segment intending

Segment Intending – Esther Hicks688 keer gelezen sinds
8
minuten leestijd
8
minuten leestijd
688 keer gelezen sinds

5
(2)

In dit artikel gaan we dieper in op “segment intending” en de kracht van momentum en hoe we dit kunnen gebruiken om ons leven te verbeteren. We zullen bespreken hoe we ons kunnen richten op wat er in de toekomst gaat gebeuren in plaats van op het huidige moment, hoe herinneringen en observaties ons in “slow motion” of in “no motion” houden.

Rare Earth Hypothesis

Het belang van focus op wat er in de toekomst gaat gebeuren in plaats van op het huidige moment

Veel mensen zijn geneigd om zich te richten op wat er op dit moment gebeurt in hun leven, in plaats van te richten op wat er in de toekomst gaat gebeuren. Dit kan leiden tot een gebrek aan motivatie en doelgerichtheid. Door je te richten op wat er in de toekomst gaat gebeuren, kun je jezelf beter voorbereiden en je doelen bereiken.

Hoe herinneringen en observaties ons in “slow motion” of “no motion” houden

Herinneringen en observaties kunnen ons in “slow motion” of “no motion” houden door ons te laten vasthouden aan het verleden of het heden. Dit kan leiden tot een gebrek aan groei en verandering. Het is belangrijk om te leren van het verleden en het heden, maar het is even belangrijk om te blijven groeien en veranderen door ons te richten op de toekomst.

Hoe we ons leven moeten benaderen vanuit het perspectief van “wat kan ik doen om mijn Vortex te kalibreren”

Het is belangrijk om ons leven te benaderen vanuit het perspectief van “wat kan ik doen om mijn Vortex te kalibreren”. Dit betekent dat we ons moeten richten op wat we willen bereiken in plaats van op wat we niet willen. Door ons te richten op wat we willen, kunnen we onze Vortex kalibreren en de dingen aantrekken die we willen.

Stap 1 momenten

Wanneer we ons richten op iets wat we niet willen, zijn we eigenlijk aan het richten op een gebrek. Dit kan leiden tot een negatieve spiraal van gedachten en gevoelens.

In plaats van ons te richten op wat we niet willen, moeten we ons richten op wat we wel willen. Dit is waar de kracht van momentum in komt. Door ons te richten op onze doelen en dromen, kunnen we onze Vortex kalibreren en de kracht van de wet van aantrekking aanwenden om ons leven te creëren zoals we het willen.

Hoe we moeten beschouwen dat het gebeuren van iets dat we niet willen een verhelderend moment kan zijn in plaats van een slecht moment. Soms gebeuren er dingen in ons leven waar we niet blij mee zijn.

Dit kan vervelend zijn, maar het is belangrijk om te realiseren dat deze momenten vaak ons aanzetten om na te denken over wat we wel willen en hoe we dit kunnen bereiken. In plaats van te blijven hangen in een negatieve emotie, moeten we ons richten op het vinden van de best voelende gedachten. Dit kan ons helpen om onze Vortex te kalibreren en ons leven te creëren zoals we het willen.

Het belang van het vinden van de best voelende gedachten

Het kan soms moeilijk zijn om de best voelende gedachten te vinden wanneer we ons in een situatie bevinden die we niet willen. We kunnen ons gevangen voelen in een patroon van negativiteit en ontevredenheid. Echter, het is belangrijk om te begrijpen dat deze momenten ook kansen zijn om ons gevoel te veranderen en in onze Vortex te komen.

Door ons te concentreren op het vinden van de best voelende gedachten, kunnen we ons afstemmen op een trilling die ons dichter bij onze doelen en verlangens brengt. Dit kan betekenen dat we ons richten op dankbaarheid in plaats van klagen, of dat we ons richten op een oplossing in plaats van een probleem.

Het is belangrijk om te beseffen dat dit een proces is en dat het soms moeilijk kan zijn om de best voelende gedachten te vinden. Het is echter essentieel om dit proces te blijven oefenen, omdat het ons in staat stelt om een groter gevoel van vrede en tevredenheid in ons leven te creëren.

Door de best voelende gedachten te vinden, kunnen we onze Vortex kalibreren en aantrekken wat we willen in ons leven, in plaats van ongewenste situaties.

Het belang van meditatie en segment intending

Het begrip dat een overtuiging vaak voelt alsof het ons denkt, vanwege de momentum ervan

Meditatie kan een krachtige tool zijn om ons te helpen bij het veranderen van onze overtuigingen. Vaak voelt een overtuiging alsof het ons denkt, vanwege de momentum die het heeft opgebouwd in onze geest. Door te mediteren, kunnen we deze momentum onderbreken en onze aandacht richten op het moment. Dit maakt het mogelijk om ons bewust te worden van onze overtuigingen en ze te veranderen als we dat willen.

Het belang van opmerken hoe een segment intending paden vrijmaakt

Segment intending is het proces waarbij we ons richten op specifieke segmenten van ons leven en onze aandacht op hen richten. Dit kan ons helpen paden vrij te maken voor meer positieve ervaringen en groei. Door te mediteren en onze aandacht te richten op segment intending, kunnen we ons bewust worden van onze overtuigingen en hoe deze ons denken en handelen beïnvloeden.

