Haenen | Spelling en grammatica: Sofie Janssen


Gerelateerde Artikelen

Zoeken