Onze overtuigingen zijn vaak zo diep verankerd in ons onbewuste dat we niet eens beseffen dat ze er zijn. Door middel van meditatie kunnen we deze overtuigingen naar boven halen en ons bewust worden van hoe ze ons beïnvloeden.

Daarnaast kan meditatie ons helpen om onze aandacht te richten op segment intending. Door ons te concentreren op specifieke doelen en resultaten die we willen bereiken, kunnen we de wet van aantrekking gebruiken om deze in ons leven te manifesteren. Door onze aandacht te richten op positieve gedachten en gevoelens, kunnen we ons leven in een positievere richting sturen.

Meditatie en segment intending werken samen om ons bewust te maken van onze overtuigingen en hoe deze ons denken en handelen beïnvloeden, en om ons te helpen ons momentum te veranderen.

Door te mediteren en ons te concentreren op specifieke doelen met behulp van segment-intending, kunnen we onze overtuigingen en gedachten veranderen en zo ons leven in positieve richting veranderen./p>

Het overwinnen van onrechtvaardigheid

Het overwinnen van onrechtvaardigheid kan een uitdaging zijn, maar het begrijpen van hoe we onze gevoelens kunnen veranderen kan ons helpen dit te overwinnen. Een van de belangrijkste dingen om te begrijpen is dat onrechtvaardigheid niet hoeft te verdwijnen voordat we ons gevoel kunnen veranderen.

We kunnen ons gevoel veranderen door ons te richten op de positieve aspecten van de situatie en te zoeken naar manieren om onszelf te helpen voelen.

Een ander belangrijk aspect is het nemen van een breder perspectief. Onrechtvaardigheid kan voortkomen uit verschillende oorzaken en het is belangrijk om te begrijpen dat iedereen de wet van aantrekking op een andere manier gebruikt.

Door een breder perspectief te nemen, kunnen we begrijpen hoe onrechtvaardigheid ons kan beïnvloeden en hoe we ons kunnen richten op positieve verandering.

Het creëren van een groot leven

Een groot leven creëren begint met het realiseren dat je verantwoordelijk bent voor je eigen leven. Dit betekent dat jij degene bent die de keuzes maakt en actie onderneemt om de dingen te krijgen die je wilt. Het is belangrijk om te onthouden dat je altijd bezig bent met het doen van werk om de dingen te creëren die je wilt. Dit kan betekenen dat je je gedachten en overtuigingen moet aanpassen, nieuwe vaardigheden moet leren of nieuwe relaties moet aangaan.

Eenmaal je een groot leven hebt gecreëerd, is het belangrijk om te begrijpen dat je niet terug kunt gaan naar oude patronen van actie. Dit betekent dat je je gedachten, overtuigingen en acties aan moet passen aan de nieuwe realiteit van je leven. Dit kan soms moeilijk zijn, maar het is belangrijk om te blijven vertrouwen en geloven, en om hulp te vragen van de oneindige intelligentie en Bronenergie.

Door te mediteren, te visualiseren en te segment-intending, kun je contact maken met de oneindige intelligentie en Bronenergie. Door dit te doen, kun je je aantrekken wat je wilt en krijg je de hulp die je nodig hebt om je grote leven te creëren.

Veelgestelde vragen

Wat is de kracht van het Vortex-principe?

Het Vortex-principe is een filosofie die stelt dat onze gedachten en emoties ons leven creëren. Door ons te richten op positieve gedachten en gevoelens, kunnen we onze realiteit aantrekken die we willen.

Hoe kan meditatie ons helpen onze gedachten te beheersen?

Meditatie kan ons helpen onze gedachten te beheersen door ons te concentreren op het moment en ons te ontdoen van afleidende gedachten. Het kan ook ons helpen onze emoties te reguleren en ons te concentreren op positieve gedachten en gevoelens.

Hoe kan segment intending ons helpen onze gedachten te richten?

Segment intending is een techniek waarbij we onze aandacht richten op een specifiek doel of gewenste uitkomst. Het kan ons helpen om onze gedachten en acties te richten op wat we willen bereiken, in plaats van ons te laten afleiden door negatieve gedachten of onze omgeving.

Bron: Youtube Video

Hoe vond je dit artikel?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 5 / 5. Stemtelling: 2

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Factchecking: Nick Haenen | Spelling en grammatica: Sofie Janssen


Zoeken


Persoonlijkheidstesten ⭐

Libido Test – Mannen

Libido Test – Mannen

29 januari 20231231 views
Creëert het Universum zichzelf?

Visuele Persoonlijkheid Test

17 januari 2023943 views
Doe de ADHD test

A.D.H.D. Test

13 januari 2023600 views
Hoe inclusief ben jij? Doe de test!

Inclusiviteit Test

13 januari 2023664 views
Stress test

Stress Test

3 februari 20211770 views
Spiritualiteitstest

Spiritualiteit Test

3 februari 20211039 views
Persoonlijkheid Test

Persoonlijkheid Test

3 februari 2021827 views
IJdelheid Test

IJdelheid Test

3 februari 2021569 views
Emotionele Intelligentie Test

Emotionele Intelligentie Test

3 februari 20211155 views